Full koruma ekipman (ama ÇİN'den)
Reklamlar
-
Merhabalar ehliyete yazılıyorum Gbr 125 almak için.her zaman kullanacağımı varsayarak motordan önce ekipman dizmek istiyorum.Bir arkadaş vasıtasıyla Çin'den bunları alacağım ehliyet alana kadar bu ekipmanları dizip ehliyeti aldıktan sonra motoru almak istiyorum.gerçekten çok uygun fiyatları.ama Çin'den geleceği için endişelerim var.Resimler birebir orjinallerinden çekilmiş.sizce almalımıyım?
Pro Biker SPEED Racing Boots
US $105
Motocross racing pants
US $65
duhan Racing Jacket red
US $73.68
Carbon Fibre Racing Bicycle Gloves Red
US $18.05
XHT Classic Full Face Winter Racing Helmet International Version B500 Red
US $90.53
4.3 inch GPS navigation touch panel 4GB New 3D Map gps navigator for motocycle
US $41.58
Neoprene Neck Warm Face Mask Veil Guard Sport Bike Motorcycle Ski Snowboard
US $2.51
Motorcycle backpack ASMK alloy motorcycle bag backpacks 4 metal plate
US $40.00
----------------------
tomlamda: 436,35 USD Türk lirasıyla : 768TL yapıyor.
yorumlarınızı bekliyorum
Reklamlar
-
90 dolara kask yükü yapacağına indirimden motomax ya da mototal (hein gericke bayii) dan indirim ile gayet kaliteli (LS2 falan değil tabiki!) kask alabilirsin.
O eldiveni geç. Hiç bir koruma yapmaz.Muadilini yine aynı paraya istanbulda bolca bulursun.
Ceketi üstüne denemeden asla alma.
Tek tek saymayayım bence onlar buradan üzerine deneyerek al. Gördüğüm kadarıyla hiç biri bilindik ya da kendini kanıtlamış bir marka değil. O yüzden ucuz etin yahnisini istanbulda da rahatça yersin ;)
-
Super Moderator
Bot, mont ve pantolon riske girilip güzel bir şey çıkmaları umuduyla alınır belki... Maskenin zaten çok bir seçeneği yok standart bir şey.
Kask kesinlikle uzak durulması gereken bir kask sanki, $90a çok daha iyi şeyler bulunabilir. Eldivenler süslü ama işlevsiz, sıradan eldiven, aynıları daha ucuza Türkiye'de bile bulunabilir sanırım.
GPS de çok çekici görünmedi, daha iyi seçenekler bulunabilir sanki. Son olarak sırt çantası da ilginç bir şey ama iş görür mü fiyatının hakkını verir mi bilinmez.
Toplamda çok da ucuza mal olmamış Türkiye'den alınabileceklerden, mont ve pantolonun da sadece uzaktan deri göründüğünü varsayarsak, daha da kaybediyor çekiciliğini...
-
Olcan138 adlı üyeden alıntı
Bot, mont ve pantolon riske girilip güzel bir şey çıkmaları umuduyla alınır belki... Maskenin zaten çok bir seçeneği yok standart bir şey.
Kask kesinlikle uzak durulması gereken bir kask sanki, $90a çok daha iyi şeyler bulunabilir. Eldivenler süslü ama işlevsiz, sıradan eldiven, aynıları daha ucuza Türkiye'de bile bulunabilir sanırım.
GPS de çok çekici görünmedi, daha iyi seçenekler bulunabilir sanki. Son olarak sırt çantası da ilginç bir şey ama iş görür mü fiyatının hakkını verir mi bilinmez.
Toplamda çok da ucuza mal olmamış Türkiye'den alınabileceklerden, mont ve pantolonun da sadece uzaktan deri göründüğünü varsayarsak, daha da kaybediyor çekiciliğini...
Aralarında en çok dikkatimi çeken bot oldu.TCX botlarının bir modelinin kopyası ama modeli çıkaramadım. nerden nasıl alırım bilemiyorum internetten baktığımda mağazalara 2 bin liranın altında tutmuyor kask+mont+bot+pantolon+eldiven :((( tamam 700 e de çıkıyorum ama bi albenisi olmayan tipte hepside.Motor gibi olmayacak kıyafeti değiştirmemek üzere alacağım.Repsol mont ta gönderebileceğini söyledi arkadaşım oda 74 dolar.bilemiyorum :( belki görüntü açısından şahane de gelebilir ama korumaları ve sürtünmeye karşı dirençleri ne alemde...en önemli yanı bu.kararsız kaldım...
daha ayrıntılı bot resmi:
-
Adana İl Temsilcisi
bakın hazır önümüzdeki günlerde fuar da var,orada fuar dolayısı ile daha hesaplı ama en azından deneyerek görerek alma şansınız var.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
hocam, eldiven, bot ve kask için paraya kıyıp alabildiğinin en iyisini almalısın.
alacağın montun kalitesi orta seviye bile olsa kaliteli korumalar alıp (dirsek ve omuz), bel / sırt koruması ile takviye edebilirsin ama yukarıda saydığım üçlüde böyle bir şansın yok.
hele hele kaskta...
http://www.youtube.com/watch?v=ToOua7slCVQ
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Bence hiç girme şu işe derim bütce meselesiyse 700 Tl bunlara verene kadar navigasyonu ertele çok lazım değil ise 1000 Tl ye kadar ayarlamaya çalış indirimleri takip et iyi birşeyler al derim. benim düşüncem
-
denemeden alma arkadaşım....
-
mitsuo adlı üyeden alıntı
Merhabalar ehliyete yazılıyorum Gbr 125 almak için.her zaman kullanacağımı varsayarak motordan önce ekipman dizmek istiyorum.Bir arkadaş vasıtasıyla Çin'den bunları alacağım ehliyet alana kadar bu ekipmanları dizip ehliyeti aldıktan sonra motoru almak istiyorum.gerçekten çok uygun fiyatları.ama Çin'den geleceği için endişelerim var.Resimler birebir orjinallerinden çekilmiş.sizce almalımıyım?
http://img1.loadtr.com/k-773441-alacaklarım.jpg
Pro Biker SPEED Racing Boots
US $105
Motocross racing pants
US $65
duhan Racing Jacket red
US $73.68
Carbon Fibre Racing Bicycle Gloves Red
US $18.05
XHT Classic Full Face Winter Racing Helmet International Version B500 Red
US $90.53
4.3 inch GPS navigation touch panel 4GB New 3D Map gps navigator for motocycle
US $41.58
Neoprene Neck Warm Face Mask Veil Guard Sport Bike Motorcycle Ski Snowboard
US $2.51
Motorcycle backpack ASMK alloy motorcycle bag backpacks 4 metal plate
US $40.00
----------------------
tomlamda: 436,35 USD Türk lirasıyla : 768TL yapıyor.
yorumlarınızı bekliyorum
Hiç gerek yok arkadaşım fuar da deneyerek görerek almalısın. Selamlar.
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
arkadaşım kusura bakma ama senin 90 dolar vermeyi düşündüğün kaskın aynısını türkiyede 90 tl ye satıyolar beon markasıyla
gerçi beon gdr ls2 markalarının özelik olarak tamamı aynı fiyat kime ne tuttururlarsa
her gördüğün yabancı malı alma
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
teşekkür ederim yorumlarınız için ^___^
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)