Gilera Runner 180 Sp Yardım Motor Aşırı Benzin Yakıyor
Reklamlar
-
bu arada egzozun bir özelligide 75 km ye kadar egzozun 2. valfi açılmıyor buda sesin çıkmasını engelliyor ama motor 75km hızı geçince 2. valf açılıyor sanki vites atmış gibi öne atılıyor motor
ilk 75 km açılmaması çok iyi bişey polisler bişey demiyor herşey normal gözüküyor bide bilselerki Basınca ortalıgı Ağlatıyor
Reklamlar
-
yasuni mi? Gianelli mi))
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer
)
-
Kardeşim 3 gün önce 2. yeni kingimi aldım.depom tamamen boş iken 5 TL benzin ile 33 km Yol gittim gerisini sen düşün bayada bastım yeri gelince
-
dylanla kapissa tabi ki dylan alir, sen 10dakikada bir benzinlikte durup fullersin, dylan yol almaya devam eder, saka bir yana 10litre yakan bir 180cc ne kadar zevk verirse versin, baba parasi yemeyen, calisip hakkiyla kazanan biri ondan zevk almaz, alamaz.
-
Motorumu aldığımdan beri servise hiç götürmedim demişsin forumda okuduğuma göre peki hiç bunun periyodik bakımını takip ettinmi yağından tut hava filtresinden sübaplarına kadar hiç gösterdinmi bakımını yaptırdınmı?
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
kursattekin adlı üyeden alıntı
dylanla kapissa tabi ki dylan alir, sen 10dakikada bir benzinlikte durup fullersin, dylan yol almaya devam eder, saka bir yana 10litre yakan bir 180cc ne kadar zevk verirse versin, baba parasi yemeyen, calisip hakkiyla kazanan biri ondan zevk almaz, alamaz.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
kkorhann34 adlı üyeden alıntı
Motorumu aldığımdan beri servise hiç götürmedim demişsin forumda okuduğuma göre peki hiç bunun periyodik bakımını takip ettinmi yağından tut hava filtresinden sübaplarına kadar hiç gösterdinmi bakımını yaptırdınmı?
Hayır tek yağını koyouyorum 2 zamanlı oldugu için Yağ yakıyor. Bende 3, 4 Ayda bir Yağ Ekliyorum.
Başka hiç bir şey yapmadım. Son zamanlarda artış başladı ilk başta km 25 kuruş yqakarken 30 oldu 35.. En son 40 kuruşa çıktı kmdeki Yakıt
Bir parça arızalandı yada yıprandı ama ne oldugunu bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
gs500inanc adlı üyeden alıntı
yasuni mi? Gianelli mi
))
Gianelli olması lazım Bir arkadaş söylemişti senin egzoz Gianelli Ondan duymuştum.
Ama üstüne Baksan ön Yüzde hiç bir halt Yazmıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:19 ----------
kursattekin adlı üyeden alıntı
Bir Devlet Dairesinde Staj yapıyorum. Kendim Benzinini koyuyorum. Ama Tek başına altından kalkılacak bir motor degil. Yani Babam Haçlık Vermezse tabikide Tüm maaşım bu motorun Benzinine gider :S
Sabah Staja gelirken Trafik ışıklarında motoru Stop ettim. Sonra Basıyorum 100 km Hıza ulaşınca Motoru Stop ediyorum. 500-600 metre Hatta 1 km Gidip Hızım 25-30 km e Düşünce Motoru çalıştırıp tekrar yola devam ettiim Bayagı Kârlı oluyor Böyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:25 ----------
Bu arada motorun Hiçbiryeri değişmedi Hava fitresi Buji Falan Bugun bir Gidecegim servise.. :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:44 ----------
Arkadaşlar Sanayiye bıraktım motoru. Az önce Usta motoru rölantide bir çalıştırdı. Egzozdan çig benzin Atıyor. Dedi
Segmana bakacak, Hava+ benzin Ayarını ayarlıyacak Karbüratör değiştirecek. Debriyaja bakacakmış. Hava Filtresini Değiştirmeye
Öğlene Çıkarmış Motor 215 Lira Para bıraktım.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74652558/detay
bu motoru tavsiye ederim çok seri bir motordur gileradan sonra seni tatmin eder 4 zamanlı 250 lik gilerayı sat bence bu onun yarısını yakar
-
-
-
Arkadaşlar Sorun çözülmüştür motor 15-17 kuruş Yakmaya başladı.
Segman değişmiş, Karbüratör Temizlenmiş,Hava ve Benzin filtreleri Yanilenmiştir.
Bu arada Tamirci Motora Yakıt çipi Takmış Gerçekten öyle bişe Takılı ama mekanik gibi bişey değil Elektronik gibi Duruyor.
Bir bilgisi olan varsa Cevap verebilirmi Acaba ? Çipi ilk defa ustadan duydum. Bu arada motor eskiden 130 da kalıyordu. Şimdi 145 Yapıyor çok Rahat Segman Yeni Diye Fazla uzun Süre 145 de kalmadım. 10 sn Kadar Çıktım o hıza Yavaşladım
-
15-17 kuruş 2 zamanlı 180cc bi scooter için gerçekten mükemmel
-
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
Kardeşim 3 gün önce 2. yeni kingimi aldım.depom tamamen boş iken 5 TL benzin ile 33 km Yol gittim gerisini sen düşün bayada bastım yeri gelince
benim 250 lik maxi 140 km.hizda 5 liralik benzin ile 35 km.yol yapiyor sizin tüketimde sorun var.
-
ennes07 bende bitane buldum runner 2 bin tl ye alıcam çok canlı makinalar...bakımını yaptırırsan öyle bir motora göre bence çok az yakıyor en kısa zamanda runner alabilirim
-
Al arkadasim oneririm. bu arada 2.000 liralik runnerdan hayir gelmez. bir sikintisi olmasin motorun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler