Çok geçmiş olsun, size bir şey olmaması sevindirici,maddi kısmını da halletmişsiniz zaten, tekrar geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, size bir şey olmaması sevindirici,maddi kısmını da halletmişsiniz zaten, tekrar geçmiş olsun.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Geçmiş olsun beterin beteri var allah korusun şuan alçılar içinde hastahanedede olabilirdin yani mal canın yongasıdır ama cana geliceğine mala gelsin boşver üzme kendini..
geçmiş olsun boşver motoru düşünme size bişey olmamış.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
cok gecmis olsun. sana bir sey olmamasina cok sevindim. cana bir zarar gelmemis olmasi hepsinden onemli. kasko nun olmasi ve parani alabilmen de arti guzelligi. tekrar tekrar gecmis olsun.
Ne mutlu [B]insanım[/B] diyene!
Geçmiş olsun. Motorunuzun parçaları başka motorlara can versin onları yaşatsın, şahlandırsın.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
kanım dondu resmen yahu
Başkalarını uyarmak pahasına kendi canınızı tehlikeye atmışsınız ve bu davranış aslında ne kadar takdir edilse azdır.
Büyük geçmiş olsun allahtan size birşey olmamış ve motorunuzun parasını sorunsuz alacaksınız. Allahtan o kazada ölen yaralanan olmamış. Yani epey epey ucuz atlatılmış
Yakın zamanda izmirde bile en işlek caddelerinden olan anadolu caddesinde yarım saat buzlanma oldu da 20 25 araç spin atarak sağa sola çarptı. Allahtan tuzlama ekibi erken geldide buz çabucak çözüldü yoksa zincirleme kaza kaçınılmazdı.
Allah korumuş sigarayı tekrar bırakmanız ve bir daha kaza bela yaşamamanız dileğiyle
Okurken resmen olayı yaşadım, gerçekten çok kötü bir durumla karşı karşıya kalmışsın. Çok büyük geçmiş olsun.
....
Kendime hep o şekilde avutmaya çalıştım . Allaha çok şükür bende birşey yok. teşekkür ederim.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Aynen tek tesellim bu oldu.
Teşekkür ederim kardeşim Allah kımseye kaza bela göstermesin.
Teşekkür ederim. evet kasko karşılayıp karşı taraftan bana vereceği parayı alacak ve benım hasarsızlığımdevam edecek.
Haklısın motorumuz bizim evladımız gibi o yuzden ne kadar takma kafana deselerde parasını alacakta olsak istemeden üzülüyoruz. Teşekkür ederim kardesım. bu sene fuarda motorsuz kaldık artık metrobusle gıderız
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim Tünal abim.
Sonucu alana kadar baya bi sıkıntıya girdim 4-5 kılo vermıstım ama sımdı ıyıyım Teşekkür ederim .
Reflektorun yada ıkaz ısaretinin 2 anlamı vardır . Ya arac arızalanmıstır yada bir kaza vardır. Buna ragmen uyarılara aldırmaksızın süratle geçmeye çalısıyorlar. Eğitim şart. Teşekkür ederim
Motorumu yagmurda bıle kullandıktan sonra yıkamadan garaja sokmazdım. Bu kazada tek iyi şeyde kımsenın yaralanmamıs olmasıydı. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim Samet abi. En mantıklısıda bu zaten ama insan ister istemez üzülüyor. Evet belkı deavm etseydım dediğin gibi belkı motor cok hasar almazdı ama bana birşey olabilirdi. Gerçi her zaman botumdan pantolunuma işyerımdekılerın tabırı ile astronot gibi, full koruma ile yola çıkarım .
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun arkadaşım..birdaha böyle bir olayla karşılaşmaman dileğiyle...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Geçmiş olsun, anlattıklarınızdan sonra size birşey olmadığını öğrenmek sevindirici.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Büyük geçmiş olsun, kaskonzun olması çok güzel
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
Öncelikle büyük geçmiş olsun.
Öyle bi olay başına gelmişki yola devam eetsen ne olurdu bilinmez devam etmemişsin olan olmuş. Ama Allah korumuş hocam. O araçlar belki 5 10 dakika öncegelseler sen daha motorundan inmeden sana çarpabililerdi.
