Ve hayatımın ilanı tekrar sahibinden'de...
Reklamlar
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76328799/detay
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra bu motosikleti alıcam, çok kararlıyım bu konuda, gece rüyalarımda bunu sürerken görüyorum kendimi sürekli.
Bu paraya 600lük alırsın diyenlere şimdiden cevabım, lütfen gidin başka dorum başlıklarına bakın supermotodan ne anlarsınız siz
Size wr250X sevdamı başlatan videoyu izletmek istiyorum.
http://youtu.be/lnXb7dJlimo
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Reklamlar
-
Hayırlı olsun şimdiden Fakat seni sanki suzuki drz 400 bakıyodun gibi hatırlıyorum ben
-
-
Drz400sm lerin hepsi apaçi veya tekerci arkadaşların elinden geçtiğinden, hepsi çok kötü durumda. Bide yamaha supermoto konusunda en dayanıklı motorları üreten marka. özellikle xt660 la en dayanıklı supermotoları kendisinin ürettiğini çok net kanıtlamıştı.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
dostum simdi 660 x olsa da binsek kötü mu olurdu hem o da koç gibi süper moto http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74687718/detay
-
xt660x ile arasında çok fiyat farkı yok gibi.almışken 660x alınmazmı yahu
-
alınmaz mı kurban olurum ben ona ya kredi çekip alacam da sıfırını üretmiyorlar :(
-
wr çok ince olması gerektiği gibi. Supermoto ince olur çok hafif olur, tek kişilik olur. Cross lastiği takarsan arazi yapabilecek bi motor olur. Xt şehir için ama çok kalın ve hantal wr ye oranla. Ayrıca ben nasıl motor seviyesi atlıcağımı ailem eski motorcu olduğundan biliyorum. ilk motorum 10-14 beygir falandı şimdi ise 33 beygire geçicem.
Küçümsememek lazım drz 400 den sadece 3 beygir az bi makine ve ninja 250 ile aynı güce sahip. Çok az yakıyo ve çok kıvrak. 125 kadarda güçsüz değil.
-
imkanın varsa ve vergi bnm için sorun olmaz diyorsan xt660x modeline bak bence sonucta daha kalıplı ve güçlü
-
Konu benim için zaten kalıplı olmaması ve sürekli trafikte olduğum için güç/yakıt oranının iyi olması. cbf150 kadar benzin tüketicek utanmasa bu motor ve bide tabi şöyle bi faktör var. http://www.youtube.com/watch?v=8cObl...eature=related
-
Fena titreşim vardır bunda yamaha'nın tek silindirli cross motorları titriyormuş diye duydum xt660 bile titrerse küçükler kesin titrer.
-
Valla o kadar seviyorum ve o kadar benim olucakki motor isterse herkez kötü bi yorum yapsın isterse titretip kıçımı uyuştursun farketmez
-
kardeşim yanlış anlama ama ben o parayla 2009 xt660 alırım
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
Hayırlı olsun öleyse zevkler ve renkler Trafikte karşılaşırsak sen aralarda beklerken ben yanından geçerim
-
Arkadaşlar o parayla bilmem ne alırım konusuna bence hiç girmeyelim.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Bu hafta sonu bir ağabey'im ile 200km kadar dolaştık ve altında wr 125 x vardı 8.400e sıfır almış.Motor hakkını son derece veriyor gerçekten kücük cc ama yeteneği büyük.Bence doğru bir seçim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
-
güzel motor, güle güle, keyfine vara vara kullan.. hayırlı olsun motorun
motorda motor, ille de motor
-
Bozoksk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar o parayla bilmem ne alırım konusuna bence hiç girmeyelim.Zevkler ve renkler tartışılmaz.Bu hafta sonu bir ağabey'im ile 200km kadar dolaştık ve altında wr 125 x vardı 8.400e sıfır almış.Motor hakkını son derece veriyor gerçekten kücük cc ama yeteneği büyük.Bence doğru bir seçim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Motosikletin sadece cc ile yada kalınlık ile olmadığını supermoto kullanınca anlayabilirsiniz. arkadaşın dediği gibi
Ayrıca illa ilk motor olarak 125-250 alıp sonra büyütmek zorunda değilsiniz sürekli 250'lik motorda kullanabilirsiniz sizin zevkinize kalmış bişey.
Bozoksk adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim inşallah gelecek ay
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
Valla o kadar seviyorum ve o kadar benim olucakki motor isterse herkez kötü bi yorum yapsın isterse titretip kıçımı uyuştursun farketmez
okuduğum en iyi yazı olmuş konudaki
kendini bilen ne istediğini ne kullanması gerektiğini tebrik ederim ....
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
-
125x mi? 125 konusunda az çok bilgim var belki yardımcı olurum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)