Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Kawasaki Er6 F im Pert oldu.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 150 mc
    büyük geçmiş olsun abi motor perte çıksın hiçönemli değil sende bi şey olmasında

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok geçmiş olsun sana birşey olmamış ya gerisi dert değil tekrar geçmiş olsun

selo001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 400
    Çok büyük geçmiş olsun.Siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi Allahın takdiri.
    www.Motosiklet.net

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Çok geçmiş olsun görkem abi.. İnan başıma gelmiş gibi üzüldüm ,okurken heyecanlandım..Sen daha iyilerine layıksın..Canına gelmedikten sonra sıkıntı yok abi..
    sevgilerle

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Geçmiş olsun. Bu kadar aksiyonun içinde bedenen hiç bir hasar almamışsın, motosikletinin parası da ödenecek. Çok üzülecek bir şey yok, yenisini alırsın.

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    geçmiş olsun allahdan kaskonuz varmış
    MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    geçmiş olsun canım kardeşim...
    nasıl bir duygudur, iyi hem de çok iyi bilirim.
    ancak, sgarayı bir an önce yeniden bırak...

motosiklet ve motorculuk için ne düşünüyorsun şimdi?
    yapmam gereken bir şey olursa haberim olsun
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    büyük geçmiş olsun abi cana geleceğine mala gelsin önemli olan sizsiniz

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Sana bir şey olmaması sevindirici, çok gecmis olsun

saykem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 600
    Geçmiş olsun.Gelen mala gelsin.En azından hiç kimse böyle bir kazada yaralanmamış.Kaskonuzun olması güzel,ama kasko olmasada trafik sigortasıda zararını karşılardı diye düşünüyorum.
    HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    O resimdeki bariyerlere bakiyorum ve aklima direk gelen su. Ya sen buzda kayip kafani o bariyerlerde koparsaydin.

Bosver cidden bosver hemde. Yeni bir hayat seni bekliyor. Aramizda olman daha onemli
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Canasil07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI ER6N -YAMAHA BWS 125
    Buyuk gecmis olsun hocam Allah cana vermesin sonucta saglik herseyden onemli ve kaskonun olmasida cok iyi.

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Hocam çok geçmiş olsun. Çok ucuz atlatmışsınız. Anladığım kadarıyla kıyamet gibi olmuş ortalık. Ortalıkta yaya dururken bu kadar tehlike atlatınca insan, acaba motora devam etseydi orada ne olurdu diye düşünmek bile zor. Siz sağlamsınız o büyük mutluluk. Ancak "Cana geleceğine mala gelsin" diyen atalarımızın yanında, "Mal canın yongasıdır" diyen atalarımız da olmuş. O yüzden eminim evlat acısı gibi oturmuştur insanın içine. Hele ki 0 aldıktan sonra bu hale gelmesi. Çok iyi anlayabiliyorum benzer bir şeyler yaşadığımdan. Ne güzel ki kasko var. Çok çok geçmiş olsun.

Sormak istediğim bir şey var. Karşı taraf hatalı olduğunu kabul eden raporu imzalayınca, neden sizin kasko yapıyor ödemeyi, bu durumlarda onun kaskosu veya trafik sigortası girmez mi devreye?
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun...

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı excavatus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam çok geçmiş olsun. Çok ucuz atlatmışsınız. Anladığım kadarıyla kıyamet gibi olmuş ortalık. Ortalıkta yaya dururken bu kadar tehlike atlatınca insan, acaba motora devam etseydi orada ne olurdu diye düşünmek bile zor. Siz sağlamsınız o büyük mutluluk. Ancak "Cana geleceğine mala gelsin" diyen atalarımızın yanında, "Mal canın yongasıdır" diyen atalarımız da olmuş. O yüzden eminim evlat acısı gibi oturmuştur insanın içine. Hele ki 0 aldıktan sonra bu hale gelmesi. Çok iyi anlayabiliyorum benzer bir şeyler yaşadığımdan. Ne güzel ki kasko var. Çok çok geçmiş olsun.

Sormak istediğim bir şey var. Karşı taraf hatalı olduğunu kabul eden raporu imzalayınca, neden sizin kasko yapıyor ödemeyi, bu durumlarda onun kaskosu veya trafik sigortası girmez mi devreye?
    kendi sigortası görkeme ödeme yapsada ücreti karşı tarafın sigortasından temin ediyor
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Çok geçmiş olsun. İyi ki size birşey olmamış. Yeni motorunuzla şimdiden kazasız belasız sürüşler

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendi sigortası görkeme ödeme yapsada ücreti karşı tarafın sigortasından temin ediyor
    Yeni bilgi absorbe edilmiştir.
    Teşekkür eder saygılar sunarım.
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Çok çok geçmiş olsun, yenisi alınır, size bir şey olmaması sevindirici. Kasko önemli, özellikle yaralanmasız kazalardan sonra insan iyi ki yaptırmışım diyor, hatalı olan karşı taraf bile olsa işlemleri daha kolay hallediyorsunuz trafik sigortasına kıyasla.

Hann_Ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09.TRACER
    Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin.Üzülmeye değmez.Yenisini aliriesin olur biter...
    Önemli olan sana birşey olmasin...

