Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
merakla beklıyorum bakalım nasıl bırsey hıc olmazsa kalabalık yerlerde korkar kacarlar
Bence kaliteli pil kullanılmalı. Dandik pil kullanılırsa bitme tehlikesi yüksek bence. Umarım hiç kullanmana gerek kalmaz.
Hayırlı olsun...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Bence kaliteli pil ve şarjlı pil kullanılabilir.
Gayet güzel bir alete benziyor.İyi forumlar.
arkadaslar suan aklıma geldı bunu deponon ıcıne monte edıcen bır sekılde sııvdan etkılenmıcek ve sadece uzaktan kumanda susturacagı ıcın sureklı otucek yeapp hırsızda sokmeden ulasamayacagından kacıcak....
Yazarken cozumde geldı aklıma:( sıfre kırıcı uzaktan kumandalar var frekansı yakalayıp alarmı kapatırlar:...
aslında zaten motoru kapalı otoparkta bırakıyorum. Dışarda bıraktığımda kullanıcağım için çok sorun olmaz =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
mantıklı ama benzinin içine ne koyarsan koy bir süre sonra etkilenecektir gibime geliyor.
Üzerine benzin dökerek intihar etmeye kalkışan genci uzun süre ikna etmeye çalışan polis, sonunda bir bidon benzini kurtarmayı başardı...
Yalnız bu cihaz bu kadar hassas ise sıkıntı olabilir. Rüzgar biraz sert estiğinde, yanından motosiklet veya abart egzozlu bır araba geçtiğinde de ötebilir. O yüzden en azından bi hassasıyet ayarı olmalı derim ben.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
bende sipariş ettim 1 hafta sonra gelir artık dener videosunu koyarız
bu kawasaki bir başka dostummm
aslında dün akşam çok iyi bir şekilde inceleyemedim belkide hassasiyet ayarı vardır. onada bu akşam bakıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:55 ----------
valla ben birkaç tane daha sipariş etmeyi düşünüyorum. Eşe dosta dağıtmak için...
alıp satmak lazım kafamada yattı çevredeki arkadaşlara satabilirim
- Olm bi alarm buldum süper
- hani lan bakim
- bak şimdi kumandadan aktif ediyorsun aküde yemiyor aha bak nası öttüüü
- vay .... nası bişe lan kaça aldın
- bedava lan 50 lira istanbulda bi arkadaş var bu işleri yapan
- banada getirtsene tamam bi sorayım bakim varmı elinde
olabilir aslında ama ben biraz daha insaflı olurum 20-25 lira derim
Tabi sonrada bizim için şöyle bir başlık açılsın
edirnede bi oğlan var 30 liraya satıyor zaten sahibindende
vay çakalll bende 29,9 tl ye satacam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)