Merhaba,
Arkadaşlar yağmur yağdığında damlalar vizörden kayıyormuş, öyle yazıyor satan sitelerde. Acaba kullanan var mı? Bir arkadaş Migros'ta var demiş, zamanım olunca ona bakacağım. Yağmurda vizöre gelen damlalardan önüme bakamıyorum.
Merhaba,
Arkadaşlar yağmur yağdığında damlalar vizörden kayıyormuş, öyle yazıyor satan sitelerde. Acaba kullanan var mı? Bir arkadaş Migros'ta var demiş, zamanım olunca ona bakacağım. Yağmurda vizöre gelen damlalardan önüme bakamıyorum.
eger öle bişi varsa gerçekten faydalı ise hemen alırımm..yagmurda vizörü direk kaldırıom önümü hiç göremiom..e vizör olmayıncada yagmur şap şap yüzüme gelio..bide gözümün içine girio tam kazaya davetiye allah korusun..
,
Hatta birazdan Migros'a gideceğim. Yarın yağmur yağarsa deneme fırsatım olur, buraya da yazarım eğer kullanan çıkmazsa. Bekleyelim, belki kullanan varsa yazar, erken bilgilenmiş oluruz. Ama bir kaç kişi işe yarıyor demiş. 30, 40 km hızlarda mesela, hemen kayıp gidiyormuş. 10 lira fiyatı.
arexons , sonax vs bircok markada var. Yagmur kaydiricidir adi. Arabada kullandigim zamanlar cok ise yariyordu. Yalniz hiziniz 60-70 olmadan etkisini gostermiyor.
Arabadaki etkiyi vizoredede yapiyorsa tavsiye ederim.
yagmur damlasını önleyeni denemedim ama. buh önleyici sprey var bende çok işe yarıyor.
su itici, su kaydırıcı gibi isimlerle satılıyo...faydalı...
Birazdan çıkıp Migros'a bakacağım.
Ben tekzen de denk gelmiştim aldım.. Hiç bi işe yaramıyor Buğu önleyici spreyle, yağmur kaydırıcı sprey aldım. Ne buğu önledi ne yağmur kaydırdı..
Herhalde sadece camda etkili olabilir. Bizim vizörlerde cacık çıkıyor...
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
guex diye bir markanın ürününü kullanmıştım gayet başarılıydı. su sızıp gidiyordu işe yaradı hiç olmamasından iyiydi yani kısacası
Vizorde kullannca uzerindeki kaplamasi bozuluyor icindeki solventten dolayi ben kullandm sefaf vizor dalga dalga oldu kaplamayi cikarda arabada kullaniyorum on cam haric silecekleri etkiliyor cunku
denedim ve oldukça faydasını gördüm
tavsiye ederim
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Valla kafam şu vizörün dalga dalga olmasına takıldı. Hangi markaydı hocam kullandığınız? Kaskı yeni aldım, vizörü 30 lira. Durduk yere vizör masrafına ) Buradaki Migros'ta bulamadım. Benzincilerde falan da vardır herhalde.
Ucuz etin yahnisi olmasin
Ben honda serviste satılan ürün almıştım ve oldukça faydasını gördüm
Visor de damla yağmur kalmiyor
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Kask scorpion exo 750 en ucuz vizoru 70 tl shoei xsprintte var onun ki kazada catlamsti ondada denedim ayni oldu kaplayi kaldirdi folyo gibi bisey yapistirmislar solventte cikiyor onu bugu olayina gelince benim iki kaskmda vizorlar bugulanmaz ekstra bisey kullanmadm o kaskin havalandrmasiyla dogrudan etkili bisey illankide bisey surcem derseniz sabunlu su flexi glasta ise yaradi buyuk ihtimalle vizordede ise yarar ama denemedim hic
Ben benzinciden 7 tl'ye aldım. Dandik bir markada değildi. Ucuz etin yahnisinden çok kask için uygun olanlardan almak lazım. Camda gösterdiği etkiyi vizörde göstermiyor.
patates sürermiş babamlar bulgaristandayken. denemek lazım ama benim kask kros kaskı olduğundan deneyemedim :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)