Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Benzin Zamlarına Hayır Mitingi Düşünüyorum(z)

REKLAM ALANI
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kimsenin niyeti yok uğraşmaya değmez bence.Bırakın bu işleri litresi 5 tl olmaya az kalmış benzinden alın.Yazılanlara bakınca herkes gayet memnun bu fiyatlardan.

Zam yapıldığı gün lanet yağdırıp kın kın kınarlar ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi devam ederler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    ama çok yaratıcı ve akılda kalacak kadar kısa bir slogan lazım .

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Arkadaşlar boş yorum yapmayı kesin, çünkü konu amacı dışına çıkıyor.Ne zaman nerede toplanıyoruz.. İsteyen gelir isteyen gelmez, kimseyide enterese etmez..
    Aksini düşünen, olmaz diyen, veya katılmayacak olan varsa yorum yapmasın

Motosikleti
    ybr125 2008

yerine , daha yaratıcı birşeyler işte.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    tshort bastırıp montlar uzerıne gıysek kameraman felan gorsek atlasak onlerıne ya da ne bılıyım onlardann bırı ıle roportaj yapmaya calıssak

Bunlar ıcın sen ben zor secılırız tanınan bırı lazım tamer karadaglı gıbı mesela

Onlar vasıtası ıle sesımızı duyursak
    Onlarla ıletısıme gecıp cagırsak fuara onlarada tshort gıydırsek gıbı

Ne dersınız

Isten gucten cok bakamıyorum cepten gırıyorum arkadaslar ozel msj atabılen atsın en kısa surede donebılırım

Fuarda bır ıkı kamera mutlaka olur onların gozune sokabılecek sekılde pankart hazırlasak

Ama pankart acmak suc dıye bılıyorum bılgısı olan var mı ?

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tshort bastırıp montlar uzerıne gıysek kameraman felan gorsek atlasak onlerıne ya da ne bılıyım onlardann bırı ıle roportaj yapmaya calıssak

Bunlar ıcın sen ben zor secılırız tanınan bırı lazım tamer karadaglı gıbı mesela

Onlar vasıtası ıle sesımızı duyursak
    Onlarla ıletısıme gecıp cagırsak fuara onlarada tshort gıydırsek gıbı

Ne dersınız

Isten gucten cok bakamıyorum cepten gırıyorum arkadaslar ozel msj atabılen atsın en kısa surede donebılırım

Fuarda bır ıkı kamera mutlaka olur onların gozune sokabılecek sekılde pankart hazırlasak

Ama pankart acmak suc dıye bılıyorum bılgısı olan var mı ?
    Nasıl olsa motosiklet fuarında basında olacak.. orada kıyameti koparalım bağıralım .. sesimizi duyuralım.. heralde o gürültüye bi kamera gelip noldu kardeş diye sorar bize

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Kusura bakmayin ama, burası Yunanistan değil.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    ybr125 2008
    tuttum bu fikri. illaki kameranın önünden geçeriz ve gözükürüz. ünlü tanıdığı olan vs varsa zaten iş daha da kolaylaşır.
    hiçbirşey yapılmasa bile geçmişte de benzin zamları protesto edildi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17197908.asp

http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/...4.0/index.html

http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    valla kardes hevesinizi kirmak gibi olmasin ama nede yapsaniz bu zamdan geri adim olmicak gibime geliyor.Hem bu seferki zam Turkiye ye mahsus degil.Buradada benzin 1.70 euro dizel is 1.53 euro oldu.
    RIDE or DIE

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu uzatmıycam cunku amacını aşar siz taksimin yürüyüş sayesindemi açıldığını sanıyorsunz buna sadece gülerim eğer yürüyüşle protestoyla olsaydı neden bu zaman kadar yapılmadı....sadece sizin örneğe açıklama amacıyla yazdım konu uzamasın.konunun detayı sıyasete girerki burası hangi görüş olursa olsun tartışma platformu değil ne diyelim umarım bunların faydası olur.yıllarca yürümüeyle 1 mayıs tatıl olduysa ozaman 20-25 yıl üst üste yürürsek benzine yapılan son zam geri alınır
    Belkide Sayın Erdoğan, işçinin, emeklinin, köylünün hak ve özgürlüklerini rahatça dile getirebilmesi için Taksim'i vermiştir. Sonuçta düşünce özgürlüğünün olduğu bir ülkede yaşıyoruz
    Motosikletli Kaplumbağa...

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Önemli bir konu dikkatleri biraz buraya toplamak lazım.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence 10 motosikletli bile olsa yolda pankartda açsanız ve buradan geleceğim deyipde gelmeyenler bile olsa yolda hiç tanımadığınız konuşmadığınız insanlar bile sizi haklı bulup eyleme katılır ki bu her eylemde ufak çaptada olsa geniş çapta da olsa oluyor. bir eylemde hiç unutmam 60 yaşında teyze aniden yanımda slogan atmaya başlamıştı.

Eğer yapılan pankartlarda 1 yıl önceki 2 yıl önceki fiyatlarla birlikde güncel fiyatın yazılması arabalara yapılan ötv zammı ve motorlu araçlarda genel anlamda verginin vergisi usülünden bunların yanında fiyatları arttırarak insanları nasıl bankalardan kredi çekip borçlandırılmaya itildiğine kadar bahsedilebilir eylemin konusu zenginleşebilir

Bu şekilde eyleme katılım motosikletle sınırlı kalmaz ve her kesimden insan katılır. Zaten araba işin içine girdi mi taksicilerle bile omuz omuza eylem yapılabilme ihtimalini yüksek görüyorum.

Hatta civarda bir kaç taksi durağına uğrayıp yapılacaklar hakkında bilgi verip destek istenebilir. Taksicilerinde bu tip bir konuda kornalarını ve yolu kapatma girişimlerini esirgeyecağini sanmam.

Vaktim olsa izmirde ciddi anlamda bu iş için kafa yoracak satmayacak yarı yolda bırakmayacak adam olsa bir dakika beklemem harekete geçerim. Ama lanet olsun ki eğitim sistemi başımın en büyük belası şu sıralar. En olmadı yaza bu tip bir organizasyon düzenlemeyi planlıyorum..

Yolunuz açık olsun inşallah beklediğinizden dilediğinizden çok daha bol katılımlı olaysız güzel bir eylem olur ve hepsinden de önemlisi inşallah eylem amacına ulaşır.

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar
    Bugün yinemi benzine zam adında bir konu açıldı. Orada konuşuldu birazkonuyla alakalı durum. Konu açarak bu konuda destek bulabilir miyiz bunu merak ediyorum.

Bildiginiz gibi 1-4 Mart tarihleri arasında Motosiklet fuarı var İstanbul'da. Pek çok kişi işini gücünü ayarlayıp İstanbul'a gelmeyi istiyor. Bundan daha iyi fırsat bulamayız diyerekten benzin zamlarını protesto etmek için yürüyüş, toplu sürüş v.b ne yapabiliriz, yaparsak destek ne oranda olur diye bu konuyu açıyorum.

Fuardan topluca çıkığ Taksim'e gidilse, orada pankart açılsa, basın açıklaması yapılsa kameralar önünde sloganlar atılsa kaç kişi arkamızda olur, destek çıkar ?

İnanıyorum ki aramızda iyi yerlerde tanıdığı olanlar var. Örneğin medya kuruluşunda arkadaşı olan biri sayesinde bu olayın basında geiş yer kaplayacağını düşünebiliriz. Ya da açılan bir pankart, yapılan etkili bir konuşma ilerleyen zamanlarda motosiklet camiası dışında diğer camiaları da harekete geçirebilir. ( Minibüs, taksi v.s)

Bu olayın gerçekleştirilmesi için organizasyonu yapacak arkadaşlara ihtiyaç var. Burada iş siz değerli üyelerimizde bitiyor.

Biraz bakındım toplantı yürüyüş yapma-izin alma olaylarına. Kanuna göre toplantı yürüyüş için izin almamıza gerek yok. Fakat toplantılar-yürüyüşler devlete millete karşı olmayacak, kamu huzurunu bozmayacak şekilde olmalıymış. Polisimiz sağolsun herşeyi kamu huzuruna karşı gördüğünden dolayı izin "şart". İzin ise yerel yöneticilerden alınmalıymış. Kaymakam-vali gibi sanıyorum.

