Gayet güzel olmuş. İlk başta "ya bu CBR250'lerin orijinal rengi bu değil miydi" diye de düşündüm, gayet uyumlu olmuş demek bu
Gayet güzel olmuş. İlk başta "ya bu CBR250'lerin orijinal rengi bu değil miydi" diye de düşündüm, gayet uyumlu olmuş demek bu
kardeşim sadece jantlarına yapsaydın daha hoş olurmus bence. gerisini begenmedim. egzos kapagını karbon kapla derim düz siyah hiç olmamış.
cok haklısın kardeşim piyasaya bakıyorum 150 200 arasında cbr orjinal siyah camlar , film cektirme kararındayım ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
Yok ya o kadarda değil ne ledi (: teşekkür ediyorum yorumundan dolayı ..
kardeşim amortisörlerede yapılacaktı ama bunun amatisörleri racing gibi maşanın aşagısından değil yukarıdan geldiği için aşağısı bosluk oluyor bide bildiğiniz gibi ön kafa ile ön çamurluk arası çok aralık radyatör görünüyor .. o sepeble yapma tercihinde bulunmadım ..
Motoru aşağıya düşürecez biraz ama 10 santm gbi o zaman belki ..
@ ~ Lastiği Yak , Ruhunu Değil .
Eline koluna sağlık fena olmamış bir emek olduğu ortada,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
eline sağlık güzel düşünce ama ben simsiyahtan yanayım
kişisel tercihim
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
İnsanlar neden birbirini kürelemeye çalışırlar ?
Kardeşim motorun hoşuna gitti mi , her geçen gün daha da içine siniyor mu ?
Sıkıntı yok bende motoruna yaptıklarının hoş oldugunu düşünüyorum , çokta yakışmış , iki cbr 250 r yanyana geldiğinde fark yaratacak ve çıplak cbr sahibine degişiklik için fikir ve yaratıcılık saglayacak örnek bir çalışma , iki sevgilini bir arada tutmanı , geçirdiğin günlerin keyifli olmasını , tekerine taş değmemesini temenni ederim ...
Kazasız belasız sürüşler , trafikte önce kendin dikkat et hoş kal , eline sağlık
Orjinal fabrika çıkışı olsaydı bu kadar güzel olurdu emeğine sağlık
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yar olur. Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur.
Sadıkane belki ol al alemde serdar olur,yar olur ağyar olur serdar olur didar olur.
bu konuya yazı yazmak, kral çıplak demek gibi bir şey.
şahsi yorumun sen beğendiysen sorun yok.
bana bu motoru satışa sunsan para verip almam.
orjinal hastalığı var.
destek yerine köstek olmayı seven bir milletiz adam yapmış beğenmiş ne karıştırıyorsun daha
Guzel durmus siyaha yakisan bir renk encikleride ayni renkle degistirebilirsin
vaoov gerçekten beğendim çok güzel olmuş, elinize emeğinize sağlık ;)
güle güle kullan allah kaza bela vermesin
Fırın boya çok güzel oluyor. Sprey yapsaydın bu kadar güzel durmazdı tebrik ederim. Sadeliği bozmadan güzel şeyler de yapılabilceğini gösteren bir çalışma.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ellerine sağlık, bizim beğenmemiz pek önemli değil. Sen beğendiysen bize maydanoz yemek düşer. Apaçi nitelendirmesi yapan arkadaş forumda en az 50 kişiye hakaret etmiş, en az 50 kişi tarafından " Allah akıl fikir versin" denilerek kendi haline bırakılmış bir zat-ı muhteremdir. Kafanıza takmayınız.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)