Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

aikido nitro kask sabitleme

REKLAM ALANI
    wers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    joyride 200i
    Alıntı bY_aLp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alışınca problem olmuyor aynı kaskı bende kullanıyorum sadece biraz çıkartırken ızdırap çekiyorum yarışlarda pilotlar bu "D" kilidi kullanıyorlarmış fısıltı sesi aynen var havalandırmalardan oluyor galiba
    valla ben alıştım gibi.. Fısıltı bende de var. Havalandırmayı kaparsan azalıyor ama tamamen kesilmiyor
    Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Ben de yeni aldım ama henüz kullanmadım, eski Nolan'ımı kullanıyorum halen. Benim Nolan'ın bağlantısı çok rahat, ve kolay açılıyor. Aikido'yu almayı düşünürken ben de bu Double D bağlantı ile ilgili epeyce araştırmıştım. Genel olarak en güvenli bağlantı olarak kabul ediliyor ancak pratik olarak kullanmak için herhalde biraz zaman geçmesi gerekecek.
    Bilen var mıdır; merak ettiğim, Aikido'larda havalandırma deliklerinin hangi pozisyonda hava girişine açık hangi pozisyonda hava girişine kapalı olduğu?

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    Alıntı wers adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ben alıştım gibi.. Fısıltı bende de var. Havalandırmayı kaparsan azalıyor ama tamamen kesilmiyor
    hocam bişe diyecem ama gülme ben halen nasıl açılıp kapandığını çözemedim yukardakileri aşağı indiriyorum aynı yukarı kaldırıyorum düğmeyi yine aynı çenenin ordaki havalandırma sağa doğru çekincemi açılıyor sola çekincemi allah bullak oldu galiba
    bu kawasaki bir başka dostummm

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohaa o nebiçim kask kemeri yaaa
    kot pantolona kemerden bi farkı yok ohaaaa ben buna 5 para vermem
    benimkide nitro ama normal kask kemerinden şok oldum
    [MENTION=40535]motorcu48[/MENTION]
    Kot pantolonlardaki dediğiniz kemerden bende 2 tane var. 1 tanesi kendi kendine gevşiyor. Çünkü D-demir dedikleri 2 adet demirin şekli-şemali vs çok iyi değil sanırım ve kemer malzemesi çok yumuşak ve kaygan. O yüzden kendi kendine gevşiyor. Ama diğer kemerim kesinlikle öyle değil, açmak için çekiştirdikçe daha çok kendini sıkıştırıyor. Kemer malzemesi daha farklı.

D-demir kaskım yok ama buradan çıkardığım sonuç; kayış malzemesi seçimi ve kayış genişliğine göre D-demir genişliği vs, gibi etkenleri doğru seçerseniz açılması mümkün olmayacak bir sistem olur. Ancak kayış kopacak, ki ondan önce sizin çeneniz yerinden çıkar sanırım. Simoncelli'ye de olan buydu büyük ihtimalle...:(
    #sürenadam

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    Alıntı Taylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de yeni aldım ama henüz kullanmadım, eski Nolan'ımı kullanıyorum halen. Benim Nolan'ın bağlantısı çok rahat, ve kolay açılıyor. Aikido'yu almayı düşünürken ben de bu Double D bağlantı ile ilgili epeyce araştırmıştım. Genel olarak en güvenli bağlantı olarak kabul ediliyor ancak pratik olarak kullanmak için herhalde biraz zaman geçmesi gerekecek.
    Bilen var mıdır; merak ettiğim, Aikido'larda havalandırma deliklerinin hangi pozisyonda hava girişine açık hangi pozisyonda hava girişine kapalı olduğu?
    üsttekiler öne doğru kapanır,çenedeki sağa doğru kapalıdır...
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Okur_tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    benim kaksın kayısı bu renk değil. ayrıca kilitlemeye de hiç sorun yasamıyorum. el alışında eldivenle bile yapabiliyorum gayet de sağlam oluyor. bir de bu fısıltı olmuyor bende galiba. rahatsız eden bir şey yok.

wers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    joyride 200i
    Şöyle bir kaç foto yükleyeyim de konuya biraz daha açıklık gelsin =)

bu genel görünümü iki halka bir kayış =)

iki halkanın içinden de kayışı geçiriyoruz

iki halkadan kayışı geçirdikten sonra büyük olan halkadan kayışı tekrar geçiriyoruz =)

işte olay bu kayışı ne kadar çekersek okadar sıkı olucak....

açarkende o kırmızı ufak şeyi kayışı çektiğimiz yönün tam tersine çekince gevşiyor..
    Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohaa o nebiçim kask kemeri yaaa
    kot pantolona kemerden bi farkı yok ohaaaa ben buna 5 para vermem
    benimkide nitro ama normal kask kemerinden şok oldum
    fotodaki zaten kot pantolon kemeri arkadaşım...örnek olsun diye onu göstermiş...

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Alıntı hocaseko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üsttekiler öne doğru kapanır,çenedeki sağa doğru kapalıdır...
    Ben her havalandırmayı ağzımla üfleyerek her iki pozisyonda da denedim ama hava girişinde hiçbir farklılık göremedim. O düğmeler sanki sadece görüntü için yapılmış gibi geliyor bana.

Teo23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -1954 BMWr25/3-Jawa Laser 250+MZ 98 125cc+MCT 250
    Ya bana da silecekli bi kask lazım... Dün gece Ankara'daki yağmurda perişan oldum, mecburen vizörü açtık...:D Yağmur değil taş çarpıyor mübarek...

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Kaza anında açılma ihtimali olmayan en güvenli bağlama şekli ...elinizin alışması biraz zaman alır ama plastik bağlantılardan çok sağlam ve güvenilirdir...
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)