Siyah plastik aksamları yenilemek için pratik bir yöntem
Reklamlar
-
Merhaba işinize yarayacağını düşündüğüm için konu açmak istedim 1 hafta kadar önce opete uğradım benzin almak için gelmişken reyonları gezeyim dedim marketteki kalwax adlı bir ürün vardı lastik parlatma amaçlı tereddütle aldım hemen orada uyguladım harika oldu lastikler rahat duramadım ertesi gün düşündüm acaba motordaki ön konsol dahil siyah plastik aksamlara sürsem işe yararmı diye başladım hafif hafif yedirerek uygulamaya bir sünger ile inanılmaz ama gerçek bir kaç grileşmiş boya isteyen bölgeler vardı onlar bile kapandı ilk günkü gibi simsiyah oldu neredeyse bir hafta oldu aynı şekilde duruyor aklınızda olsun pratik bır yöntem tavsiye ederim
Reklamlar
-
motosiklette ki siyah bölgeler için torpido partalıcısı da kullanabilirsiniz hem parlıyor hem yeni gibi oluyor, ben özellikle motor bölümünde kullanıyorum hem de ucuz.
-
Zodium adlı üyeden alıntı
Merhaba işinize yarayacağını düşündüğüm için konu açmak istedim 1 hafta kadar önce opete uğradım benzin almak için gelmişken reyonları gezeyim dedim marketteki kalwax adlı bir ürün vardı lastik parlatma amaçlı tereddütle aldım hemen orada uyguladım harika oldu lastikler rahat duramadım
ertesi gün düşündüm acaba motordaki ön konsol dahil siyah plastik aksamlara sürsem işe yararmı diye başladım hafif hafif yedirerek uygulamaya bir sünger ile inanılmaz ama gerçek bir kaç grileşmiş boya isteyen bölgeler vardı onlar bile kapandı ilk günkü gibi simsiyah oldu neredeyse bir hafta oldu aynı şekilde duruyor aklınızda olsun pratik bır yöntem tavsiye ederim
abi bende aynısını önereyim benim güneşten rengi solmuş topcase'i bile simsiyah yaptı üstelik 3 aya yakındır solmadı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
CİHAN adlı üyeden alıntı
motosiklette ki siyah bölgeler için torpido partalıcısı da kullanabilirsiniz hem parlıyor hem yeni gibi oluyor, ben özellikle motor bölümünde kullanıyorum hem de ucuz.
bu parlatmıyor resmen yeniliyor deneyin göreceksiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
otopsici adlı üyeden alıntı
abi bende aynısını önereyim benim güneşten rengi solmuş topcase'i bile simsiyah yaptı üstelik 3 aya yakındır solmadı
aynen valla bende gözlerime inanamadım
-
-
rapidhacker5 adlı üyeden alıntı
evet aynısı
-
spacynin o torpidonun alt kısımlarına sürsek olurmu gidona filan? herhangi bir lastik temizleyici ya da?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
evet aynısı
ooo hocam alanyadan mı aynen yahu bende alanyadanım
-
peki boya lı malzemeler de deneyen varmı....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Kocaeli İl Temsilcisi
timurcum bizi gaza getiriyorsun emme insan bi foto koyar eski ve son halini filan görsel daha iyi olurdu
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
abi benim motor siyah olduğu için böyle plastik cilası veya parlatıcı denemek istiyorum
ön çamurluk filan siyah olduğu için kılcak çizikler mevcut
acaba onları giderir mi?
-
resimdeki ürün lastik parlatıcı olarak geçiyor normal plastik aksamlara kullanmak doğru olurmu ki? plastik aksam için üretilen kimyasallar farklı
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
nihat peki bi önerin varmı veya tavsiye edeceğin bi ürün vs
-
1- 303 Aerospace Protectant
2- Meguiars Gold Class Trim Detailer
ikiside çok kaliteli ürün uzun süreli parlaklık verir ve besler tavsiye ederim ama bulunması zor ve fiyat olarakda biraz pahalı yani standartların üstünde ürünler ama işlerini başarılı bir şekilde yapıyolar
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
mazot camsil kutusunun içine koyup iki fıs pasparlak olyo :d boyaya zarar verırmı bılemem:D
hepsıburada 3.5 lira ama sen kaça aldın hocam?
-
-
Merhaba işinize yarayacağını düşündüğüm için konu açmak istedim 1 hafta kadar önce opete uğradım benzin almak için gelmişken reyonları gezeyim dedim marketteki kalwax adlı bir ürün vardı lastik parlatma amaçlı tereddütle aldım hemen orada uyguladım harika oldu lastikler rahat duramadım
ertesi gün düşündüm acaba motordaki ön konsol dahil siyah plastik aksamlara sürsem işe yararmı diye başladım hafif hafif yedirerek uygulamaya bir sünger ile inanılmaz ama gerçek bir kaç grileşmiş boya isteyen bölgeler vardı onlar bile kapandı ilk günkü gibi simsiyah oldu neredeyse bir hafta oldu aynı şekilde duruyor aklınızda olsun pratik bır yöntem tavsiye ederim
Hemen notumu alıyorum ilk iş kalwax denen parlatıcıyı almam
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Tropiksera adlı üyeden alıntı
Hemen notumu alıyorum ilk iş kalwax denen parlatıcıyı almam
motor nedir hocam ?
-
motor nedir hocam ?
Honda innova 125
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
Tropiksera adlı üyeden alıntı
Honda innova 125
grenajlar haric siyah plastik kisimlara uygula hocam alirsan eger pisman olmazsin
-
Bende bi alıp deniyim şunu, xcity min torpido kısmı olduğu gibi siyah plastik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)