Mondial MG 150 KING Yardım Lütfen
Reklamlar
-
Herkese iyi geceler ben bu motor hakkında hiç kullanıcı yorumuna ulaşamadım kullanan ya da bir tanıdığında olan varsa lütfen bir yardım etsin.
Şu an cbf 150 kullanıyorum ama satacağım ucuz bi çinli daha çok işime yarayacak bu motosiklette ucuz ve güçlü. Bu arada ehliyetim var 15000 küsür km motosiklet kullanmışlığım var ve korumalarım tam. Bunlara takılmayın diye yazıyorum.
http://www.mondialmotor.com.tr/model...0-mg-king.html
Reklamlar
-
nasi yani sen hondayı bırakcan mondial mi alcan
-
emrahc adlı üyeden alıntı
nasi yani sen hondayı bırakcan mondial mi alcan
evet biraz öyle olacak ya ben dağa bayıra gidiyorum bide benim motosikleti alan götürüyor geçen biri ön kaldırırken devirmiş versen bir dert vermesen olmuyor bende ne yapayım ucuz bişey alacam
-
ReiZzZ adlı üyeden alıntı
evet biraz öyle olacak ya ben dağa bayıra gidiyorum bide benim motosikleti alan götürüyor geçen biri ön kaldırırken devirmiş versen bir dert vermesen olmuyor bende ne yapayım ucuz bişey alacam
dağ bayırda cbf de iş görür bence motorunu kimseye verme ilk başta kötü olursun sonradan kötü olacağına .
istanbulda kuryeler ybr , cbf , ve apache kullanıyorlar genelde. birçok yerde de bozuk yola giriliyor kaldırımdan iniliyor baya hor kullanılıyor.
bence değmez .ama satıp para arttıracağım diyorsan birşey diyemem.2400 bence çok bu motora.
http://www.mondialmotor.com.tr/model...mg-deluxe.html 2000tl sadece 25cc daha düşük.
mg150 şu eski mondial uag, agk mg klasik serisinin makyajlı ve 150cc silindir takılmış halidir. çinliler içinde sağlam oldukları söylenir. seridir, konforu düşük ve titreşimi fazladır.yedek parçaları aşırı ucuzdur.(forum ve internetten alınan bilgi )
-
titreşim olayı kafama takıldı çok mu titriyor bu
-
titreşim; sanayi içindeki 1 kmlik artçı olarak yolculuğumda ayaklarımı uyuşturmaya yetmişti. motosiklet de mondial 125 mg idi. motorunu kimseye emanet etme bence. hele verdğin kişi ehliyetsiz sadece polise bile yakalansa ruhsat sahibine 200-600 lira ceza var. kazası var belası var, ehliyetsizken kazası var, adam yaralaması var, öldürmesi var...
-
bencede motorunu kimseye verme mondial alacaksanda bu para etmez bencede illa başka motor alcam diyorsan kanuni breton 125 sağlam diyorlar bi bak derim
-
Titreşim denilen şey bence kullanıcıyı rahatsız etmez en azından benim motorumda titreşim olmasına rağmen saatlerce rahatsız olmadan biniyorum ama titreşim motorun bütün civatalarının sürekli gevşemesine ve bazılarında metal yorgunluğuna yol açarak kırılmasına yol açıyor. bazı civatalar da iki ucu pis değnek, az sıksan gevşeyip düşüyor çok sıksan civatanın tuttuğu plastik parçaysa çatlıyor kırılıyor mesela. birde bu vitesli çinli motorların kışın binildiğinde baştan aşağı paslanma sorunu var.
-
motor kesinlikle emanet verilmez aracın altına girse allah göstermesin ölse motorsenin üstüne içinden cıkamassın paran yetmez tazminat ödemeye
-
2400 pahalı sanki ya bide piyasada az bunun yerine kuba cg 150 sport da olabilir bire bir aynı bununla
-
Kuba CG 150 de ön fren kampana ve o ufacık kampananın 150cc'lik motora yetmeyeceği belli, kampanalı 100'lük cublarla aynı çapta kampanaları var, dağda kırda köyde binecem dersen yeter frenleri belki ama 2 kişi yokuş inerken yine sorun çıkarabilir.
-
emanet vermeme gibi bir şansım yok malesef
breton 5 para etmez birçok tanıdığım kullanıyor yokuşta tekliyor
kuba olabilir bi incelemem lazım
herkese teşekkürler
-
Bazıları demiş yok 1km de ayağım uyuştu filan...
Nasıl bi ayak yapıları var anlamıyorum yada 10.bin devir motoru 9.500 devirdemi kullanıyodu arkadası anlamıyorum...
Ben artçımla bir gunde 300 km yol yapıyorum tık demiyo ....
mondial mg 125
-
furkanmg adlı üyeden alıntı
Nasıl bi ayak yapıları var anlamıyorum yada 10.bin devir motoru 9.500 devirdemi kullanıyodu arkadası anlamıyorum...
mondial mg 125
yani haklısınız teşekkürler
hem olması normal bence cbf de yok derler ama az da olsa var
-
furkanmg adlı üyeden alıntı
mondial mg 125
Furkan kardeş motorunu 2011 yazı almıştın yanlış hatırlamıyosam...fotolarnıfln eklemştn bi konu da....
motosikletin kaç km de suan...bide ne gibi sorunları oldu bu zamana kadr.?
-
ersin90 adlı üyeden alıntı
Furkan kardeş motorunu 2011 yazı almıştın yanlış hatırlamıyosam...fotolarnıfln eklemştn bi konu da....
motosikletin kaç km de suan...bide ne gibi sorunları oldu bu zamana kadr.?
valla bi kere statör yandı... tazyıklı su ile yıkamaların sonucu olarak onun dısında hıcbı sorunla karsılasmadım..
sadece keyfi yere yaptığım değişiklikler oldu boyadım filan :D
ama boya işin abartıp depoyu boyadım o işte çok büyük bi hataydı şimdi yeni depo sipariş verdim kış çıkıyo diye :D
biraz motora para harcayasım geldi:D
onun dışında sağolsun heryere götürdü şu an 14.000 küsürde balata değiştirdim,zincir dişli değiştim.yağını düzenli değiştiriyorum.
tek sıkıntım ustalar o sebepten her işimi kendim görmeye çalışıyorum.
düşünkü30 liralık statöre 80 liraya taktılar sağolsunlar!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)