Bu konu üzerinde fikirler yazılırsa, görüşler açıklanırsa iyi şeyler ortaya çıkar diye düşünüyorum.
    Nasreddin Hocanın Timur'a gidişine benzemesin

Motosikleti
    ybr125 2008
    slm arkadaşlar. çoğumuz ben dahil ümitsiziz böyle bir protestonun yapılacağından. ama konuyu güncel tutmak lazım diye düşünüyorum.
    belki 5 tl olmasını engelleyemeyiz ama öfke büyür ve ilerde 6 tl olmasını engelleriz. açıkçası kendi derdime iş güç bulma peşine düştüğüm için aklıma fikirler de gelmiyor ve çekimser kalıyorum. yine de google da gördüğüm daha önce yapılmış protestoları paylaşmak isterim .

http://yenisafak.com.tr/Gundem/?i=293034

http://www.gazetegercek.com/benzinde...im-nobeti.html

http://www.yuksekovahaber.com/haber/...ildi-43027.htm

daha önceden de birçok kere protesto edildi bu zamlar. değişen birşey yok diyebiliriz belki.
    belki de bu protestolar da yapılmasaydı benzin daha da pahalı olacaktı .

Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Arkadaşlar bu işin olması için en başta toplanma yeri saati lazım.. sonra liste çıkartırız ve olayı gerçekleştiririz.
    Ama en başta pankart şart tabiki

Motosikleti
    ybr125 2008

bunun üzerindeki yazıyı değiştirip flama olarak topcasenin üzerine asmak istiyorum. toplanma yeri vs gibi konularda çok becerikli değilim.
    ama olursa elimden geleni yaparım gelmek için .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

bu pazar nasıl ?? uygun mu sizler için ?

yns0707 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Crf Rally
    Arkadaşlar ne zaman toplanıyoruz ve nerede ?? istanbul çevresi her yere gelinir :D tabi ki hava şartlarına da bağlı

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    BEN VARIM YAPILACAK HER SEYDE ELIMDEN HERSEYI YAPARIM SONUNA KADAR . ONCULUK EDIP KUFUR BILE EDERIMM ama kac kısıyız ?

---------- Post added at 12:58 ---------- Previous post was at 12:53 ----------

arakdaslar ama bu olayı cumartesı gunu saat 2 den sonra flan yapabilirsek benim icin dhaa rahat olur

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    Galatasaray beşiktaş maçına kaç kişi gitti ve kaç para bilet bedeli ödendi?? (litre hesabı yaparsak eğer kaç'a geliyor?? ), Gişe rekorları kıran kapalı gişe -Fetih 1453 filmi'ne kaç kişi ve kaç defa gitti??? sinema bilet ücretleri kaç litre benzin yapıyordu? bunlardaki tarih yer saat unsurları çook önemlimiydi? Ne kadar sosyalleştiniz peki ?? değişen ne oldukii!!!
    dostlar sakın yanlış anlamayın ama böyle bir konunun ''konu başlığı'' bile belli bir yaptırımda değilken... sadece ama sadece sinirden ve haksızlığa tahammülsüzlükten doğan bir düşünceyse, nerede, nasıl, kimle yapılır gibi bilgiler yoksa, oluşturulamıyorsa günlerdir, sonuçlarını bilmeden, kör cahil yapılacak bir iş ise eğer (ki türkiye de en iyi mitingler bile her zaman suç ve sorun teşkil etmiştir ) iyisimi siz gelin vazgeçin bu işten.... hem bakın haftaya vizyona daha başka filmlerde girecekmiş! Gişeler kapanacak ve sinemaya giden herkes yine sosyalleşecek!... Biz motorlarımızın bagajlarına bir-iki durumu belirten sticker yapıştıralım yine bu bize yeter (dünyanın en pahalı benzini --- depomuzda!! ) çünkü hiç birşey değişmeyecek! son olarak, fuar'a kaçbin kişilik katılım olacak ve bilet fiyatları ne olacak acaba!!!!! Düşünülen pahalı benzin eylemi, Fuar girişindemi yapılabilse acaba??? herkese saygı ve sevgiler.

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Türkiyede toplam araç sayısı 17 milyon civarında , her araç ortalama ayda 10 litre yakıt yaksa 510 milyon TL devletin kasasına vergi olarak giriyor. üstelik daha da zam yapıyorlar
    crxforever bunu beğendi.

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)