ben sattım bi tane
4500 tl ye 18 binde
üç gün sonra ilanını gördüm 6500 tl ye 3500 km de
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
kuzenimin gsr600 üne tesbih koleksiyonum var 7500tl degerinde üstünede para vereyim diye bir teklif gelmişti çok tuhaf bir milletiz ya...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
banada ilginç takas teklifleri geldi 2 tanesini sizlerle paylaşayım ,bir tanesi FZ1 ile takas etmek istedi 2007 model 1000cc birtaneside 500lük cross teklif etti, yamahaydı düşük model 1998 di sanırım, birde ayının biri var tuhaf mesaj atmış sahibindende face te bi arattım elemanı birde ne göreyim çok tanıdık biri çıktı
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Hani ölüseviciler var ya (sapkın) veya boş mezar bulsa giren tipler için beleşciler bu tarz ilanlara balıklama atlayıp bir şansımı deneyim şeklinde malın fiyatını şok bir rakama düşürür ki bi durum tesbiti yapar...oltaya gelmeni ister yani...ben yemimi atayım da belki yutarsa der...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
okudum çok güldüm ama şunuda unutmayalım ilanlardaki fiyatlar gercekten çok şişik vaziyete herkes ilan vermeden önce diğer ilanlara bakıp fiyat belirliyor diğeri zaten fazla yazmış gidip takas yapsalar veya alım sattım yapan birine satsalar hayata onlara o parayı vermezler sıfır al hiç kullanma plakayı taktın bekaret gitti bekaretin bedelini düşmek zorundayız bana göre plakayı taktığın an % 25 sıfır fiyatından
düşeceksin satmak istiyorsan ki alıcıya cazip gelsin ve her yıl içinde % 10 düşeceksin ama biz hem bineriz hemde zarar etmek istemeyiz alırken pahalı deriz satarken fiyatını şişiriz mal bizim olunca kiymetli oluyor.bu kısır döngü böyle devam eder .
zamanında eşşeklik yapıp gittim sıfır mondial kt 125 aldım paraya sıkıştığım bi dönemde sahibinden com da ilan verdim buna
saçma sapan teklif çok alan yok daha beş bin km de satamadım arkadaş bin liraya ölücüye verdim motoru evlat acısı gibi koydu
kanka öyle adamlara bu linki ver burada eşinsinler
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ar-buraya.html
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)