Wr zor gibi ama xt var aklımda nasıl olur?
Wr zor gibi ama xt var aklımda nasıl olur?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
118 kilo 31 beygir. 160 kiloluk cbr 250 ve ninja ile performans kıyası olmaz. Işıklarda milleti madara eder
XT660 la farkı 120+ hızda ve özellile darbeli yan rüzgarlarda çıkar. ama yakıtta ortalama 660 ın %60 ı kadar yakar gibi
Tam istediğim gibi, zayıf dursun milletin bişey anlamasına gerek yok ben viraja girişimde olayı genel olarak özetler ışıkta kalkışımla derdimi anlatırım zaten
125lik klasmanda benim önerim herzaman hyosung un supermotosu olmuştur, arkadaşlarım olumlu yorumlar yapmıştı. Ayrıca klasmanının en yüksek beygir gücüne sahip ve XT'den daha ucuz
Dayanıklılık konusunda çok bilgim yok sanırım daha kötüdür yamahadan, ama araştırırsan hoşuna gidebileceğine eminim
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Eve çıkarken bununla çıkarsın artık Hayırlısı olsun. Bence dilediğin buysa milletin söylediklerini hiç takma kafana bu dünyada istediğin herşeyi elde etmeye çalış ki zevkini alasın
Ev 12. katta ya malesef Garajda sıcacık tutucam onu, kediler oturcak sabah pati izleriyle uyanıcak eheheh
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
zaten konuyu açan arkadaş ne istediğini bilen biri arkadaşlar. bence şunu alsaydın bunu alsaydın demek çok gereksiz. birde birisi demiş 660 bile titriyorsa bu daha çok titrer falan yazmış fakat şöyle bir durum var; eğer kullanılan teklonojiler ve silindir adeti aynı ise hacim büyüdükçe titreşim artar. en azından bunu dahi bilmiyorsak, ne istediğini gayet iyi bilen bu arkadaşımıza akıl vermemiz çok saçma. kimi insan illede çok performans ister, yakıt durumu ve motorun ağır olması umrunda değildir, şehir içindede rahat olmamasını dert etmez ama kimi insan; çok güçlü olmasın, daha hafif ve kontrolu kolay olsun, daha rahat olsun, daha az yaksın isteyebilir bu yüzden illede akıl vereceksek en azından başka bir markanın eşdeğer ürününü önerebiliriz ama buna bile gerek yok bence.
biriside demiş bir kaç bin tl daha ver xt660x al falan yazmış fakat eminim ki 11000 tl lik bu 250 liliği almaya karar vermiş bir insan zaten xt660x in fiyatlarından haberdardır.
neyse çok iyi bir tercih yapmışsın arkadaşım inşallah gönlünce bir motora sahip olursun olur
Eheh takılma ya ben alıştım forumdakilere, sende gönlünce bi motor sahibi ol, yada olursun umarım, tekerin düz bassın
---------- Post added at 05:20 ---------- Previous post was at 04:15 ----------
Son gördüğüm dyno videosu bilgilerine göre. 32 Beygir, 30 Tork, CANAVAR :D 250x tamamdır bende artık kafayı koyduk :D
Video super hep merdivenden cikmak istemisimdir bi nevi hayal iste boyum kisa olmasa alirdim bende
Supermoto Can'dır Can... Cc muhim değil kırbaçlayanı sağlam olsun yeter.
Hayırlı olsun Şahane makine (Öyle duruyor) Allah kaza bela vermesin. Bir ara Mahalleme beklerim bizde bir supermoto görmüş oluruz
....
vay vay vaaay bir ay bekle ordayım, taşınırım o taraflara neresi oralar
Sarıyer Kilyos ve çevresi
....
benim hayalimdeki motor aşığım ona ama param yok
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)