Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Ve hayatımın ilanı tekrar sahibinden'de...

REKLAM ALANI
    eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Supermoto can'dır,keyiftir,herşeyden önce tarzdır ;) SM konusunda 125cc üzeri düşüneceksem kesinlikle Suzi derim DRZ400SM..

bu da benim gönlümün aslanı Hyosung RX125SM...125cc de 4 sübaplı yağ soğutmalı tek geçerim ;)

http://www.youtube.com/watch?v=B0cwHwThH1E&feature=fvsr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum tam sopalıksın sen Alınca 1 tur sözün vardı unutma bak

Hatırlarsın belki SM konusunda biraz bişeyler bildiğimi, konuşuyorduk. Çok kısaca söyliyeyim, bu motoru avrupada yerden yere vuruyorlar. Tek bir sebebi var = Fiyat/performans... Yada "performans"ın yerine herhangi bir şey yazabilirsin. O açıdan ben uzak duruyorum bu modelden. Hatta tek uzak durduğum SM modeli bu diyebilirim. Amam malum ülkemizdeki şartlar, modeller, çeşitlilik vs.vs.. Sana neden bunu alıyorsun demem hiç bir zaman, Şimdiden hayırlı olsun. Sonuçta nasıl bir arzu ile alıp bineceğini biliyorum bu motora
    Alınca yazın ankara izmir antalya yapmayı planlıyorum, tur sözümüz söz

Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Supermoto can'dır,keyiftir,herşeyden önce tarzdır ;) SM konusunda 125cc üzeri düşüneceksem kesinlikle Suzi derim DRZ400SM..

bu da benim gönlümün aslanı Hyosung RX125SM...125cc de 4 sübaplı yağ soğutmalı tek geçerim ;)
    Türkiyedeki drzler maaalesef tercih edilebilecek sağlamlıkta değil, hepsi runnercıların elinden geçmiş oluyo
    Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiyedeki drzler maaalesef tercih edilebilecek sağlamlıkta değil, hepsi runnercıların elinden geçmiş oluyo
    Burada var bir tane siyah satılık..param yetse 1 sn düşünmem inanılmaz temiz bir drz..sahibinide tanırım titiz ve sakin kullanır..

Motosikleti
    Burada var bir tane siyah satılık..param yetse 1 sn düşünmem inanılmaz temiz bir drz..sahibinide tanırım titiz ve sakin kullanır..
    O motosikleti o fiyata kimse satın almaz, Motosiklet fuarından sonra doğuş grup sıfırlarını getiricek tarzı konuşmalara şahit oldum, umarım getirirler. Biliyosun doğuş grup satın aldı suzuki türkiyeyi
    Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.

Motosikleti
    Benelli TNT 25
    evet çok istediği dogru..bu fuardan sonra güzel şeyler çıkacak piyasaya ;) al bi SM de beni de hareketlendir )

Motosikleti
    evet çok istediği dogru..bu fuardan sonra güzel şeyler çıkacak piyasaya ;) al bi SM de beni de hareketlendir )
    Alıyorum alıyorum sorun yok

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Alıntı nedenamaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harikaymış be

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim gözümün nuru sahibindene geri dönmüş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75333152/detay
    Abi bu harika bişeymiş ya supersport(racing) dan sm ye geçesim geldi.İlgi olarak yani yoksa motor ney yok ortada daha off

Motosikleti
    Alıntı turbocharge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harikaymış be

---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:14 ----------

Abi bu harika bişeymiş ya supersport(racing) dan sm ye geçesim geldi.İlgi olarak yani yoksa motor ney yok ortada daha off
    Olur ya sen istedikten sonra kim tutabilir seni sen olucak de alıcam de gelmeme gibi bi şansı yok

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olur ya sen istedikten sonra kim tutabilir seni sen olucak de alıcam de gelmeme gibi bi şansı yok
    Kefee sanada ayrıca yazacaktım sıra anca geldi eyvallah en yakın zamanda motorlarımıza kavuşmak en büyük dileğimiz Allahtan. Sm tarzı kafama yattı bikere çok havalı.Ss le oturuş pozisyonu olarak kıyaslayacak olursak ondan daha rahat olduğu kesin.Sevdim ben yani sen bu başlığı açmakla benm aklıma karpuz kabuğu düşürdün benim bu tarz hakkında bilgim yoktu

