Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

MODENAS GT 135 Türkiye'de Mİ (Balıkesirlilerden Rica)

REKLAM ALANI
    BROICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 rtr150- 2016 cb500f
    valla cup alacak olaydım eğer kesinlikle bunu alırdım gayet hoş okunaklı göstergeler.arka disk fren ama cup işte yaww ne bilim farlar ufacık elceklerin biri boş sanki ön tarafta kocaman bi boşluk varmış gibi bi his veriyor bu tip araçlar ortada boşluk olmamalı bence tuvalette oturur gibi sürüş yapmak pek hoş olmuyor bence :/
    Blackeagletr bunu beğendi.
    ne imzası beaaa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    mete_han bunu beğendi.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yav şunun fiyatı 3500 4000 arası olaydı kaçırmazdım ama 4500 nedir yahu :(
    mete_han bunu beğendi.

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    http://en.wikipedia.org/wiki/Modenas#X-cite bu sayfadaki modenas kr3 modeline bir göz atın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

http://www.motorcycle.in.th/article....-Powerful-bike

Aslen Kawa yavrusuymuş meğer bu Modenas .

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    Alıntı BROICER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla cup alacak olaydım eğer kesinlikle bunu alırdım gayet hoş okunaklı göstergeler.arka disk fren ama cup işte yaww ne bilim farlar ufacık elceklerin biri boş sanki ön tarafta kocaman bi boşluk varmış gibi bi his veriyor bu tip araçlar ortada boşluk olmamalı bence tuvalette oturur gibi sürüş yapmak pek hoş olmuyor bence :/
    abi sana bir kere kaliteli bir cub sürmeni tavsiye ederim ne kadar zevkli bişi olduğunu göreceksin

BROICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 rtr150- 2016 cb500f
    yaww iyi güzel diyosun da innova da aynı stilde yamahanın modeli de bunun kaliteyle alakası yok ki hepsinin ortası boş eski peugeot mopetler gibi ama sadece daha kalıplı halleri küçük farlar ve gidonun sabitlendiği ufak kafa kısmı insana garip bi his veriyor ayakları ortada ki boşluğa koysan daha acaayip oluyor düştüm düşücem havasına giriyor insan sürüş tarzından ötürü benim rahatsızlığım kaliteyle alakası yok yani misal vereyim aynı şanzuman elden debriyajlı olan motorlarda olsa yani bionik52 gibi o zaman daha güvenli bir his olabilirdi benim açımdan yani o önde ki gidonla sele arasında ki boşluktan insan garip bir hoşnutsuzluk içine giriyor )
    ne imzası beaaa

#GECE# - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM SB250İ WOLF
    Şehir içinde çok kullanışlıdır cup'lar..bizim burda crypton'un arkasına 3 tane şeker çuvalı koyup taşıyanlardan tut,arkasına romörk takanlar,
    yana kayık takanlar,3 tekere çevirenler..ne ararsan var..çöp karıştıranlar bile cup kullanmaya başladı..
    Ama şöyle 100 km yol yapınca rahatsızlık verir insana..yolda giderken koltuk yapısından dolayı geri geri kayarsınız,bel ve sırt ağrısı çok oluyor..

İnnova tarihten bir yaprak oldu artık,üretimine son verildi..onun yerine 110 luk bir model vardı fuar'da..alternatif olarak tvs'nin çok güzel
    bir cup model çıkarttığını gördük,ayrıca kısa bi dönem kullandığım kymco straight 150 modelide çok kalitelidir..150'lik cup olarak tekdir benim
    bildiğim..4500 + 300 plaka..olmuşken birde arka çanta v.s. alınır,inciği boncuğu derken 5000 oluverir..sonrasında eve sokmazlar bahçede yatarız
    gari..
    Mobylette Flash 51 1993 PGO G-MAX(BOBCAT) 2005 Motoran Comanche 125Mondial Destro 250Honda cbf 150SYM SB250İ WOLF

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    Alıntı #GECE# adlı üyeden alıntı
    Merhaba..Ben manisa akhisarlıyım..bizim burdada zamanında çok tutulmuştu modenaslar,şimdi onların yerini crypton'lar aldı.
    Türkiye'de tek distrübitörlüğünü MANİSA AKHİSAR HIZIR OTOMOTİV almıştır ve türkiye dağıtıcısıdır.Ve montaj fabrikası
    akhisarda kurulacakmış(şuan için şehir efsanesi tabi kesin bir bilgide yok)..Henüz Hızır otomotive gelmedi makinalar olası
    tarih fuardan sonraki günler olabilir muhtemelen..
    dostum akhisara fabrika kuracak adam turgutludaki fabrikayı kapatmazdı. hoş o fabrikanın da modenas fabrikası oldugu ayri bir muamma. Motosan Motosiklet Sanayi ve Ticaret A.Ş 2003 yılında Modenas'ın Türkiye distribütörü oldu 2006 yılı başında Manisa, Turgutlu organize sanayi bölgesinde 25.500 metrekare açık 15.000 metrekare kapalı alanda kurduğu fabrikayla motosiklet üretimine geçdiler. adamlar modenas yapmadılar. çinli motor toplayıp modenas motosan diye sattılar. motosan modenaslar da ben bir tek M harfini modenasa benzettim.
    modenasın en büyük özelliği siboplara giden yağlama dışarıdan ayrı bir boru ile olmasıdır.
    hızır otomotiv tek distribütörü olsa bile pek umutlu değilim web sayfasından neler yapabileceklerini anlaya biliriz.
    http://www.hizirgroup.com/
    burada daha fazla görsellik ve bilgi var.
    http://www.metronomhaber.com/h2007-m...u_modenas.html

