disk frenlerdeki alt merkez dedikleri yer, diski sıkan meret işte
disk frenlerdeki alt merkez dedikleri yer, diski sıkan meret işte
kardeş gayet güzel olmuş keşke yakın olsak ta benim motora da böyle bi çalışma yapsak malzemeler benden işçilik senden olurdu
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bencede yanı çinli motosikletlere benzemıs
renkler uyumsuz farklı renkler olsaydı amenna yakışırdı.yınede emeğıne sağlık önemli olan senın beğenmen bızım değil abıcım.
Orjinalinden daha canli olmus bence motor.Ama yinede sadece jantlari siyaha boyayip guzel bi kirmizi serit cok daha sade ve guzel olurdu bence.Tabi burda daha fazla emek var.Gule gule kazasiz belasiz bin
sagolun arkadaslar maksat farklılık yani ..
@ ~ Lastiği Yak , Ruhunu Değil .
Herşey Çok Güzel Oldu Darısı Başımaaa inşş (:
bo jant rengi bana Subaru Imprezaları hatırlatıyor her araca yakışan bir renk kombinasyonu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
birader çok güzel olmuş , konuyu açtığın gün yazacaktım bunu ama konuyu bulamadım tekrar.
hiç apaçi işi fln değil gayet mütevazi ve şık durmuş.
gerçekten çok güzel olmuş ancak boya motorun fiyatını düşürmeyecek mi?
iki sevgilinizde çok şık olmuş
umarım güle güle vakit geçirirsiniz
Orijinal fabrika çıkışlı gibi duruyor, güzel olmuş iyi cesaret etmişsin...Oy birliğiyle beğenilmiştir motorun güle güle kullaaan)
@ ~ Lastiği Yak , Ruhunu Değil .
gayet güzel olmuş ilk baktığında apaçi işi gibi görünüyor ama dikkatli inceleyince gerçekten kaliteli olmuş güle güle kullan allah kaza bela vermesin
mükemmel olmuş jant boyamaya karsıydım mavı falan boyayan gordum ama senın resımlerı gordukten sonra notumu alıyorum egerki oneri istersende aynı renkle on amortisorleri boya takım tamamlansın ayrıca egsoz bence bozuyor kısa bır egsoz daha agresif gosterıcektır
Herseyin orjinalinden yanayim aksesuar haricinde bu foruma kayit olduktan sonra gormeye basladigim modifiyeler tabiki sade ve abartilmamis olanlar hosuma gitmeye basladi ve motorunuza yaptiklariniz sanki uzerine tam oturmus ve guzelligine guzellik katmis emeginize saglik paylasim icin tesekkurler
Gayet şık olmuş dostum sade ve göze hitap ediyor apaçiliklede alakası yok fosforlu bişi değil cesaretindne dolayı twbrik ediyorum güle güle eskit boyayı :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)