Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

bi açıklığa kavuşturalım yeni racer ları

REKLAM ALANI
    gopreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni 200 racer
    Alıntı kafkas70 adlı üyeden alıntı
    Bakin Arkadaslar Gecen Yil 3 Adet 2005 Model Motor Eskittim Ilki Cbr 125 Idi Ama Parca Ve Yakit Olarak Berbat 2 Kişi Kullanimda ölüm Gibi Bir Makina Tek Kişi Ve Rampa Asagi Düz Yol Motoru Ben Karaman Liyim Buralarda 140.150 Yapiordu En Iyilerdendi Benimki Rodaji Mükemmel Yaptim Rampa Asagi 165 Yapiodu....2.si Yamaha Virago 250cc Pek Sevemedim Rahat Olsada Yavas Di---3.sü Kanuni Tiger250cc Mükemmel Geldi Bana 100 Ykr Yakiti Vardi 160 Rahat Basiyordu Rahat Ve Keyifli Bir Motordu Uzun Yollarin Kaplani Gibiydi Hiç Sorun Görmedim öbür 2 Kisi Sorunlu Oldu Bunda Olmadi Ve Mükemmeldi Sadece Rüzgarli Havalarda Hava Giriş çikişlarinda Keşişme Oldu Bir Kac Kez Asiri Rüzgarda Oda Kis Gelince Sattim Sorunda Yasamadim şimdi Racer200 Aldim Elime Gecmedi Daha Yarin Gelcek Bakicaz Ama Ben Sunu Belirtmek Istiyorum Bazi Kardeslerlerim Sacma Yorumlar Ve Benzetmeler Yapmis Chetah125 Gibi Makinalarla ......önce Motoru Bir Kullan Sonra Yorum Yap Bence Sinifinda Yakit Performans Ve Hiz Olarak Lider Gelecek Sen Daha Dünkü çocuksun Bilmediğin Seylere Yazma...yilin 200cc Sinifinda Lideri Olacak Güçte Bir Motor 125cc Cbr 14,5hp 6 Vites Buda 200cc 14,5 Hp 5 Vites Ben Bu Motora 170 Yaptiririm.....
    hocam kızma ya yavas. arkadaslar sadece yorum yapıyo zaten bilen de yapıyo bilmeyende. bırak herkes konussun. bu arada bende de var racer 200. bende cok memnunum ve bende karaman lıyım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    kafkas70 merak etme güveniyorum ben sana, sen Renault Toros'a da 240 yaptırırsın

Bende Haziranda motor almayı düşünüyorum aklımda 3 motor vardı ybr 125 cbr 125 bide cbf 150 ama simdi kanuni racer 200 diyorum

selcuk543 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA KS150-23 GREEN DRAGON
    Alıntı SorunluWelet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Haziranda motor almayı düşünüyorum aklımda 3 motor vardı ybr 125 cbr 125 bide cbf 150 ama simdi kanuni racer 200 diyorum
    cbr 125 varken kanuni racermi diyosun
    No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı gopreis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence 200 cc de olabılecek racer bu dur arkadaslar. kımse bu motorlarda 1100cc şatafatı aramasın. ben cok memnunum. motor su an 550 km de 130 yapıyor. ileride ne olur bakıcaz artık.
    ne 130 allah aşkına ya.hemde rodajı bitmeden yapmayın arkadşlar.rodajı itina ile yapılmışı 120 yi geçmio.hep rampa aşşağı mı kullanıyon napıon sen
    Orgazma Dudak Büktürür

ikisini üst üste koysan bir motor eder mi acaba.

üstüste ne kadar para koyduğuna bağlı herşey nedir bu dert nedir bu tasa anlayamadım gitti

Motosikleti
    kanuni racer200
    bende 1 ay once tercıhımıı kanuni racer den yana yaptım hem turk malı hemde butceme uygun kmde 90 lıra yakıyor yedek parça sıkıntısı olmuyor zırt pırt sorun cıkartan makıne degıl bazı akradaşlar sanki 1 tane racer eskıtmış gibi konusuyor. bakarsan bag olur bakmazsan dag olur bakmasınıda bıleceksın motora, ben motorumdan mennunum tavsiye ederım.
    Dört teker bedenimi iki teker ruhumu taşır...!:farao:

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler