büyük geçmiş olsun abi motor perte çıksın hiçönemli değil sende bi şey olmasında
büyük geçmiş olsun abi motor perte çıksın hiçönemli değil sende bi şey olmasında
çok geçmiş olsun sana birşey olmamış ya gerisi dert değil tekrar geçmiş olsun
Çok büyük geçmiş olsun.Siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi Allahın takdiri.
www.Motosiklet.net
Çok geçmiş olsun görkem abi.. İnan başıma gelmiş gibi üzüldüm ,okurken heyecanlandım..Sen daha iyilerine layıksın..Canına gelmedikten sonra sıkıntı yok abi..
sevgilerle
Geçmiş olsun. Bu kadar aksiyonun içinde bedenen hiç bir hasar almamışsın, motosikletinin parası da ödenecek. Çok üzülecek bir şey yok, yenisini alırsın.
geçmiş olsun allahdan kaskonuz varmış
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
geçmiş olsun canım kardeşim...
nasıl bir duygudur, iyi hem de çok iyi bilirim.
ancak, sgarayı bir an önce yeniden bırak...
motosiklet ve motorculuk için ne düşünüyorsun şimdi?
yapmam gereken bir şey olursa haberim olsun
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
büyük geçmiş olsun abi cana geleceğine mala gelsin önemli olan sizsiniz
Sana bir şey olmaması sevindirici, çok gecmis olsun
Geçmiş olsun.Gelen mala gelsin.En azından hiç kimse böyle bir kazada yaralanmamış.Kaskonuzun olması güzel,ama kasko olmasada trafik sigortasıda zararını karşılardı diye düşünüyorum.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
O resimdeki bariyerlere bakiyorum ve aklima direk gelen su. Ya sen buzda kayip kafani o bariyerlerde koparsaydin.
Bosver cidden bosver hemde. Yeni bir hayat seni bekliyor. Aramizda olman daha onemli
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Buyuk gecmis olsun hocam Allah cana vermesin sonucta saglik herseyden onemli ve kaskonun olmasida cok iyi.
Hocam çok geçmiş olsun. Çok ucuz atlatmışsınız. Anladığım kadarıyla kıyamet gibi olmuş ortalık. Ortalıkta yaya dururken bu kadar tehlike atlatınca insan, acaba motora devam etseydi orada ne olurdu diye düşünmek bile zor. Siz sağlamsınız o büyük mutluluk. Ancak "Cana geleceğine mala gelsin" diyen atalarımızın yanında, "Mal canın yongasıdır" diyen atalarımız da olmuş. O yüzden eminim evlat acısı gibi oturmuştur insanın içine. Hele ki 0 aldıktan sonra bu hale gelmesi. Çok iyi anlayabiliyorum benzer bir şeyler yaşadığımdan. Ne güzel ki kasko var. Çok çok geçmiş olsun.
Sormak istediğim bir şey var. Karşı taraf hatalı olduğunu kabul eden raporu imzalayınca, neden sizin kasko yapıyor ödemeyi, bu durumlarda onun kaskosu veya trafik sigortası girmez mi devreye?
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Çok geçmiş olsun. İyi ki size birşey olmamış. Yeni motorunuzla şimdiden kazasız belasız sürüşler
Çok çok geçmiş olsun, yenisi alınır, size bir şey olmaması sevindirici. Kasko önemli, özellikle yaralanmasız kazalardan sonra insan iyi ki yaptırmışım diyor, hatalı olan karşı taraf bile olsa işlemleri daha kolay hallediyorsunuz trafik sigortasına kıyasla.
Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin.Üzülmeye değmez.Yenisini aliriesin olur biter...
Önemli olan sana birşey olmasin...
Çok teşekkür ederim.
aynen hocam. teşekkür ederim.
haklısınız. Ehliyet bu kadar kolay verildiği sürece de olacaktır. teşekkür ederim
Amin cümlemize.
Teşekkür ederim hocam şimdilerde daha iyiym yani
2 hafta öncesine göre çok daha iyiyim.sağol
Sağal kardeşim.
Teşekkürler hocam
Teşekkür ederim.
teşekkür ederim. haklısınız.
Sağolasın Koray kardeşim. Haklısın kardeşim benim basıma gelenın daha kötüleri de var .
Aynen haklısın hocam. bakalım benim hatun aldıracak mı bilmıyorum
Teşekkür ederim Sencer abi. Düşünmeniz bile yardım etmiş kadar oldu. Şu işler tamamen sona erdiği gün sigarayı tamamen bırakıcam. Büyük konusmusluğum var bırakmazsam çarpılırım mazallah Şuan motorculuk ve motosiklet için düşüncelerim hiç değişmedi diyebilirim. Hala o hastalık , motor sevgisi içimde. Tek fark birdaha buzlanma ve kar yağışlı havalarda motora binmemek olacak. Birde kazadan bu yana özellikle kar yagısı ve buzlanma tehlıkesı oldugu zamanlarda, kuryelerı hatta bazılarının kasksız olduğunu gördükçe tabiri caizse Azraille dans ettiklerini düşüüyorum. Saygılar.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
[QUOTE=saykem;2593730]Geçmiş olsun.Gelen mala gelsin.En azından hiç kimse böyle bir kazada yaralanmamış.Kaskonuzun olması g Acentenın bana aktardıgına göre.
Aynen hocam ben arabalardan çok şu barıyerlerden(giyotin) korkuyorum.Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam
Aynen Saygın hocam, sonuna kadar haklısınız. Bir yandan sevilinizi kaybetmiş gibi oluyorsunuz ,diğer yandan ise Allaha çok şükür ben hala hayttayım diye kendınızı avutuyorsunuz. Sorunuza gelince İlkay'ın da dediği gibi benım kaskom bana ödeme yaptıktan sonra karşı 2 aracın kaskosundan bu parayı alacak. Sanırım yarı yarıya alacak.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Amin cümlemize
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)