Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Lütfen Hukuk bilgisi olan arkadaşlardan kaza ile ilgili yardım İstiyorum

REKLAM ALANI
    TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Kardesim basın ne türlü belaya giricek sende bulucaktın sahit gerekirse biraz para verip avukat tutucaktın dönüş hakları var sadece yayaların dönüşlerde anladıgım duruma göre cadde burası fakat otoban deyil ortada yolu bölen cizgi deyilde agac+beton taslar var ve adam ordan karsıya gecmek istiyor kesinlikle o suclu hızın cokmus ama 50 km en az 25 metre olması lazım hızın yarısı bahabında suclu oydu bence gecmiş olsun gene

Bu arada orada today var todaymı motor
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    Alıntı TATLIHIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardesim basın ne türlü belaya giricek sende bulucaktın sahit gerekirse biraz para verip avukat tutucaktın dönüş hakları var sadece yayaların dönüşlerde anladıgım duruma göre cadde burası fakat otoban deyil ortada yolu bölen cizgi deyilde agac+beton taslar var ve adam ordan karsıya gecmek istiyor kesinlikle o suclu hızın cokmus ama 50 km en az 25 metre olması lazım hızın yarısı bahabında suclu oydu bence gecmiş olsun gene

Bu arada orada today var todaymı motor
    Yok CBF150 resmini öyle koydum sadece küçültmek daha rahat olsun diye paintte
    Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
    Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Çok geçmiş olsun üzücü bir durum,lakin sizi yıldırmalarına izin vermeyin örnek tehdit ediyor diyorsunuz,unutmayınkitehditde bir suçtur,bunu ona hatırlatın,olya yerinde kamera olmamamsı kötü en azından ,olayın oluş şekli gözükebilir,kim haklı kim haksız ortaya çıkardı,hep savunmuşumdur,artık Türkiyedede tüm araçlarda güvenlik kamerası zorunlu olmalı ,ben böyle olumsuz durumlar için sürekli kamera kaydı yapıyorum en azından elimde bir görüntü olsun diye.
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

Uğur Bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    Umarım çok para vermemişsindir, benimde başıma geldi böyle bir olay, mesaj yazarak yola çıkan liseli öğrenciye çarmıştım sadece bacağı incildi. Hastahane masraflarını ödeyerek kurtuldum şükür.

Beycivan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hata etmişsin kardeşim. Burda benim beklediğim bir trafik polisi ve avukatın bu soruyu cevaplamasıydı. Sen kaldırımdaki birisine vurmamışsın yol vasıtanın hakkıdır. Ehliyetin kaskın varsa birisi senin önüne hıyar gibi çıktıysa sende duramadıysan burda taksir veya kasıt yok, yayanın ihmali mevcut.Bence sen hiç uzlaşmıyacaktın muhattap olmayacaktın savcıların alayı milleti kapısında köpek gibi azarlar surat tavır yapar kardeşim. onların mesleğinin verdiği bir durum mu, yoksa seçmece mi bilmiyorum ama çoğu öyledir.Avukatında adam değilmiş kusura bakma burda bütün suç o yayanın.sezer aykaç kardeşim çok güzel yazmış aynen katılıyorum yayalarda yoldaki hak hukukunu bilmeliler ben bu zamana dek kırmızıda geçen yayaya ceza yazıldığını görmedim ama oto oldumu mobesen bir ay sonr kabak gibi yapıştırıyorlar ceza makbuzunu

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)