Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Kawasaki Er6 F im Pert oldu.

REKLAM ALANI
    my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Çok geçmiş olsun. Çok üzücü bir durum ama size bişey olmaması sevindirici. İyi ki devam etmeyip durmuşsunuz, iyiki araçlardan kaçabilmişsiniz.
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Çok talihsiz bi kaza olmuş.Böyle bi kazada size bişey olmaması çok sevindirici Allah korumuş.Umarım en kısa zamanda daha iyi bi motosiklet alıp keyifle kazasız belasız binmek nasip olur.Tekrar çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görkem kardeşim ok geçmiş olsun..
    en önemlisi bizim için sağlık ve sıhhatle yanımızdasın...
    Allah cümlemizi kazadan beladan korusun...
    Teşekkür ederim kardeşim .Amin cümlemize Allah kaza bela göstermesin.

Alıntı 10SuzAsLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin demişler.Kaskonun olması içimi ferahlattı.
    Teşekkür ederim sağolasın

Alıntı jam session adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görkem aklımı aldın desem yeridir inan.
    Motor pertse Görkem ne durumda diye açtım konuyu.
    Akıllı adamsın neyse ki sana bir şey olmamış.
    Nazarım mı değdi ne, geçen face'de gördüm avatardaki fotonu hayran hayran bakıyordum valla.
    Allaha çok şükür kardesım benım tırnagım bıle kırılmadı. artık makınam dan tek kalanlar anahtarlıgı ve resimleri. birde kitapçıkları. Hayırlısıyla parada elıme gecınce ,kısmetse yenı arayıslar içerisine giricam.

Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görkem inanki çok üzüldüm.

Sana, arkadaşına ve diğer sürücülere bir şey olmamış olması büyük şans.

Özellikle motorunu kurtarma uğruna hayatını 2 kere tehlikeye atmışsın.

Kaskon olduğu için çok sevindim, işin trafik sigortasına kalsaydı yaşayacağın stresi düşünmek bile istemiyorum.

Bilmiorum haberin var mı benimde ağebeyimin moturu perte çıktı (Yağmur'un ayağı kırıldı ve 8 platin vida var şu an). Motoru Ergün'deydi.

Pert işlemleri biraz uzun sürüyor bizde paramızı yaklaşık 3 ayda aldık ama sigorta güçlük çıkarmadı.

Keşke haberim olsaydı sana sigorta konusunda biraz telkinde bulunur, bu kadar stres yaşamanı az da olsa önlerdim.

Çok geçmiş olsun, sen ve arkadaşın hayattasınız inan bana gerisi önemli değil.

1 - 2 ay aha geçsin yeni motor bakmaya başlarsın. Yağmur hala topalladığı halde yeni motordan bahsetmeye başladı bile
    Sağol Bulut kardesim. İşte o zamanlar bunları düşünemedim. Aslında mt de kasko problemlerı ıle ılgılı aramalar yapıp bu işlerle mesgul bir arkadasın yorumunu gordum ama oda mesaja cevap vermedı . canı sağolsun belkı işi vardı belkıde gozden kacırdı. Neysekı sonunda sonuca ulastık. Şimdi sadece parayı almak kaldı. Bu arada motoru kurtarmak için değil baskaları tehlıkeye girmesin diye
    Ağabeyıne ve Yağmur'ada çok geçmiş olsun Allah beterınden saklasın. Teşekkür ederim kardesım.

Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok büyük geçmiş olsun.Size bir şey olmamasına sevindim.
    Çok Teşekkür ederim ..
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Görkem abi büyük geçmiş olsun,okurken inanamadım kabus gibi bi günmüş ama yinede iyikide sağa çekmişsin o durumdaki yolda devam etmemek en iyi seçim bence olan mala olsun
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    O araclar senin üzerindende gecebilirdi bunada sükür diyelim Allah c.c. bir daha yasatmasin.

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    Görkem abi büyük geçmiş olsun... benim anlayamadığım şey daha fazla devam edemeyeceğini neye göre anladın? zaten buzda gidiyormuşsun, arkadaşın pick-upla falan mı geliyordu?

