cb 125E'ye baksan bir de? gerçi bir ybr sürücüsü olarak hiç beğenmedim o modeli ama bazı insanlar çok beğeniyor. cbf sürdüm, ya benim sürdüğüm bakımsızdı ya da ybr cbf e göre bayağı bir kıvrak.
cb 125E'ye baksan bir de? gerçi bir ybr sürücüsü olarak hiç beğenmedim o modeli ama bazı insanlar çok beğeniyor. cbf sürdüm, ya benim sürdüğüm bakımsızdı ya da ybr cbf e göre bayağı bir kıvrak.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
sadece şeffaf sinyal, sağ kütüklükdeki iptal olan on/off swich ve devir saatli panel içinde yeni kasa alınmazki 200tl ye bunları temin edebilirsin zaten.Bu arada ikinci el araç sitelerinde , motosiklet mağazalarından taksitle satılan, geneli servis bakımlı ''''ikinci el''' 20 den fazla cbf150 var..
Tanıdık bildik olmadıktan sonra 200-300 lira kar ediyim diye ikinci el motor alınmaz. Hem taksit imkanıda varmış niye nakit para bağlıcan ikinci eline sonra acaba kullanan bunu yapmışmıdır şunu yapmışmıdır diyip düşüneceğine sıfır alır rodajınıda kendin yaparsın aklında soru işareti olmaz kullanırsın. Bi söz var sıfır sıfırdır arkadaş ikinci eli nekadar temiz olursa olsun dediğimiz gibi 2. eldir tanıdık bildik motor olmadıkça 200-300 lira için riske girmeye değmez.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
sanırım kararım sıfırdan yana olacak!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)