Bide şu çocuğun motoruda mı bu tarz?
    https://www.facebook.com/media/set/?...5963025&type=3

Ha buarada forumda devremsin o da dikkatimi çekti :D

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    11000tl 250 cc bir motosiklet için çok para (isterse motguzzi olsun)

biraz realist davrandım..
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Alıntı turbocharge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kefee sanada ayrıca yazacaktım sıra anca geldi eyvallah en yakın zamanda motorlarımıza kavuşmak en büyük dileğimiz Allahtan. Sm tarzı kafama yattı bikere çok havalı.Ss le oturuş pozisyonu olarak kıyaslayacak olursak ondan daha rahat olduğu kesin.Sevdim ben yani sen bu başlığı açmakla benm aklıma karpuz kabuğu düşürdün benim bu tarz hakkında bilgim yoktu

Bide şu çocuğun motoruda mı bu tarz?
    https://www.facebook.com/media/set/?...5963025&type=3

Ha buarada forumda devremsin o da dikkatimi çekti :D
    Evet ktm duke te supermoto, ama hantal supermotolardan.

Supermoto mantığı çok hafif ve güçlü motosikletler olması ve çok kıvrak olmasıdır. Yüksek cc veya biraz daha ağır supermoto üretmelerinin sebebi dünyada ağır ve bu zevki yaşamak isteyen insanlar olması ve uzun yoldada kullanmak isteyenelrin olmasıdır. Normal bir supermotoyu uzun yola sürerseniz hem siz sıkılırsınıız hemde motosiklet sizi çok yorar. Racingten rahat olduğu kesin.

Şöyle düşün rossi ve kenan sofuoğlu supermoto kullanarak öğrendi bu işi çünkü supermotoyu adam akıllı kullanan birine racing motor oyuncak gibi gelir. Hafif olan bu motorun önü kaysa daha kolay toparlanır, arkası zaten hep kaydığı için yanlamayı ve motosikletin arkası kaydığında ne yapabilceğini anlarsın, motosiklet rahat ve yukarda olduğu için trafikte farkedilir ve motosiklete değil trafiğe yoğunlaşabilirsin. Özelliklede amortisör ve hafiflik konularında iyi oldukları için fren mesafeleri çok kısadır. aynı zamanda hızlanmalarıda. Ama max 130 bekleyebilirsin drz400 gibi bi motordan bile

Daha daha bin tane yazabilceğim şey var ve bu yazacaklarım ile alakalı uzunca bi konu yapıcam daha sonrasında

Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    11000tl 250 cc bir motosiklet için çok para (isterse motguzzi olsun)

biraz realist davrandım..
    11.000 liraya istediğim motosikleti alıyorum bide böyle düşün cc veya diğer şeylere takmış değilim sadece ben istediğim için. Param varmı, yok. Gelicek mi? bilmeem ben istedim illa biyerden gelir
    Umarım herkes istediği motosiklete sahip olur, sahip olmasa bile ona sahip olucağında hissediceği heyecanı herzaman yaşar

gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Yahu bir supermoto konusu vardı, yazıyorduk falan ama sonra öldü gitti, yap sen de bir supermoto konusu kefee.

Hayırlısı olsun müstakbel motosikletin. WR yurtdışında çok konuşulan bir model, DRZ ile karşılaştırmaları da çok fazla mevcut. Tartışılır, ikisinin de birbirlerine göre artıları eksileri var, onu başka bir konuda konuşuruz. Lakin seçiminin iyi olduğu bir gerçek, supermotoda bu sınıftaki yegane motosiklet WR.

Tekrar hayırlısı olsun, umarım sıkıntısız bir şekilde ulaşırsın isteğine. Lakin aldıktan sonra kaliteli fotoğraflar, GoPro'lu çekimler felan isteriz, haberin olsun.

Motosikleti
    Alıntı gti_king adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu bir supermoto konusu vardı, yazıyorduk falan ama sonra öldü gitti, yap sen de bir supermoto konusu kefee.

Hayırlısı olsun müstakbel motosikletin. WR yurtdışında çok konuşulan bir model, DRZ ile karşılaştırmaları da çok fazla mevcut. Tartışılır, ikisinin de birbirlerine göre artıları eksileri var, onu başka bir konuda konuşuruz. Lakin seçiminin iyi olduğu bir gerçek, supermotoda bu sınıftaki yegane motosiklet WR.

Tekrar hayırlısı olsun, umarım sıkıntısız bir şekilde ulaşırsın isteğine. Lakin aldıktan sonra kaliteli fotoğraflar, GoPro'lu çekimler felan isteriz, haberin olsun.
    Siz istersinizde ben çekmezmiyim tabiki çekicem
    Senin xl200 ü supermoto yap çok keyifli oluyo

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    [QUOTE=kefeeee;2594236]Adam teker yaptığı için arka fren maneti koymuş, biri debriyaj diğeri arka fren [QUOTE]
    hocam ilginiz için teşekkür ederim.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Hani noldu, almadın mı? Motor gelmedi mi? Almayacak mısın? Ankaraya gelmeyecek misin? Alper Tunga ölmeyecek mi? Bahar gelmeyecek mi buralara.. Buralardaki karlar erimeyecek mi ben delirmeden? Ben motora binemeyecek miyim?? 2,5 ay oldu, hala kar yağıyor !!!

Cidden noldu senin motor, sipariş mi verdin? Bekliyor musun? Paraya mı sıkıştın, hesap numaranı yolla dostum...
    #sürenadam

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Hani noldu, almadın mı? Motor gelmedi mi? Almayacak mısın? Ankaraya gelmeyecek misin? Alper Tunga ölmeyecek mi? Bahar gelmeyecek mi buralara.. Buralardaki karlar erimeyecek mi ben delirmeden? Ben motora binemeyecek miyim?? 2,5 ay oldu, hala kar yağıyor !!!

Cidden noldu senin motor, sipariş mi verdin? Bekliyor musun? Paraya mı sıkıştın, hesap numaranı yolla dostum...
    DUKE II, DUKE II, DUKE II, DUKE II, DUKE II, DUKE II, DUKE II, DUKE II, DUKE II, DUKE II, DUKE II,
    Binicem üstüne vurucam kırbacı hacııı!!!

Seni bilmem de ben hafta başından beri takılıyorum maturlan
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Beni boşver zaten, bu haftasonu da binemezsem motorumun olduğunu unutma ihtimalim varmış, doktor öyle söyledi... Sesini unuttum yemin ederim

Ben de 250 lik bir SM bakıyorum, ne yalan söyleyim. Ve itiraf ediyorum, en büyük sebebi benzin fiyatları... DRZ den soğumaya başladım, okadar yani...
    #sürenadam

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Beni boşver zaten, bu haftasonu da binemezsem motorumun olduğunu unutma ihtimalim varmış, doktor öyle söyledi... Sesini unuttum yemin ederim

Ben de 250 lik bir SM bakıyorum, ne yalan söyleyim. Ve itiraf ediyorum, en büyük sebebi benzin fiyatları... DRZ den soğumaya başladım, okadar yani...
    yanlız bu mesajın üzerinde dün iyi denk gelmişiz senle valla uzun yol yapmayacaksan daha büyüğüne bakma zaten.250lik supermoto şehiriçinde biçilmiş kaftan ;) sen şu stryide almadın ki supermoto yapalım çevirelim jantları
    ANGARAJ

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    ee sonuç nooldu alındımı motosiklet merak ettim şöyle bir konuyu okuyunca aradan çok zaman geçmiş ama bi hortlatalım konuyu birde hiç ilanı yok motorun hatta yamahanın sitesinde bile sadece 125 liği var.

eren1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600
    Alıntı agilty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ee sonuç nooldu alındımı motosiklet merak ettim şöyle bir konuyu okuyunca aradan çok zaman geçmiş ama bi hortlatalım konuyu birde hiç ilanı yok motorun hatta yamahanın sitesinde bile sadece 125 liği var.
    Aldı mı bilmiyorum ama şu an KTM' si var. Bence bu bile yeter cevap olarak. :D
    undefined

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)