MODENAS GT 135 Türkiye'de Mİ (Balıkesirlilerden Rica)
Reklamlar
-
Düzenli olarak sahibinden.comu takip ederim...modenas markasıda yıllardır biz Egelilerin beğenisini kazanmıştır...
Bir ilan gördüm...Modenasın bu modelini getirdiklerini söylüyorlar...
Bandırmada yaşayan varsa bu firmaya gidip motorun birkaç fotoğrafını çekebilirmi...
firmanın reklamını yapmak istemiyorum ama madem geldi neden birkaç foto koymamışlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75567398/detay
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
Moderatör
Herkes soracak nerede bunun aynası diye
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Herkes soracak nerede bunun aynası diye
Benden önce davranmışsın kardeş
-
-
Benim nedense çok hoşuma gitti
-
abi ben bandırmaya motor almaya gidebilirim gidersem hem son fiyatını öğrenirim bol bol fotoğraf ta çekerım yeterki şu arabayı satalım hele
-
-
Doğuştan apaçi, aynasız modenas
-
tamam motorumu buldum böyle kaliteli motora bu fiyat normal ama marttan sonra galiba öyle yazıyor metehan 4500 borç versene martın 32 sinde verecem
-
Merhaba..Ben manisa akhisarlıyım..bizim burdada zamanında çok tutulmuştu modenaslar,şimdi onların yerini crypton'lar aldı.
Türkiye'de tek distrübitörlüğünü MANİSA AKHİSAR HIZIR OTOMOTİV almıştır ve türkiye dağıtıcısıdır.Ve montaj fabrikası
akhisarda kurulacakmış(şuan için şehir efsanesi tabi kesin bir bilgide yok)..Henüz Hızır otomotive gelmedi makinalar olası
tarih fuardan sonraki günler olabilir muhtemelen..
Mobylette Flash 51 1993 PGO G-MAX(BOBCAT) 2005 Motoran Comanche 125Mondial Destro 250Honda cbf 150SYM SB250İ WOLF
-
Devir saati koymaları gercekten güzel olmus ayrıcada modenas demek ulkemizde saglamlık demektir ama keske fiyatı da yamaha crypton ve de honda innova ile rekabet edecek duzeyde olsaydı o zaman daha güzel olurdu...
-
150 i buluyo bu motorlar ve nasıl eskimiyo dağılmıyo hayret ediyom
-
Güzel motor, yapımı çin herhalde fiyatı ucuz geldi bana 135cc 4.500 lira
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
yapımı malezya diye biliyorum honda innovadan bile iyidir
-
DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı
yapımı malezya diye biliyorum honda innovadan bile iyidir
ben honda'dan iyidir demiyorum..Yapımı çin herhalde 135 cc 4500 lira. sıfır enjenksiyonlu innova bile 4.000 lira.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Tropiksera adlı üyeden alıntı
Güzel motor, yapımı çin herhalde fiyatı ucuz geldi bana 135cc 4.500 lira
fiyat bana göre ortalarda kardeşim. İnşallah malezyada üretilmiştir çinde değil. Evet innovadan iyidir. Sağlamdır. Az yakar çok kaçar
-
bu motor kawasakinin orjinal motorudur, kawasaki zx130 olarak uretildi, kaze112 olarak uretildi ve son nokta gt128 (malezya ) su an kawasakiden ayri malezyanin gururu ve best-selleri, yunanistana gt135 olarak satiliyor, ortalama 140km hiz, ortalama 1.5litre/100km yakit ile ortalikta innova birakmaz, fiyati bence makul cunku innovadan cok ustun ve tas gibi saglam, 2.eli yok burada, cok niyetlenmistim bir ara, alan satmiyor emin olun, yamaha lc135ten gucu ve hizi az,su sogutmali degil ama hava sogutmasi yetiyor uzun yola geliyor, benzin ekonomisi ile bence yamahadan bir adim onde, super olmus gelecek olmasi bence, benim favorim dusuk cc de ve tavsiye ederim, 4500 cok gelebilir ama motoru bilen icin az bile, cryton innova ayni sinifta bile degil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------
michael schumacher ( apaci ) kask yok, ayna yok, koruma yok
bu da gunde 800kmden fazla yol katedip malezyadan ingiltereye 24 ulke ve toplam 30.000km kateden arkadas sadece her 2000kmde yag degistiriyor
son olarak lc135 ile gorun
-
arkadaşlar bu motorda 24 mm karburatör var. Titanlarda 22 mm, cbr 125 te 28mm, innovada 18 mm. 140 lara rahat çıkar. Yakıt tüketimi 100 kmde ortalama 2 litre. Yabancı sitelerden baktım. 1.5 litre değil yani. Beygir gücü ve torkunu bulamadım.
-
hem 140km/h hız yapıyor hemde 100km de 1,5 litre yakıyor hem hava soğutmalı ve motoru uzun yolda şişmiyor? Nasıl bir motor bu yahu?
Cidden bahsedildiği gibiyse bu motosiklet ile cbr 125 kovalamak hatta ufak ufak geçmek çok keyifli olacağa benziyor
-
malezya uretimi, ordan bakabilirsin, gt128 bu, xcite130 model zx130 ile ayni, gt128 yani bize gelmesi muhtemel gt135 cok ekonomik, http://www.modenas.com.my/v2motorcycle.asp?id=73 ve http://en.wikipedia.org/wiki/Modenas#GT128 bakabilirsin, yakiti gucu herseyi mevcut orada, 100kmde 1.5litre ustelik 80km ile, wave ile 80le gitsen yakit 2litreyi bulur.
Malezyada cok satilma sebebi hem yerli, hem hizli,hem ekonomik, malezyaya gittigimde inceledim ve o zaman kawasaki zx130dan vazgectim ;) CBR125 iki kati yakar ama bu kadar kacamaz, ve arada 2000tl var o da grenaj parasi olsun
adem80 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu motorda 24 mm karburatör var. Titanlarda 22 mm, cbr 125 te 28mm, innovada 18 mm. 140 lara rahat çıkar. Yakıt tüketimi 100 kmde ortalama 2 litre. Yabancı sitelerden baktım. 1.5 litre değil yani. Beygir gücü ve torkunu bulamadım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)