çok soğuk havalarda hiç sürmemek en iyisi... yağış önemli değil ama buz kötü... bu arada ne kadar ödeme yapacaklar, ne yatacak hesabına bizi de bilgilendirir misin? tekrar geçmiş olsun film gibi valla...
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

ferhatdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    çok çok geçmiş olsun Allah kazadan beladan sakınsın herkezi üzücü bir durum kesinlikle verilmiş sadakan varmış kardeş umarım birdaha böyle bir durum yaşamazsın

drumstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xtreme max "250"
    çok büyük geçmiş olsun. iyi ki sana bir şey olmamış. bunun için sevinmelisin bile. sonuçta motosiklet dediğin metal parçası. eninde sonunda halledilir, ancak senin yedek parçan çok zor bulunur. moralini bozma, keyfini yerinde tut. kal sağlıcakla.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    senin canın sağolsun sana bişey olmamış gerisinin önemi yok
    dünya malı bugün var yarın yok
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Büyük geçmiş olsun Görkem. Okadar kazadan sonra sana zarar gelmemesi cidden mücize. Kendi yaşadıklarını düşününce motor için can sıkacak bir durum yok. Hem olaya iyi yönünden bak ,duyduguma göre yeni kasa cbf 1000 düşünüyordun. Bu bahane ile belki cbf 'e terfi edersin

Bu arada kasko nekadar verdi ? Umarım degerini alabilmişsinidr.

Tekrardan geçmiş olsun. Umarım son kazan olur.

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    geçmiş olsun gardaş...gız gibi makinan vardı nazara gelmiş ama sana bişey olmamış bundan daha güzel bir haber olamaz...

hakkında hayırlısı daha iyi makinalara layıksın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Benim motosikletime olmuş gibi hissettim resmen ya.. Büyük geçmiş olsun gerçekten..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Vay be diye diye okudum yazılanları,büyük geçmiş olsun.
    İnan kendimi bir an orada ve senin olgunluğunu takdire şayan buldum.Allahın sevgili kuluymuşsun sana ve sonradan sana vicdan azabı çektirecek birşey gerçekleşmemiş olması ve olayı bu kadar duru şekilde anlatmanı takdirle karşılıyorum.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun, Allah daha beterlerinden korusun.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görkem abi büyük geçmiş olsun,okurken inanamadım kabus gibi bi günmüş ama yinede iyikide sağa çekmişsin o durumdaki yolda devam etmemek en iyi seçim bence olan mala olsun
    Sağol Ali'cim Beşiktaştan oraya kadar hiç bir sıkıntı yoktu ama sadece o kısmı tuzlamadıkları için başıma bul geldi.

Alıntı Zodium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O araclar senin üzerindende gecebilirdi bunada sükür diyelim Allah c.c. bir daha yasatmasin.
    Amin cümlemize.

Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görkem abi büyük geçmiş olsun... benim anlayamadığım şey daha fazla devam edemeyeceğini neye göre anladın? zaten buzda gidiyormuşsun, arkadaşın pick-upla falan mı geliyordu?

çok soğuk havalarda hiç sürmemek en iyisi... yağış önemli değil ama buz kötü... bu arada ne kadar ödeme yapacaklar, ne yatacak hesabına bizi de bilgilendirir misin? tekrar geçmiş olsun film gibi valla...
    Teşekkür ederim kardeşim. Motorum yavaş yavas kaymaya baslayınca daha fazla gitmemin riskli olacagını düşünüp , yavas ve sakın bir şekilde sağa çektim. Soğuk ve yağmurlu havaalrda sorun olmuyor ama buz hem 2 teker hem 4 teker içinde tehlikeli.

Alıntı ferhatdm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok çok geçmiş olsun Allah kazadan beladan sakınsın herkezi üzücü bir durum kesinlikle verilmiş sadakan varmış kardeş umarım birdaha böyle bir durum yaşamazsın
    Amin kardeşim çok teşekkür ederim.