Öylesini hiç düşünmek istemiyorum.
Tekrardan büyük geçmiş olsun sağlık sıhat olsunda motor kolay sorun değil.
Ama bu sigortaların sözleşmede yazan süreçleri aşma gibi huyları var. Arkadaşlar bu tarz durumlarda doğrudan bir avukat vs arkaşnıza rica edin bir arama yapsınlar inanın ödeme süreciniz herşeyiniz rahatlıyor.
Tekrardan geçmiş olsun umarım hiç bir arkadaşımızın abimizin kardeşimizin başına böyle üzücü olaylar gelmez.
Geçmiş olsun Görkem, sana bir şey olmaması sevindirici. Gerisi halledilir...
www.motorumla.net
görkemcim ne kadar üzüldüğümü şu an için anlatmamın imkanı yok dostum , fakat kaskonun olması yzmış olduklarını okuduğumda içime su serpti , tabiki bunlar üzücü şeyler ne varki cana bir şey gelmesin , çok büyük tehlikeler atlatmışsın bilader allah beterinden saklasın , bu gibi tehlikeler her an hepimizin başında ve hepimiz çok dikkat etmeliyiz ,
senin motorda maşallah çok güzel motordu , allah tekrarını yaşatmasın kardeşim geçmiş olsun ..
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Çok geçmiş olsun. Okurken olay gözümün önünde canlandı. Size bişey olmamış mühim olan o. Motor yerine gelir sıkmayın canınızı. Tekrar geçmiş olsun.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Haklısın Tüna abi aslında düşünmedim değil ama dediğim gibi konuyu gördükçe canım daha fazla sıkılıcaktı, bu yüzden en azından sonuçlanana kadar açmak istemedim. Saoğulsun İlkay ve Yasin bana hem yardımcı hemde destek oldular .Kendilerine ne kadar tesekkur etsem azdır.
Teşekkür ederim. İnşallah o günleride en kısa zamanda görürüm. Belli mi olur belkı fuardan bıle alabılırım
Teşekkü ederim kardeşim ,düşünmen yeter.
Haklısın . İnsan yaşadıkça öğrenir ve deneyim kazanır.
Teşekkür ederim. Bana motorun sıfır fiyatını teklif ettiler. Zararım olmayacak.
Teşekkür ederim .Allaha çok şükür
Teşekkür ederim sağolasın.
Evet çarpan araçlarında kaskolu olmasının faydası var tabı.Teşekkür ederim .
Aynen katılıyorum. aileme durumu anlatmadım çünkü kız arkadasıma bile bende birşey yok dememe ragmen yanıma aglayarak geldi. Yoksa bizimkiler memleketi toplar gelırdı.
Tek tesellım o zaten teşekkür ederim .
çok teşekkür ederim .
Teşekkür ederim . sağlam pek parçası kalmadı ama
Teşekkür ederim . Bunu benım motorum-aracım gıttı baska araclara ne olursa olsun gözü ile bakmamak ve baskaları da kaza yapıp yaralanmasın diye yaptım. Hatta bunu yaparken 2-3 defa ezılme tehlıkesı atlattım. Çünkü çoğu insanımız uyarılara aldırış etmiyor. Bazı şoförler yanımda durup bende birşey var mı ,birşey lazımmı diye sordular Allah hepsinden razı olsun. Hatta 2 tanesı şarjım olmadıgından telefonunu kullanmama izin verdi. Bazıları ise film seyreder gibi bakıp gectı .
Teşekkür ederim .
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Geçmiş olsun. Size bişey olmaması sevindirici motor yine alınır üzülmeyin.
Geç te olsa geçmiş olsun.
Bazen insan başından bir olay geçtiği zaman "acaba şöyle yapsaydım daha mı iyi olurdu" diye düşünür.
Kaza öncesi yapmış olduğun davranış şekli bence en doğru olanı.
Motosiklet,kasko,vs. vs. bunlar teferruat...
Daha iyi bir motorun olması dileğiyle !
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)