Çok geçmiş olsun. Çok üzücü bir durum ama size bişey olmaması sevindirici. İyi ki devam etmeyip durmuşsunuz, iyiki araçlardan kaçabilmişsiniz.
Çok geçmiş olsun. Çok üzücü bir durum ama size bişey olmaması sevindirici. İyi ki devam etmeyip durmuşsunuz, iyiki araçlardan kaçabilmişsiniz.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Çok talihsiz bi kaza olmuş.Böyle bi kazada size bişey olmaması çok sevindirici Allah korumuş.Umarım en kısa zamanda daha iyi bi motosiklet alıp keyifle kazasız belasız binmek nasip olur.Tekrar çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Teşekkür ederim kardeşim .Amin cümlemize Allah kaza bela göstermesin.
Teşekkür ederim sağolasın
Allaha çok şükür kardesım benım tırnagım bıle kırılmadı. artık makınam dan tek kalanlar anahtarlıgı ve resimleri. birde kitapçıkları. Hayırlısıyla parada elıme gecınce ,kısmetse yenı arayıslar içerisine giricam.
Sağol Bulut kardesim. İşte o zamanlar bunları düşünemedim. Aslında mt de kasko problemlerı ıle ılgılı aramalar yapıp bu işlerle mesgul bir arkadasın yorumunu gordum ama oda mesaja cevap vermedı . canı sağolsun belkı işi vardı belkıde gozden kacırdı. Neysekı sonunda sonuca ulastık. Şimdi sadece parayı almak kaldı. Bu arada motoru kurtarmak için değil baskaları tehlıkeye girmesin diye
Ağabeyıne ve Yağmur'ada çok geçmiş olsun Allah beterınden saklasın. Teşekkür ederim kardesım.
Çok Teşekkür ederim ..
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Görkem abi büyük geçmiş olsun,okurken inanamadım kabus gibi bi günmüş ama yinede iyikide sağa çekmişsin o durumdaki yolda devam etmemek en iyi seçim bence olan mala olsun
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
O araclar senin üzerindende gecebilirdi bunada sükür diyelim Allah c.c. bir daha yasatmasin.
Görkem abi büyük geçmiş olsun... benim anlayamadığım şey daha fazla devam edemeyeceğini neye göre anladın? zaten buzda gidiyormuşsun, arkadaşın pick-upla falan mı geliyordu?
çok soğuk havalarda hiç sürmemek en iyisi... yağış önemli değil ama buz kötü... bu arada ne kadar ödeme yapacaklar, ne yatacak hesabına bizi de bilgilendirir misin? tekrar geçmiş olsun film gibi valla...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
çok çok geçmiş olsun Allah kazadan beladan sakınsın herkezi üzücü bir durum kesinlikle verilmiş sadakan varmış kardeş umarım birdaha böyle bir durum yaşamazsın
çok büyük geçmiş olsun. iyi ki sana bir şey olmamış. bunun için sevinmelisin bile. sonuçta motosiklet dediğin metal parçası. eninde sonunda halledilir, ancak senin yedek parçan çok zor bulunur. moralini bozma, keyfini yerinde tut. kal sağlıcakla.
senin canın sağolsun sana bişey olmamış gerisinin önemi yok
dünya malı bugün var yarın yok
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Büyük geçmiş olsun Görkem. Okadar kazadan sonra sana zarar gelmemesi cidden mücize. Kendi yaşadıklarını düşününce motor için can sıkacak bir durum yok. Hem olaya iyi yönünden bak ,duyduguma göre yeni kasa cbf 1000 düşünüyordun. Bu bahane ile belki cbf 'e terfi edersin
Bu arada kasko nekadar verdi ? Umarım degerini alabilmişsinidr.
Tekrardan geçmiş olsun. Umarım son kazan olur.
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
geçmiş olsun gardaş...gız gibi makinan vardı nazara gelmiş ama sana bişey olmamış bundan daha güzel bir haber olamaz...
hakkında hayırlısı daha iyi makinalara layıksın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Benim motosikletime olmuş gibi hissettim resmen ya.. Büyük geçmiş olsun gerçekten..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
Vay be diye diye okudum yazılanları,büyük geçmiş olsun.
İnan kendimi bir an orada ve senin olgunluğunu takdire şayan buldum.Allahın sevgili kuluymuşsun sana ve sonradan sana vicdan azabı çektirecek birşey gerçekleşmemiş olması ve olayı bu kadar duru şekilde anlatmanı takdirle karşılıyorum.
Geçmiş olsun, Allah daha beterlerinden korusun.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Sağol Ali'cim Beşiktaştan oraya kadar hiç bir sıkıntı yoktu ama sadece o kısmı tuzlamadıkları için başıma bul geldi.
Amin cümlemize.
Teşekkür ederim kardeşim. Motorum yavaş yavas kaymaya baslayınca daha fazla gitmemin riskli olacagını düşünüp , yavas ve sakın bir şekilde sağa çektim. Soğuk ve yağmurlu havaalrda sorun olmuyor ama buz hem 2 teker hem 4 teker içinde tehlikeli.
Amin kardeşim çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim , işte bi yerden üzülürken bi yerdende sevinmeye çalısıyorum sağolasın.
Doğru söylüyorsunda ,metal yığınıda olsa yakını kaybetmiş gibi hissettiriyor insana.
Teşekkür ederim Gökhan'ım şimdi artık iyiyim benı 2-3 hafta önce görsen zombi gibi dolaşıyordum. Bakalım kısmet artık aklımda şuan cbf 1000 var yeni kasasından alabılırım. Kaskoya gelince bana sıfır fiyatını teklif etti ,bende düşünmeden evet dedim.
Amin cümlemize..
Sağol Mete abi . Üzülmüyorum desem yalan olur ama Allaha çok şükür sapasağlamım.
Teşekkür ederim Arca. sağol
Amin cümlemize
Aynen kardeşim Allahtan ne bana nede kimseye birşey olmadı. Teşekkür ederim.
tekrardan geçmiş olsun kardeşim benim
sabah sabah 48 saat uykusuzluk üzerine gözlerimi fal taşı gibi nasıl açtığını anlatamam...
her şey bir yana üzülsem mi sevinsen mi bilemedim motorun için yoksa telefonda sen halen motoru anlatmaya çalışırken iyi olduğunu öğrendiğimde zorla içime nasıl bir serin sular serpilmişti
cbf1000 istiyordun motoru satmak istiyordun sonucu pek hayırlı olmasa da kurtulmuş oldun bir yerde...
cbf1000i alınca çook özleyeceksin haberin yok diyorum yine buradan
fotoğrafları halen bekliyorum bu arada iş güç şehir dışı derken ne görüşebildik ne anlaşabildik..
ben kaç aydır motorumdan ayrıyım sen biliyorsun sen bu duruma gelmişsin benim birine girişmem gerekir (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Çok geçmiş olsun hocam. Cana gelecek mala gelsin.
Anlattıklarından, yapabileceğinin en iyisini (hatta fazlasını) yaptığın anlaşılıyor.
Aslında, belki bu şekilde daha büyük kazaları önledin. Kim bilir...
Allah sağlık versin. Gerisi bir şekilde çözülür.
resimleri ekliyorum. mod arkadaşlar konu başına alabilirlerse çok sevinirim.
Uploaded with ImageShack.us
Bu ilk vuran araç
Buda ikinci üstünden geçen araç. sadece lastiği patladı birde tamponu çatladı.
görkem abi geçmiş olsun sana birşey olmamış gerisi mühim değil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)