Alıntı drumstar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok büyük geçmiş olsun. iyi ki sana bir şey olmamış. bunun için sevinmelisin bile. sonuçta motosiklet dediğin metal parçası. eninde sonunda halledilir, ancak senin yedek parçan çok zor bulunur. moralini bozma, keyfini yerinde tut. kal sağlıcakla.
    Teşekkür ederim , işte bi yerden üzülürken bi yerdende sevinmeye çalısıyorum sağolasın.

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin canın sağolsun sana bişey olmamış gerisinin önemi yok
    dünya malı bugün var yarın yok
    Doğru söylüyorsunda ,metal yığınıda olsa yakını kaybetmiş gibi hissettiriyor insana.

Alıntı Gökhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun Görkem. Okadar kazadan sonra sana zarar gelmemesi cidden mücize. Kendi yaşadıklarını düşününce motor için can sıkacak bir durum yok. Hem olaya iyi yönünden bak ,duyduguma göre yeni kasa cbf 1000 düşünüyordun. Bu bahane ile belki cbf 'e terfi edersin

Bu arada kasko nekadar verdi ? Umarım degerini alabilmişsinidr.

Tekrardan geçmiş olsun. Umarım son kazan olur.
    Teşekkür ederim Gökhan'ım şimdi artık iyiyim benı 2-3 hafta önce görsen zombi gibi dolaşıyordum. Bakalım kısmet artık aklımda şuan cbf 1000 var yeni kasasından alabılırım. Kaskoya gelince bana sıfır fiyatını teklif etti ,bende düşünmeden evet dedim.

Alıntı v max adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
    Amin cümlemize..

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun gardaş...gız gibi makinan vardı nazara gelmiş ama sana bişey olmamış bundan daha güzel bir haber olamaz...

hakkında hayırlısı daha iyi makinalara layıksın...
    Sağol Mete abi . Üzülmüyorum desem yalan olur ama Allaha çok şükür sapasağlamım.

Alıntı arca94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim motosikletime olmuş gibi hissettim resmen ya.. Büyük geçmiş olsun gerçekten..
    Teşekkür ederim Arca. sağol

Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun, Allah daha beterlerinden korusun.
    Amin cümlemize

Alıntı speedy2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay be diye diye okudum yazılanları,büyük geçmiş olsun.
    İnan kendimi bir an orada ve senin olgunluğunu takdire şayan buldum.Allahın sevgili kuluymuşsun sana ve sonradan sana vicdan azabı çektirecek birşey gerçekleşmemiş olması ve olayı bu kadar duru şekilde anlatmanı takdirle karşılıyorum.
    Aynen kardeşim Allahtan ne bana nede kimseye birşey olmadı. Teşekkür ederim.

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    tekrardan geçmiş olsun kardeşim benim

sabah sabah 48 saat uykusuzluk üzerine gözlerimi fal taşı gibi nasıl açtığını anlatamam...
    her şey bir yana üzülsem mi sevinsen mi bilemedim motorun için yoksa telefonda sen halen motoru anlatmaya çalışırken iyi olduğunu öğrendiğimde zorla içime nasıl bir serin sular serpilmişti

cbf1000 istiyordun motoru satmak istiyordun sonucu pek hayırlı olmasa da kurtulmuş oldun bir yerde...
    cbf1000i alınca çook özleyeceksin haberin yok diyorum yine buradan

fotoğrafları halen bekliyorum bu arada iş güç şehir dışı derken ne görüşebildik ne anlaşabildik..
    ben kaç aydır motorumdan ayrıyım sen biliyorsun sen bu duruma gelmişsin benim birine girişmem gerekir (=
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Çok geçmiş olsun hocam. Cana gelecek mala gelsin.

Anlattıklarından, yapabileceğinin en iyisini (hatta fazlasını) yaptığın anlaşılıyor.

Aslında, belki bu şekilde daha büyük kazaları önledin. Kim bilir...

Allah sağlık versin. Gerisi bir şekilde çözülür.

Motosikleti
    resimleri ekliyorum. mod arkadaşlar konu başına alabilirlerse çok sevinirim.

Uploaded with ImageShack.us

Bu ilk vuran araç

Buda ikinci üstünden geçen araç. sadece lastiği patladı birde tamponu çatladı.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    görkem abi geçmiş olsun sana birşey olmamış gerisi mühim değil
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)