Bu kaska para veren var mıdır?
Reklamlar
-
arkadaşlar kasklara bakıyordum bir öyle bunu gördüm şoke oldum anladım artçıya filan verilir ama http://www.motosikletim.com.tr/urun/...acik-kask.aspx bu kadar paraya gidin çene açılır alın biraz daha güvenli olur buna göre yahu neden shoei bunu üretiyor ki gitsin bunu üretmesin.Diğer kaskları biraz ucuzlatsın
Reklamlar
-
açık kaska okadar para vermem doğrusu gider kapalısını alırım
-
Bi abimden değişik bi soru aldım bu kaskların saçma olduğunu söylerken. Sen kaç defa kaza yapan ve kaskının çene veya çeneye yakın bi kısmını çarpmış adam gördün diye. Bilmiyorum hala düşünürüm, hala kaza videolarına bakarım. (şehir içinde olan kazalardan bahsediyo tabi)
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
öyle şey mi olur ya ya fırladın çenene ben gördüm adamın kaskı olmasa çene dağılacaktı
-
rapidhacker5 adlı üyeden alıntı
öyle şey mi olur ya ya fırladın çenene ben gördüm adamın kaskı olmasa çene dağılacaktı
tamam sakin olabilirsin ben henüz şahit olmadığımı belirtmiştim, bu kaskı kullanın muhteşemdir falan tarzı yorumlarda bulunmadım
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
BEN. direk çenemi vurdum asfalta
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Yav şahit olmadın diye olmayacak diye bişi yok. Benim mondial vardı gidonunun burnu bile sürtmüştü nasıl olduysa
http://www.alalimsatalim.com/fotos/1...ial150hs-4.jpg
farların üstünde 2 tane küçük far var onun ortası sürttü düşünebiliyomusun herşey olabilir
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
Bi abimden değişik bi soru aldım bu kaskların saçma olduğunu söylerken. Sen kaç defa kaza yapan ve kaskının çene veya çeneye yakın bi kısmını çarpmış adam gördün diye. Bilmiyorum hala düşünürüm, hala kaza videolarına bakarım. (şehir içinde olan kazalardan bahsediyo tabi)
Ben bir kere motor kazası gördüm o da şöyle oldu ;
İzmir-Urla yolunda, yoğun trafik var. Yol çift yön gidiş-geliş. Bende kız arkadaşımda sıcaktan bunalmışız, dedim bari dalayım iki şeridin arasına en azından azda olsa rüzgar serinleriz.
Ben iki şerit arasında ağır usul giderken, yolun en sağını kullanan motorcu arkadaş, benim ondan daha seri ve daha rahat ilerlediğimi görünce o da atladı iki şerit arasına.
Aynadan bakıyorum kaptırdı geliyor. Karşı şeridi ortalayarak beni solladı. Ama bayağıda hızlı...
Her neyse bu tam iki şeridin ortasına giriyorum derken, trafikten bunalan bir amca sinyalini vermeden, yolun karşı tarafındaki otopark alanına dalmak için manevra yaptı.
Bu elemanda korna fren falan derken, ne kadar yavaşlasada duramadı tampondan girdi arabaya.
Yüz üstü yere düştü. Bende direk motoru kenara çekip yanına koştum.
Eleman ayağa kalktı, emniyeti açık olan kaskını çıkardı, çenesi kıpkırmızı.
Yani o abini fazla dinleme derim
Motosikletli Kaplumbağa...
-
Arkadaşlar anımı paylaştım ve marushinin kapalı motogp kaskını kullanıyorum, sadece düşündüren bir soruyu söyledim size biraz saçmalaştı bence konu
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
Aslında şöyle bir kazada çeneyi vurmak muhtemel
Ana yolda gidiyorsunuz ve yan yoldan çıkan arabanın ön çamurluğuna vurdunuz motosikletten havalanıp yüz üstü asfalta düştüğünüzde %80 çenenizi asfalta vurursunuz. Bunun sebebide düşerken kafanızda oluşacak eylemsizlik hareketiyle kafanızın düşüş yönüne aksi istikamete yönelmesidir
Umarım anlatabilmişimdir youtube da aradım ama o tip bir kaza videosu bulamadım ne hikmetse
-
safakk adlı üyeden alıntı
Aslında şöyle bir kazada çeneyi vurmak muhtemel
Ana yolda gidiyorsunuz ve yan yoldan çıkan arabanın ön çamurluğuna vurdunuz motosikletten havalanıp yüz üstü asfalta düştüğünüzde %80 çenenizi asfalta vurursunuz. Bunun sebebide düşerken kafanızda oluşacak eylemsizlik hareketiyle kafanızın düşüş yönüne aksi istikamete yönelmesidir
Umarım anlatabilmişimdir youtube da aradım ama o tip bir kaza videosu bulamadım ne hikmetse
Bu kaskı savumuyorum. Ama nedense dediğin kazanın tam aynısını yaşadım ne hikmetse ve öyle bişey olmadı o yüzden shoi markasının bişey bilmeden saçma bir kask ürettiği söylenemez birşey bence
-
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
arca94 adlı üyeden alıntı
Özetle böyle kaska bu kadar para verilmez
Kurtarayım seni bari içim acıdı
ALLAH RAZI OLSUN
-
Medeni insanların yaşadığı bir ülkede, evi ile işinin arasında motosikletlerin kullanılabildiği böyle bir yolda 125c bir commuter ile seyahat eden birisi bu tarz ve güvenilir bir markanın kaskını almak ister.
Ride it like you stole it!
-
merkezkale adlı üyeden alıntı
Kaç kişi yukarıdaki yolu kullanıyorki bu kask ticari olsun?
-
ben bir bakış açısı getirdim. kullanan kişi sayısını bilmiyorum
-
-
merkezkale adlı üyeden alıntı
ben bir bakış açısı getirdim. kullanan kişi sayısını bilmiyorum
Kim neyin derdine düşüyosa alan alır bence çoğu kişi de alır. Adamın parası vardır açık kask almak istiyodur niye ucuz alsınki bunu alır bence güzel bi kask
-
Bu fikrine katılıyorum dostum.
-
Evimizde farklı özelliklerde 300-500 euroluk kasklardan 3-5 tane olmadığı için bu kaskı kim neden alır,nerede kullanır meselesini anlamamız biraz zaman alıyor tabi.
Altınızda touring motosiklet, arkanızda eşiniz, sakin sakin geziye çıkarsanız birgün dersiniz:
"şu açık kasklardan alalım ağaçlar-çiçekler koklaya koklaya gideriz..."
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)