Ehliyeti zar zor aldırdık fakat tek bir sorun kaldı oda motosiklet. Adam Nuh diyor Peygamber demiyor vallahi. Söz verdim dikkat edeceğim diye. Sen dikkat etsen de trafiktekiler dikkat etmez diyor. Ve bu yüzden almıyor. Sizce nasıl ikna edeblirim?
Ehliyeti zar zor aldırdık fakat tek bir sorun kaldı oda motosiklet. Adam Nuh diyor Peygamber demiyor vallahi. Söz verdim dikkat edeceğim diye. Sen dikkat etsen de trafiktekiler dikkat etmez diyor. Ve bu yüzden almıyor. Sizce nasıl ikna edeblirim?
Baba Diyerek Bi dene Olması Lazım
babanın yerinde olsam sana bisiklet bile almazdım
iZMİR...
İlk motosiklet olarak GSX-R600 isterseniz almayabilir.
Peder ne ki
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
hedef gsx-r600 şimdilik 250r düşünüyorum kawasaki ;)
orası öylede ben para kazanıp alana kadar inan içimdeki heves kaçıcak çünkü hevesi kaçırmak için elinden geleni yapıyor. Annem her gün fotoğraf getiriyor trafik kazalarının fotoğraflarını
Ehliyeti almissin zaten.
Daha ne kalmis ki geriye
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Kardeşim bu ikna işleri uzun yıllar alabiliyorParanı biriktir yaşını bilmiyorum ama 18 olduysan al geç motorunuSonra da evin önüne getir. O saatten sonra en fazla motoru yakar hiç yoktan şansını denemiş olursunBen öyle yaptım
250r kawasaki mi yavaş olmalısın bence ama sen bilirsin ne bileyim bir ybr 125 cbr125 iste ilk bari
İşin zor. Şimdi sen ne kadar ısrar edersen o kadar işi inada bindireceklerdir. Biraz bekle ortam durulsun arada yoklarsın.
1 . haftada suyuna gidilir asla bir dediği 2 edilmez,
2. haftanın sonlarına doğru , ufaktan ufaktan ,motosiklete dair güzel konu ve anlatımlarla nabız yoklanır gerekirse günde 3 doz motosiklete dair sohbet girişimlerinde bulunulmalıdır,
3 . hafta duygu sömürüsü artçıları yaşatılır, ve buna mütakiben şiddeti giderek yükseltilir
4. hafta artık baba bana motür alırmısın şeklinde yaklaşımlara hazırdır,
5 . hafta yapılanlar sonuç vermezse şok uygulanır ve motosiklet almazsan intihar ederim denir eğer oda sonuç vermes ise yapılacak hiç bir şey yoktur
6.hafta kesin sonuca ulaşma evresidir olumlu sonuç alındıysa ve 5 haftadaki elektro şok işe yaradıysa bir motürün var demektir
benim evrem biraz uzun sürdü babam bana hiç motosiklet alamadı sahip olduklarımın hepsine kendim sahip oldum , çooooookkk uzun yıllar bekledim
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İrfan abi babadan babaya değişir bunlar yaw Benim baba polis emeklisi olduğundan hiç ayak yapmama müsade etmez nasıl bi sertlik anlamadımBen en son aldım motoru getirdim evin önüneEn kolay yol budur. Kendi paramla almışım getirmişim daha ne diyecek. Daha da böbürlenir hatta demi bizim oğlan büyümüşte kendi parasıyla bir şey almış diye. Şimdi motoru ver de köye gideyim demeye başladı
peder demenin nesi garip anlamadım...farsça ve diğer dillerden geçen her kelimeyi kullanıyoruz da ( ki normal bir durum) bu neden zorunuza gitti anlamadım...hatta kibarca peder bey demiş arkadaş...siz kayınpeder demeyecek misiniz veya demiyo musunuz?
kardeşim kendi paranla alırsan diyecek hiç bişeyi kalmaz...kendi paran derken çalışıp kazandığın paradan bahsediyorum...yani harçlıkları biriktirmek bu kapsamda değil..
Çalış, al. Baba parasıyla olmaz, kendin çalışıp motor alırken hevesin kaçacaksa da senden motorcu olmaz.
İrfan abi benim baba da seviyo beni ya tabikide her baba sever evladını Benim baba sadece kendi emeğiyle uğraşsın didinsin alsın diye böyle yapıyor heraldeAma iyi de yapıyor. Ne arkadaşlar var motoru babası alıyor para cepten çıkmadı diye motorun haşatını çıkarıyorlar. Şimdi ben kasisten geçerken bile yavaşlarım o kadar değerli yani o nedenle babaya aldırmak yerine kendi emeklerimizle almak en güzeli olacaktır bence. Saygılar. Selamlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)