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı mali_181 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaa çok geçmiş olsun,seni o verdiğin ilk durma kararından dolayı tebrik ediyorum.Motora gelince kafana takma tabi ki biliyorum motorunu o halde görmek illaki seni yaralamıştır ama sana birşey olmamış ya Allah'a şükür önemli olan o.
    Çok teşekkür ederim.
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun yani motorun durumu insanın içini ürpertiyor :S
    aynen hocam. teşekkür ederim.

Alıntı ertanos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle büyük geçmiş olsun.
    ihtiyacı olsun olmasın herkes ilk önce araba sahibi olmaya çalışıyor. acemisi ustası herkes aynı trafikte. malesef biz motor kullanıcılarıda tabiki. bu tip acemiler ve kontrolsüz araç kullananlar yüzünden diğer araç sahiplerinin canlarını tehlikeye attığı gibi en çokta bizimkini hiçe sayıyorlar. verilmiş sadakanız varmış hocam.
    haklısınız. Ehliyet bu kadar kolay verildiği sürece de olacaktır. teşekkür ederim

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana birşey olmaması en önemlisi.allah tekrarını yaşatmasın kardeş geçmiş olsun.
    Amin cümlemize.

Alıntı HiAxiSheytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun dostum. Sana birşey olmaması önemli olan motosiklet her zaman yerine gelir. Kaskoyu yaptırmış olmanda büyük şans psikolojini bozma sigortan parayı ödeyecekmiş tekrar geçmiş olsun
    Teşekkür ederim hocam şimdilerde daha iyiym yani
    2 hafta öncesine göre çok daha iyiyim.sağol
    Alıntı ImShoT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun abi
    Sağal kardeşim.

Alıntı kadir_6660 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun abi motor perte çıksın hiçönemli değil sende bi şey olmasında
    Teşekkürler hocam

Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun sana birşey olmamış ya gerisi dert değil tekrar geçmiş olsun
    Teşekkür ederim.

Alıntı selo001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok büyük geçmiş olsun.Siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi Allahın takdiri.
    teşekkür ederim. haklısınız.

Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun görkem abi.. İnan başıma gelmiş gibi üzüldüm ,okurken heyecanlandım..Sen daha iyilerine layıksın..Canına gelmedikten sonra sıkıntı yok abi..
    sevgilerle
    Sağolasın Koray kardeşim. Haklısın kardeşim benim basıma gelenın daha kötüleri de var .

Alıntı Slayerrr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Bu kadar aksiyonun içinde bedenen hiç bir hasar almamışsın, motosikletinin parası da ödenecek. Çok üzülecek bir şey yok, yenisini alırsın.
    Aynen haklısın hocam. bakalım benim hatun aldıracak mı bilmıyorum

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun canım kardeşim...
    nasıl bir duygudur, iyi hem de çok iyi bilirim.
    ancak, sgarayı bir an önce yeniden bırak...

motosiklet ve motorculuk için ne düşünüyorsun şimdi?
    yapmam gereken bir şey olursa haberim olsun
    Teşekkür ederim Sencer abi. Düşünmeniz bile yardım etmiş kadar oldu. Şu işler tamamen sona erdiği gün sigarayı tamamen bırakıcam. Büyük konusmusluğum var bırakmazsam çarpılırım mazallah Şuan motorculuk ve motosiklet için düşüncelerim hiç değişmedi diyebilirim. Hala o hastalık , motor sevgisi içimde. Tek fark birdaha buzlanma ve kar yağışlı havalarda motora binmemek olacak. Birde kazadan bu yana özellikle kar yagısı ve buzlanma tehlıkesı oldugu zamanlarda, kuryelerı hatta bazılarının kasksız olduğunu gördükçe tabiri caizse Azraille dans ettiklerini düşüüyorum. Saygılar.

Alıntı fat280 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük geçmiş olsun abi cana geleceğine mala gelsin önemli olan sizsiniz
    Teşekkür ederim.

Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana bir şey olmaması sevindirici, çok gecmis olsun
    Teşekkür ederim.

[QUOTE=saykem;2593730]Geçmiş olsun.Gelen mala gelsin.En azından hiç kimse böyle bir kazada yaralanmamış.Kaskonuzun olması g Acentenın bana aktardıgına göre.

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O resimdeki bariyerlere bakiyorum ve aklima direk gelen su. Ya sen buzda kayip kafani o bariyerlerde koparsaydin.

Bosver cidden bosver hemde. Yeni bir hayat seni bekliyor. Aramizda olman daha onemli
    Aynen hocam ben arabalardan çok şu barıyerlerden(giyotin) korkuyorum.Teşekkür ederim.

Alıntı Canasil07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buyuk gecmis olsun hocam Allah cana vermesin sonucta saglik herseyden onemli ve kaskonun olmasida cok iyi.
    Teşekkür ederim hocam

Alıntı excavatus adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Aynen Saygın hocam, sonuna kadar haklısınız. Bir yandan sevilinizi kaybetmiş gibi oluyorsunuz ,diğer yandan ise Allaha çok şükür ben hala hayttayım diye kendınızı avutuyorsunuz. Sorunuza gelince İlkay'ın da dediği gibi benım kaskom bana ödeme yaptıktan sonra karşı 2 aracın kaskosundan bu parayı alacak. Sanırım yarı yarıya alacak.

Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun...
    Teşekkür ederim.

Alıntı dockerengin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun. İyi ki size birşey olmamış. Yeni motorunuzla şimdiden kazasız belasız sürüşler
    Teşekkür ederim. Amin cümlemize
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)