Yardımı olurmu bilmem ama yazayım. Arkadaşım eski kasa bmv arabasına angel far yaptı. 2 adet power led koydu. Araç aküsü 12w 60amper. Elektronikçiden 2led'e 1 adet direnç aldı. Yani led'in 2 si 3 volt. 12 volt'tan 3 volt'a düşüren direnç işini gördü. Çok canlı ve net bir ışığı var. Sana uyarmı acaba. Belki biliyorsundur bunu, dirençlerde + - yok. Aküden gelen + kablonun arasına direnci lehimleyerek çözüme varabilirsin. Kolay gelsin
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
sislerimi bağlamıştım kornaya yıllar önce...çok da güzel olmuşlardı.elektrikçiden mini role alman lazım.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
1 w led 2volt çeker 3 tane 1 w led 6 volt yapar
devreye 7806 akım düzenleyici koymalısın
1 led koyarsan 7802 koymalısın bu seferde bu
7802 acayip ısınır. 6 tane 1 w led koyarsan
7812 kullanırsın hiç ısınmaz.zaten tek bir led
pek etkili ışık vermez önüne 30 veya 60 derece
lens koymalısın
Kursum olduğundan dolayı mesajlarınızı yanıtlamakta geç kaldım. Özür dilerim..
Bilgi veren üstadlarım için teşekkür ederim
koray ciddiye alacaksan eğer sana çok daha iyi bir çözüm sunabilirim
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
kanka bana cevap yazma sen ne anlarsın demişsin ama ayıp etmişsin
sana bi öneri de ben sunayım ne dersin?
bak ne buldum bunu takıyorsun kafanı sallayınca sellektör yapıyor
http://www.avmarketi.com/asp/product...d-Kafa-lambasi
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bak şimdi bunlar karaköyde hazır satılıyor
fiyatları 12.5 tl idi 2 ay önce 3 watt 12 voltla çalışır direk motosikletin sistemine bağlaya bilirsin ekstradan devre mevre uğraşmana gerek yok
kendi motoruma yaptım ikisi birden açıkken kısa far kullanmıyorum
resimlerde gördüğün gibi küçük ve kompaktır çok dikkatli bi göz bakmadıkça veya yanmıyorsa fazla göze çarpmaz ve kötü bir görüntüde oluşturmuyor
ben gündüz farı niyetine kullanıyorum farkedilmek için
Teşekkür ederim abi.. Gerçekten hazırı varmış..En güzel yanı devre veya dirençle uğraştırmayacak olması..Zaten istanbula tekrar gideceğim..Bizim şenol abi ile oranın (karaköy) altını üstüne getirelim
Bilgi ve anlatımın için teşekkür ederim.. Bu işime yarar benim.. Bağlantı ayaklarını nasıl yaptın abi
---------- Post added at 22:48 ---------- Previous post was at 22:45 ----------
Kanka ben seni tanıyorsam biliyorsam sen konuya bomba atarsın diye gelme dedim.Ser klavyene peçeteyide ,ben bunu yapınca salyaların damlamasın
bağlantı ayakları en kolayı bütün nalburcularda satılan basit boru tutucu kelepçeler var
onları arasına demir sac koyarak (sac olarak eski kornaların bağlantı demirini kullandım) resimde görünenlerden herhangi bir oto elektrikçide sokağa atılmış halde bulursun bunlardan
kelepçeler 50 kuruş civarıdır bide ona uygun somun buldunmu tamam benim resimlerden görürsün farın bağlantı vidalarına tutturdum korna tutucu saclarada istediğin gibi şekil verebilirsin
ama sana tavsiyem bunları kornaya bağlama başka bi on of düğmesi yap çünkü gündüzde kullanırsın gecede çok işine yarar
tutucu işini hallettik o zaman..
Benim gündüz sis farım var abi. Mercekli sis var power H3 led ampul var içlerinde..
xenonu çalıştırmadığım zaman selektör olmuyor. Ben onun için bir çözüm arıyorum..Vede bu çözümü buldum.. Kornaya bağlayıp selektör yapacağım aynı zamanda ..
---------- Post added at 23:02 ---------- Previous post was at 22:59 ----------
Sen ona bakma kanka.. Ben boşuna sen gelme demedim ona..
avatarı naptın gene Kuzuların Sessizliği olmuşun
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:04 ----------
Bundan haberim yoktu abi.. Bunu selektör yerine monteleyebilirim (sol kumandanın arkasına)
Evet ayrı bi selektör düğmem olmuş olur
koray uçak kokpiti gibi oldu motorun gösterge paneli kanka..daha ne bağlayacaksin merakla bekliyorum valla : )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)