teşekkür ederim zaten alırsamda çok ilerde olur şu öğrencilik hayatımda bakımı benzini olsun yetmez..180sp olanlarına bakıyorum 2000tl ye buldum taksitle alıcam sanırım önümüzdeki günlerde..umarım sende kavuşursun motoruna
Wr250x supermoto sınıfında alınabilecek belki de en iyi motor. 137 kilo ıslak ağırlık,enjeksyonlu 250cc 30 hp motor, titanyum supaplar, ters maşa... Daha saymaya gerek yok bence çok güzel seçim. Bu motorun efsane olmasını engelleyen tek şey fiyatıydı, ama parça kalitesi falan tartışılmayacak bir makina, o da ucuza olacak birşey değil.
Bazı arkadaşlar xt660 demişler. O da güzel motor ama 250x'in yanında kamyon gibi kalır Belki ikisinin de adı supermoto ama bence kesinlikle aynı sınıfta değiller.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Çok güzel bir tercih hocam, hayırlı uğurlu olsun.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
şimdiden hayırlı olsun bunu ıslatalım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
bence sm'ler çok eğlenceli motorlar(her motor binicisine göre tabi ki eğlencelidir)atik ve kıvrak bir motorun üstünde olmak gibisi yoktur umarım gönlünden geçen motora kavuşursun bende sonra ki tercihimi safkan bir sm'den yana kullanmayı düşünenlerdenim
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Bu süpermoto işini kim düşündüyse sözlüsüne 100 veriyorum
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Yalnız tek sıkıntı aldıktan sonra millete laf anlatmak olacak yok ne biçim motor, niye bunu aldın, o paraya şunu alsaydın, kaç basıyor bu falan filan sonra "Bu motorun türü ne diye soracam" cros diyecek ve bana cinnet geçirtecek
Ama süpermoto her şeye değer
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
aa ben de o motora talibim, bu haftasonu gidip devrini almayı düşünüyorduk...
bakalım kime kısmet olucak..
bayılıyorum bu wrx lere yahu...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Vay bee mest edici
http://www.youtube.com/watch?v=6WLcj...eature=related
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Ben de xt125x almayı düşünüyordum ama şimdi hyosung rx125'lere de bakacağım. Teşekkür ederim
Benim gözümün nuru sahibindene geri dönmüş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75333152/detay
cahilliğimi mazur görün ama gidonda sol tarafta 2 tane manet var hadi biri fren peki diğeri ne işe yarıyor? açıklarsanız sevinirim.
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Adam teker yaptığı için arka fren maneti koymuş, biri debriyaj diğeri arka fren
inşallah alırsın yahu, ben bu motoru bu kadar istedikten sonra illaki bu gelmese başkası çıkar karşıma
Bu konuyu açmam sayesinde motosikletten anlayan forum üyelerini tam anlamıyla kavradım valla
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Dostum tam sopalıksın sen Alınca 1 tur sözün vardı unutma bak
Hatırlarsın belki SM konusunda biraz bişeyler bildiğimi, konuşuyorduk. Çok kısaca söyliyeyim, bu motoru avrupada yerden yere vuruyorlar. Tek bir sebebi var = Fiyat/performans... Yada "performans"ın yerine herhangi bir şey yazabilirsin. O açıdan ben uzak duruyorum bu modelden. Hatta tek uzak durduğum SM modeli bu diyebilirim. Amam malum ülkemizdeki şartlar, modeller, çeşitlilik vs.vs.. Sana neden bunu alıyorsun demem hiç bir zaman, Şimdiden hayırlı olsun. Sonuçta nasıl bir arzu ile alıp bineceğini biliyorum bu motora
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)