Ellerine sağlık,10 Numara olmuş ama sadece egzoz kapağını karbon kaplasaydn daha iyi durabilir zevk meselesi tabi kazasız belasız.
Şu Apaçi Diyen arkadaşı'da ne anlamda dediğini merak ettim doğrusu.
Ellerine sağlık,10 Numara olmuş ama sadece egzoz kapağını karbon kaplasaydn daha iyi durabilir zevk meselesi tabi kazasız belasız.
Şu Apaçi Diyen arkadaşı'da ne anlamda dediğini merak ettim doğrusu.
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
bence mükemmel olmuş..apaçilikle alakası yok..sade ve hoş bi görüntü çıkmış ortaya .. ufak ayrıntıların renkleriyle oynayarak yapılan modifiye hoşuma gidiyor..
fena olmamis ben begendim birtek su jant haric boyanan kisimlarda kullanima bagli olarak soyulmassa iyi olur. birtek satiliga koysam 9000 tl isterim dedin o kismi anlamadim ekstra birseymi var motorda ciddi soruyorum yanlis anlasilmasin ecu filan yada goremedigimiz ? ben birsey goremedim ekstra cunku , yanlis anlama yani bende cbr250 sahibiyim jantlari boyatma masrafi 150 tl sok tak icinde 50 tl aliyorlar toplam 200 tl, yapan yerde iyi yer tekrar soyleyim yanlis anlama bendede ayni motor var zaten merak ettim baska masrafinmi oldu diye ?
Bu işlerin nasıl olduğu 6 ay 1 sene sonra belli olur.
Renkler uyumlu fakat boya ne kalitede o önemli.
Boya pul pul dökülmeye başladımı iş çekilmez hal alır..
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
muhteşem olmuş...eline sağlık...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Herkesin zevki kendi dünyası ile ilgilidir arkadaşlar. Arkadaşımız sadece paylaşmak istemiş. Dostluk göstermek gerekir.
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
evet arkadaslar haklısınız en az 6 ay sonra belli olur boya ama ben boya ustamdan eminim , dediğim gibi dokunsanız anlarsınız sağlam boya ayrıca arkadasın biri demiş ne masraf ettin diye , masraf etmesem 8.500 e koyardım boya masrfaım , hava silkilasyonunu azaltmak amaclı motor kasasını yere yakın yapacaz , lastikler metzeller , ve xenon far , bundan dolayı söyledim kardeşim 9000 tl den aşagıya vermiyecegimi.
@ ~ Lastiği Yak , Ruhunu Değil .
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
gayet güzel olmuş fazlası sırıtmaya başlayabilir. yalnız birşey eklemek isterim, fren kaliperlerini unutmuşsunuz aynı sarıya ya da elma şekeri kırmızısı hoş durur gibi geldi
imla
jant şeridiyle tankpad yapıştırıp çok dolu modifiyeli diyenlere emsal teşkil eder umarım
Ben beğendim renk uyumu çok başarılı.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
seninle tanışmak isterim, bana özelden ulaşırsan sevnirim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
boşver kardeşim kim ne derse desin eline sağlık..çok yakışmış kendini gösteriyor motor..
eleştiri yapan arkadaşlar aynı jantlar zx6-r da olunca güzel 2007 1000rr hrc de olunca güzelde bu arkadaş yapıncamı kötü...güle güle bin kardeşim allah kazadan beladan korusun aman ha gözlere dikkat et
Lastik sökmekle, jant boyamakla, elicik değiştirmekle apaçi olunuyorsa sonuna kadar apaçi olacağım arkadaşım. Apaçilik ayna sökmekle olur. Apaçilik egzost deldirmekle olur.
Bu arada motor gerçeken hoşuma gitti. Yandan bakınca YZF 125r izlenimi veriyor
Caner KIRMIZI
[Zonguldak-MT]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)