Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İki Küçük Soru (:

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Arkadaşlar 100 cc cup motosikletimin koltugu aşırı rahatsız edici koltuga ilave yapılarak düzeltilebilirmi yada cuplar için daha rahat bi koltuk varsa nerden sipariş edebilirim.
    2. sorum bugün eve maliye başkanlıgından bi kagıt geldi bi ara ehliyetim yanımda olmadan dolaşırken çevirmeye girmiştim görevli memurda kasktan yazmıştı kaskım kafamda olmasına ragmen ehliyeti yanımda taşımamaktan 140 tl ceza yemedigime şükrederek susmuştum ozmn babamın cezadan haberi yk vergiye tabi tutulmuştur filan diye kandırdım şimdilik ufak cezalar affediliyor diye bekletiyorum cezayı ödemeyi maliyeye gidip soruşturursa cezayı ögrenebilirmi ve bu kagıt ceza yüzünden geldigi kesinmi çünkü üzerinde ceza yedigime dair hiç bisi yazmıyor.

soru sayısı üç e çıkacak ama sonradan aklıma geldi :D formda adanalı arkadaşlar varsa eger adana içinde motor kiralayan bi yer varmı bildiginiz veya bana motorunu kiralıcak biri a2 ehliyetim mevcut ve deneyimliyimdir iyide para veririm :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    harun27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 Vespa Primavera 150-2022 HondaGL1800-2023 PCX
    hiçbir ceza ya da vergiyi devlet almamazlık yapmaz sadece faizlerini affeder belirli zamanlarda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı harun27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiçbir ceza ya da vergiyi devlet almamazlık yapmaz sadece faizlerini affeder belirli zamanlarda
    ben çok net hatırlıyorum ama bi ara ufak tefek cezalara af gelmişti

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)