gerçekten çok üzüldüm...Allah korumuş sizi...
gerçekten çok üzüldüm...Allah korumuş sizi...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Çok geçmiş olsun. O motor o hale gelirken siz üzerinde de olabilimişsiniz. Allah korumuş.
Hani verilmiş sadakanız varmış derlerya . Tam bu olay için söylenmiş gibi.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Gecmis olsun malesef insanlarimiz hiz snrna uymamak ve ksn ks lastigi takmalari gerektigini bir turlu ogrenemedi gidip 0 araba alirlar nerden baksaniz en az 35 40 bin tl 800 tl verip kis lastigi alamazlar
Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun.
Sana birşey olmaması sevindirici.
Umarım tüm hayatın boyunca en büyük felaketin bu olur.
Allah beterinden saklasın
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Çok geçmiş olsun her şeyde vardır bir hayır okurken benim içim gitti ama olsun önemli olan can sağlığı hayırlısı neyse o olsun.
Başlıktaki perti okuyunca motorunuzla beraber sürüklenip düştünüz zannedip sizde bişey varmı diye girdim. Şükürki yok!
Zor süreç geçmiş iş maddi ve manevi olarak tatlıya bağlanmış. Yeni Motorunuzu alıp keyifle gezer acısını çıkartırsınz inşallah...Geçmiş olsun
size birşey olmaması sevindirici sigortadan paranızın bir kısmınıda alacaksınız üzülecek bir durum yok
Çok geçmiş olsun güzel kardeşim.feda olsun sana tüm motorlar.senin tırnağın kırılacağına,motorun pert olsun.allah seni sevdiklerine bağışlamış.
selamlar öncelikle geçmiş olsun..
inan başlığı okuyunca içim cız etmişti size birşey oldu diye..sizi tanımıyorum ama forumda sürekli gördüğüm birisisin..
neyseki okumaya başladığım sürece size birşey olmaması çok sevindirici..
motorunuzun da kaskolu olmasına ayrı sevindim..
tekrardan geçmiş olsun dileklerimle..
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Evet motorunuzun kaskolu olması fazlasıyla sevindirici birşey. Şanslı azınlıktan sınız. Bence kıymetini bilin.
Bakın benım motorum calındı ( 650 cc yani mobilet gibi birşey de değil ) ve ben ilk dakikadan itibaren hiç kendimi paralamadım. İçin okadar rahattıki , konuştuğum yakın arkadaşlarım içimin rahatlıgını olayın şokunu atlatamadığıma bağluyorlard. Demekki dedim benim bu motora binmemem lazımmış. Hiç takılmadım. Gittim bir scooter aldım. Çalışırım yeniden alırım dedim. Üzüldüm ara ara ama bunalıma sokmadım kendimi..
Ve sonra tam 2 ay sonra tam 60 gün sonra motorum bir şekilde geldi beni buldu. Hemde sabahın köründe uykumdan uyandırdı beni resmen. Sonra dedimki demekki 2 aylığına bimmemem gerekiyormuş.
İşim ilginci motoru aldık ve gittiği halden daha iyiydi birkaç ufak sorunu vardı halletmişler felan. Bir arkadaşım dediki yaw olm motoru servise verdin 2 ay parça bekledi gibi oldu. Benim moturuda çalsalarda bir elden geçirseler Yani işin gırgırındaydık biz hala...
Demem oki bazen bazı şeyleri Allaha bırakmak lazım..
Tekrar geçmiş olsun.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Aynen hocam çok tesekkur ederım
Yol ve hava durumuna göre bile hız ayarlamnabilse o bile kafidir . teşekkür ederim
Teşekkür ederim
İnşallah Sinan hocam. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Ben yazarken olayı tekrar yaşamış gibi oldum. teşekkür ederim
Aynen biraz sıkıntılı günler geçirdim ama çok şükür sonucu iyi oldu. teşekkür ederim
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Yaa çok geçmiş olsun,seni o verdiğin ilk durma kararından dolayı tebrik ediyorum.Motora gelince kafana takma tabi ki biliyorum motorunu o halde görmek illaki seni yaralamıştır ama sana birşey olmamış ya Allah'a şükür önemli olan o.
çok geçmiş olsun yani motorun durumu insanın içini ürpertiyor :S
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
öncelikle büyük geçmiş olsun.
ihtiyacı olsun olmasın herkes ilk önce araba sahibi olmaya çalışıyor. acemisi ustası herkes aynı trafikte. malesef biz motor kullanıcılarıda tabiki. bu tip acemiler ve kontrolsüz araç kullananlar yüzünden diğer araç sahiplerinin canlarını tehlikeye attığı gibi en çokta bizimkini hiçe sayıyorlar. verilmiş sadakanız varmış hocam.
sana birşey olmaması en önemlisi.allah tekrarını yaşatmasın kardeş geçmiş olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Geçmiş olsun dostum. Sana birşey olmaması önemli olan motosiklet her zaman yerine gelir. Kaskoyu yaptırmış olmanda büyük şans psikolojini bozma sigortan parayı ödeyecekmiş tekrar geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)