#GECE# - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM SB250İ WOLF
    Doğrudur,sadece söylenti bu şimdilik..haber sitesinde ki fotoları yeni gördüm..Konteynıra yükleme şekline bakılırsa direk bu şekilde gelmiş türkiyeye bunlar..
    Ve bu hızır otomotiv'in bu işi kıvırabileceğini zannetmiyorum..akü bayii si bir işletme ne kadar ilgili olur bu işlere?
    Mobylette Flash 51 1993 PGO G-MAX(BOBCAT) 2005 Motoran Comanche 125Mondial Destro 250Honda cbf 150SYM SB250İ WOLF

tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hızır otomotiv yetkilileri çorluya kadar gelmiş ünal işleyene test sürüşü için motor bırakmak istemişler demek adamlar bu işi ciddiye alıyor

hckc_55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cheeta CT-150-T3
    Çok güzel Motosiklet.Yılmaz beye attığım mail sonuç getirdi galiba. Umarım GT128 de getirtilir. Hatta tüm modenas modelleri scooterlerde dahil." YILMAZ beye duyurulur ".Modenas özellikle CUP modeli olarak ürün yelpazesini çok geniş tutmuş ve kendini kanıtlamış bir motosiklet.Bence Modenas Motosiklet sadece başka bir Modenas ile kıyaslanır.Almayı düşünen veya alan arkadaşlara hayırlı olması dileğiyle.keyifli sürüşler..Tekeriniz düz bassın....

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Lastikleri dublex midir yoksa şambiyelli mi?
    Aslında tek tek buradan sormak yerine izmirde modenas bayiisi varmıdır ? (karşıyaka tarafları tercihen )

Arkadaşlar bildigim kadarı ile sorulara yanıt vermeye çalışayım ...

Neden modenasın kendi sitesinde bu motosiklet yok diye bir soru vardı mesajların içerisinde .. Modenas 2006 yılında Ülkemizde çıkan Avrupa birligi uyum yasası kapsamında gerekli şartları taşımadıgı için ithalatı durduruldu .. Zaten hikayede ondan sonra başladı Türkiye distribitörü Türkiyeye motosiklet sokamadıgı için turgutluda yeni bir fabrika kurdu , madem ithal edemiyoruz bizde kendimiz yaparız gibisinden .. Sonra bu çinden ithal motosikletler girince ve piyasayı allak bullak edince istediklerini bulamadılar ve Motosan adı altında Çİn motorları ile rekabet edebilecek ucuz motor üretmeye başladılar ... Ondanda umduklarını bulamayınca ve işler aksi gidince Turgutludaki yerlerini satıp manisada kiralık bir fabrikaya geçtiler ordada olmayınca Modenas ve Motosan defteri türkiye için kapanmış oldu .. Taki Modenas avrupa pazarı için CE belgeli GT 135 lik motosikleti üretene kadar .. BU motosiklet Modenasın avrupa pazarı için ürettigi ilk motosiklet ve 2010 sonları 2011 başları gibi Yunan pazarında yer bulmaya başladı ve çokta sevildi ... Şu an Distribitör olan firmanın yani Hızır Otomotiv in bundna önceki firma ile bir ilgisi yok ... Türkiye için tamamen yeni bir başlangıç yani Hızır Otomotiv ile MOdenas serüveni ..

Bir mesajda Kawasaki yavrusu demişti arkadaşım .. Evet modenas Kawasaki ile teknoloji ortaklıgı yapan bir firma .. Ar-Ge leri birbirleri ile yardımlaşmalı çalışıyor ..

Lastikleri malesef şamrel . ( motosikletin eksilerinden biri )

Merak eden arkadaşlar için yazıyorum bunu , Motosiklet 2. viteste 80 3. viteste 100-110 rahat görüyor 4. vites sadece motoru rahatlatmaya yarıyor.. Belki iyice ısınsa ve tatlı iniş ve düz bir yolda daha yüksek süratlere çıkabilir ..

Gene sorular olursa elimden geldigince cevaplamaya çalışırım ..

Üstad bu model zamanla diğer illerede gelirmi,bilginiz var mı? Yoksa bize manisa yolumu gözükür?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    mesai nedeniyle yazamadım ama mobilden detaylı okuyorum...çok teşekkür ediyorum alakanıza...sağolun varolun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mete abi nerden buluyorsun böyle motorları yahu:p
    __To Be Or NoT tO be__

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı absolit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete abi nerden buluyorsun böyle motorları yahu:p
    yav ganga biz Ege çocuğuyuz...99 larda tanıdık bı modenası halen git Manisa turgutluya salihliye aydına görürsün yollarda...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

manisa akhisar hızır otomotive çok sayıda modenas gt 135 gelmiş arkadaşlar hayırlısı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin inşallah.
    ayrıntı : http://www.akhisarhaber.com/news_detail.php?id=11429

modenas ın türkiye de şansı tutmuyor. yine çok yanlış bi firmaya vermişler dağıtım işini.
    hızır abi binmiş motorun üstüne pozunu da vermiş madem getirdik neden binmeyelim diyor konteynırın da kapısını o açmış
    http://www.metronomhaber.com/h2007-m...u_modenas.html

Hadi hayırlı olsun.Forumdan birileri alıp bir test yapsa ne güzel olur değil mi?
    Yedek parça ve serviste sıkıntı olmazsa çok satabilir.(Fiyatı saymıyorum.)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------

Mete abi alıyormuyuz sana Motenas.

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)