arkadaşlar motorculara karsı bu buyuk saygısızlıkla ılgılı dusuncelerinizi dokun buraya da tek vucut olalım buna karsı
arkadaşlar motorculara karsı bu buyuk saygısızlıkla ılgılı dusuncelerinizi dokun buraya da tek vucut olalım buna karsı
dragonboys burda tek vucut olmak yetmiyor sesimizi sitenin dışına taşımak gerek aslında herkes biliyor bunu ama yapacak bişey yok gerçekten yok.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
kardaş haklısın ama ben tasımaya hazırım bunu ne olursa olsun kardaş sen desteklerini eksik etme yeter ve tum motorcular
Önemli olan motosiklet.net'te "motorların trafikleti yerleri hakkında neler dusunuyorsunuz", kamyoncular.com'da "kamyonların trafikleti yerleri hakkında neler dusunuyorsunuz" diye sormak değil, tersini yapmak.
hiçbirsey anlamadım kardaş
kütük nedemek istediğini anlamadım ya tabiki hepimiz biliyoruz motorların yerini gaz kolunu çevirenindir yolKhutuck adlı üyeden alıntı
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Yani diyorum ki motorcuların trafikteki motosikletler hakkında düşündüklerini tahmin etmek zor değil. Asıl önemli olan diğer araç sahiplerinin ne düşündüğünü öğrenmek.
onlar bizi dusunmuyo bizmi onları dusuneli biz onlemimizi alalımda herisi hikaye kardaş
arkadaşlar khutuck arkadaşımız haklı. önemli olan motorcuların motorun tarfikte ki yerini ya da kamyoncuların trafikteki yeri hakkındaki görüşleri değildir. her araç ve araç sürücüsünün hem kendi hem de farklı tipdeki araçların trafikteki yerini bilmeleridir. kim öncelikli, trafikte seyrederken başka kimler var gibi. bilgi, saygı ve tedbirle hareket etmeli tüm sürücüler.
bir de şu var: motorlara ve bisikletlilere yol vermeyen, onları fark etmeyen, fark etsede önemsemeyen kişiler maalesef bu yaptıklarının yanlış olduğunun farkında bile değilller. onlara göre yaptıkları gayet normal.
aslında dört teker araç ehliyeti kurslarında iki tekerleklilere nasıl davranacakları konusunda da eğitim verilse ve sınava bu da dahil o0lsa bu iş yarı yarıya hallolur.
ama bu yapılmadığı için adam kursa kazma olarak katılıyor ve kazma olarak ayrılıyor. aslında biz motor sürücüleri olarak bu dediğim konunun kurslara zorunlu hale getirilmesi konusunda bir şeyler yapsak daha iyi olur.
canım kardeşim benim yanlış dusunuyorsun cunku sen veya biz hiç biriniz kursların hiçbirseylerini deiştirimeyiz cunku adam ehliyet alrken kursa bile gitmiyo yapcak ne olacak anca bayanlar gider onlarda zaten bu konuda ondukca anlayışlı anlayışlı olmasada araclarnı yavaş kullanıyorlar kardaş yanlış dusunmeyi bırak ve gercekci dusunsun herkez gercekci olsun ve birseyler yapmaya calısalım burda motorcular adına ben bu yuke hazırım
ben bugün şehiriçinde 200 km gezdim en az 10 tane araba ya ara sokaktan çıktı yada üzerime sürdü 4 - 5 kişi şehiriçinde 50 ile giderken kaç len kenara gibisinden korna yaptı 3 kişi karşı taraftan sollamaya geçerek şeridime tecavüzde bulundular hep frenleyerek yol verdim 10 kişilik bi grupta 60 - 70 km hızla gidiyorken kendilerini yolun ortasına attılar.... v.s.v.s.
Ybr
10 xx xxx
walla ben şahsen üzerime süren arabanın daha çok üzerine sürüyorum işe yarıyor ama nekadar daha yarar bilemiyorum motorum hareket kabiliyetine güveniyorum ama sonu pek hayırlı gözükmüyo hatta artislik yapanında yanına yaklaşıp camına tıklıyorum yüz ifadeleri komik oluyo ama siz yapmayın
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
bazen bizim de hatalarımız oluyor ama genel olarak sıkıştırıyolar trafikte.
mesela kaldırımda gezersen 8 motorla trafikte yer alamazsınız demi serkan abi
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
haha midye arıyoduk gibi bi bahaneyide kabul etmezler yılmaz
birazda hatayı bizde aramak lazım. tamam sıkıştırıyolar ama bazı motorcularda insanları gerçekten rahatsız ediyor. mesela ses olarak bi de kaldırımda gitme mevzusu var midye dolması aramak için
bizimde yaramazlıklarımız oluyo hp onlar bizi diil bizde onları sıkıştırıyoruz o akşam şekilli bi golf vardıya zor kurtuldu elimizden
evet bazı kişiler trafikte bizi ezik duruma düşürüyor. bunun yerine bizim onları ezmemiz lazım biraz geyiğe gidiyo topic ama bunlar gerçekler.
bazı kişiler yol veriyo bazılarıda önümüze kırıyor. hele dolmuşçular ve otobüslerden bıktım artık. bi de son anda yeşil ışığa yetişemeyip kırmızıda geçenlere sinir oluyom. dün 8 motor çıktığımız şehir turundan 7 kişi geliyoduk walla bu yüzden
valla nasıl kullandığına bağlı ben arabayla bile arkadan yaklaştığımda herkes bana yol veriyo nedenini daha çözemedim ama inşallah yakın zamanda bulacam işin aslı kurallar uymak ama malum kurallara uymak insanların elinde olan fakat kullanmak istemedikleri bir durum bu sadece türkiyede de yok dünyanın heryerinde bu işler böyle bunu engellemek için tüm türkiyenin a dan z ye eğitilmesi gerekiyor "sadece ceza yazmaları için trafik polislerinin değil! araç kullananlarında."
bısı yolda dokunsam olur p.... dıye dusunuyolar hıcbır yolda bıse yol veren veya dıkkat et uyarısı yapan bırısıyle karsılasmadım sankı yolların pıcı gıbıyıs bu durum benı dusunduruyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)