Bence desen falan katmyaa gerek yok böyle daha şık ve dikkt çekicii .. : )
Bence desen falan katmyaa gerek yok böyle daha şık ve dikkt çekicii .. : )
Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..
B.RAGA
konuyu biraz hortlatmış olcam ama janttaki boyaların durumu ne sökülme falan oldumu.deformasyon falan
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
oooo dacia'mı oooooo
kısacası güzel olmuş....
"men dakka dukka"
Güzelmiş olmuş, Ellerine sağlık.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Vay canina gercekten harika olmus keske benimde boyle seylere biraz yetenegim olsa :D
sahibinden deki resimler yeni ise ki yenidir demek ki boya kalkmamış ve gayet başarılı olmuş
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Bende şöyle bir şey yaptım.Ayaklıklar florasan mat turuncu,Gri karbon egsoz,artçı tutamaklarını da beyaz yaptım.
Üzerinden çok vakit geçmiş hatta motor satılığa bile çıkmış, ben konuyu yeni görüyorum. Bence işçilik ve renk seçimi çok uyumlu ve kaliteli olmuş. Naçizane peglere dokunulmasa daha iyi olurmuş.
@ömer2
Yapılan işlem sizi mutlu ettiyse sorun yok ancak ben olsam o peglerle motora binmezdim
Turuncuyu seviyorum.Elden ne gelir.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)