CBR250 R ' ıma yaptıgım Paint Costum Modifiyesi.
Reklamlar
-
Hocam en güzel motor senin beğendiğin motor dur.
Motorunu farklılaştırmışsın. 100 CBR içinden herkes tanıyacak. Kazasız belasız sürüş dileriz.
Nasıl durur şimdi hayal etmek zor da, sele yi de belki bej rengi deri yaptırabilirsin ?
Nasıl duracağını da belki fotoşop la deneyebilirsin...
Reklamlar
-
bencede kötü olmamış yamaha nın yzf125 ini hatırlattı bana,kazasız belasız kullan
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
Gayet hoş olmuş eline sağlık
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
-
hello_moto adlı üyeden alıntı
Motorunu farklılaştırmışsın. 100 CBR içinden herkes tanıyacak. Kazasız belasız sürüş dileriz.
Nasıl durur şimdi hayal etmek zor da, sele yi de belki bej rengi deri yaptırabilirsin ?
tesekkurler kardeşim benimde amacım o , honda piyasaya cok güzel bir çıkış yaptı piyasaya 250 R modeliyle ve cok tutuldu , amacım sıradanlıktan kurtulup bi farklılık yaratmaktı en iyi durumda sizinde elestirilerinizle azda olsa bunu basarabildim gibi geliyor , şuana kadar bi şikayetim olmadı sadece bu aralar hava biraz yagmurlu ondan sıkıntı var :D çamurlaştı iyice , yazı sabırrsızlıkla bekliyorum ...
Tekrar teşekkürler ...
@ ~ Lastiği Yak , Ruhunu Değil .
-
gerçekten yakışmış
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
eyvallah kardeşim . tesekkurler .
-
hello_moto adlı üyeden alıntı
Kardeşim denedimde hiç olmadı ya :D
soğudum bir an motordan (:
-
çok güzel ben de motorumu boyatmak istiyorum ancak işte hep fiyatı düşürecek alıcılar satarken çok sıkıntı çıakrtıyolar
sanki kaza yapmış gibi davranıyolar
amaaan her neyse yahu çok şık olmuş kardeşim boşver yaaa başka fotolar varsa da paylaşırsan güzel olur
Allah affeder ama insan affetmez
-
asdsee adlı üyeden alıntı
çok güzel ben de motorumu boyatmak istiyorum ancak işte hep fiyatı düşürecek alıcılar satarken çok sıkıntı çıakrtıyolar
sanki kaza yapmış gibi davranıyolar
amaaan her neyse yahu çok şık olmuş kardeşim boşver yaaa başka fotolar varsa da paylaşırsan güzel olur
kasayımı boyatacaksın ? Granajları filan
-
sele rengıyle ılgılı renk dusunmusunde belkı orj mugen yakın yapmak ıstıyebılırsın fıkırdır
topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/honda/2011-honda-cbr250r-mugen-ar101091.html
-
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
sele rengıyle ılgılı renk dusunmusunde belkı orj mugen yakın yapmak ıstıyebılırsın fıkırdır
topspeed.com/motorcycles/motorcycle-reviews/honda/2011-honda-cbr250r-mugen-ar101091.html
kırmızı olmaz ama ya (:
-
-
anaconda84 adlı üyeden alıntı
hahahaha yılarca yeterince yorulduk şiimdi gaza basma devri , basan ilerliyor bilader :D
senin şerefin var ama 3000 tl verip ayıp ediyon üstüne .. :D:D
-
MersinJJ adlı üyeden alıntı
hahahaha yılarca yeterince yorulduk şiimdi gaza basma devri , basan ilerliyor bilader :D
senin şerefin var ama 3000 tl verip ayıp ediyon üstüne .. :D:D
nasıl yani anlayamadım şerefinden de olma mı demekistiyorsun kardeş? cidden anlamadım orayı ne demek istedin?
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
anaconda84 adlı üyeden alıntı
nasıl yani anlayamadım şerefinden de olma mı demekistiyorsun kardeş? cidden anlamadım orayı ne demek istedin?
şerefin var 3000 verim diyorum ..
-
26 Haziran 2012, 10:36
kardeşim benim tesekkürler yorumun için birşey belirtmek istiyorum ama cantlardaki kir tutmaz kalıp local boya boya korumalı onun önlemini aldım güzel kardeşim benim dediğin doğru ama diğer boyalarda oluyor böle açılmalar ..
kefeeee adlı üyeden alıntı
Motosikletine bişey demek istemem ama benim tarzım olmamış pek,
jantlardaki boyanın 1 ay içerisinde kabarıcağını söylemek istiyorum malesef, fren ve hızlanma anlarında disk ve lastiğin yere sürtünmesindeki ısıdan dolayı bu boyalar dayanamaz.
Forumda biraz saygılı olurmusun, bende beğenmedim ama arkadaşa veya motoruna rezil apaçi gibi kelimeler sarfetmiyorum. Lütfen forumdaki arkadaşlarımıza biraz daha saygılı olalım.
-
Mr.cihans adlı üyeden alıntı
cok basit görünür öyle olursa ya bence bu kadarın yeterli oldugu kararındayım ...
yinede yapılabilir
-
Elinize sağlık kaliteli ve sert durmuş
enjoy mod:ON
-
>teşekkür ediyorum kardeşim uzun zaman oldu artık ..:D
-
25 Eylül 2012, 00:20
Forumda yeniyken gezince de böyle oluyor işte :D
enjoy mod:ON
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)