Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

uzun yol kısa başlık :)

REKLAM ALANI
    ByR3D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa 250 Classic
    ya abiler sadece uzun yol demeyimiM yok tecrübesiz biri değilim. Sadece Ehliyeti yeni alacağım şehir dışına çıkmak için.denildiği gibi f650 bana göre çok büyük ona arkam yemez :D dediğim gibi uzun yol ilk olacağı için ve bu motoru ilk defa kullanacaim için başlık açtım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ByR3D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya abiler sadece uzun yol demeyimiM yok tecrübesiz biri değilim. Sadece Ehliyeti yeni alacağım şehir dışına çıkmak için.denildiği gibi f650 bana göre çok büyük ona arkam yemez :D dediğim gibi uzun yol ilk olacağı için ve bu motoru ilk defa kullanacaim için başlık açtım
    Bak kardeş fikrimizi sordun bizde tecrübemize dayanarak fikrimizi söyledik. Ayrıca ilk defa kullanıcam diyorsun. Daha motosikletin huyunu suyunu bilmeden tam alışmadan uzun yoldan bahsediyorsun. Bana kalırsa yanlış olur ve bu konuda da yalnız değilim gibi. Biraz daha erteleyebilirsin bu düşünceni daha gençsin önünde uzuun bi ömür var mutlaka gidersin fırsatın olur. Bazı şeylerde çok acele etmeye gerek yok...

Ayrıca ehliyetsiz motosiklet kullanmamanı öneriyorum yarın bi gün çok canın yanar demedi deme

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yeni Gilera Runner 180 sp Arıyor :)
    Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Uzun yol çok zevkli Ama az çok tamirden anlıyacaksın ve Ehliyetin olacak. Gerisi büyütülecek bişey yok yolda kalırsan en kötü Bulundugun ilin servisinden çekici çağırırsın. ama kolay kolay kalmazsın en kötü ihtimal uzun yolda lastik patlaması oda artık şansızlık yanına bir kutu lastik tamir spreyi var 7.5 lira o seni bir lastikçiye kadar idare eder.
    boşver gez türkiyeyi gençken gezmek lazım. Bende bu sene tekrar Antalya - Trabzon Yapacagım

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı ennes07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum. Uzun yol çok zevkli Ama az çok tamirden anlıyacaksın ve Ehliyetin olacak. Gerisi büyütülecek bişey yok yolda kalırsan en kötü Bulundugun ilin servisinden çekici çağırırsın. ama kolay kolay kalmazsın en kötü ihtimal uzun yolda lastik patlaması oda artık şansızlık yanına bir kutu lastik tamir spreyi var 7.5 lira o seni bir lastikçiye kadar idare eder.
    boşver gez türkiyeyi gençken gezmek lazım. Bende bu sene tekrar Antalya - Trabzon Yapacagım
    ver gazı hacım...
    bu gazla adam değil antalya mısıra gider be
    arca94 bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ver gazı hacım...
    bu gazla adam değil antalya mısıra gider be
    Yaa ben uzun yolu çok seviyorum. Çok güzel oluyor. Yeni Yerler görüyorsun.
    Hem Başkalarında bu Güzel şeyi Uzun yolun Zevkini Tadmasını istiyorum.

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Yaa ben uzun yolu çok seviyorum. Çok güzel oluyor. Yeni Yerler görüyorsun.
    Hem Başkalarında bu Güzel şeyi Uzun yolun Zevkini Tadmasını istiyorum.
    şuan 25 yaşıma 2 ay kaldı....
    17 yaşımdan beri motor kullanıyorum...
    ilk defa 2 hafta önce araba ile 60 km mesafede bir yere gittim geldim...
    sanki 500 km gitmiş gibi yorduldum, sıkıldım,bezdim...
    ama motor ile 750 km gittim,yoruldum ama daha yok mu dedim....
    önemli olan motor kullanmak işin zevki orda

tamamen katılıyorum adamın gözünü amma korkuttunuz ya
    şehir içi 100km uzun yol 1000km den tehlikelidir bence hız olayını abartma anlayan artçıyla yola çıkmaya çalış ekipmanın tam olsun yeter

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Alıntı ByR3D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abilerim sizlere bir sorum var . Lise öğrencisiyim bu sene okul bitiyor yazında gezmek istiyorum . Henüz ehliyetim ve motorsikletm yok . Ehliyeti yaza kadar halledeceğim. Motoruda bir abimızden kiralamayı düşünüyorum daha kendisine teklif sunmadm tabi . Motoru regal Raptor . Öncelikle bir ay kiralamayı düşünüyorum ne kadar teklif edeyim ? Gitmek istediğim güzargah samsun - maraş -antalya -bodrum -muğla ve bir artcim olacak . Bu aletle sıkıntı çekermiyim ? Ne kadar yakar ? Yolda teknik olarak başıma neler gelir ? Ortalama 100 km hız artci ve bagajlarla motor şişme yaparmi ? Eğer motorun vizesi yoksa ne sıkıntı olur ? (var mi yok mu bilmiyorum ) aydınlatırsaniz memnun olurum
    Dostum eğer tarihlerimiz uyuşursa beraber çıkalım. Bende de zaten 250e-9 var. Hem yoldaş oluruz birbirimize. Bende karadaniz sahillerinden iç anadoluya doğru bi rota çizmeyi düşünüyorum. Uyarsa beraber çıkalım ;) En son varış noktam Kahramanmaraş olacak tabi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hatta Tarihler Belli olursa Bende Gelirim. Tabikide sizde isterseniz. ama tabi motor Farklılıgı var sizde Regal Raptor Var Bende Gilera Runner 180 sp var ama sizden aşağı kalmam herhalde yolda tamda bilmiyorum ama :p

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Ehliyet yeni alınacak
    Motor tecrüben yok.
    Sanıyorum teknik bilgin de yok
    Bir de artçı alacaksın
    yaz sıcağında güneydoğuya gideceksin
    ilk yol tecrüben olacak
    hem de emanet motorla gideceksin.

Neresinden tutsan elinde kalıyor.
    Bu yolculuğu sorunsuz ve mutlu bir şekilde bitirme ihtimalin yok.

Uzun uzun anlatacaklar olacaktır...
    Yapma etme. Efendi gibi al ehliyetini
    motorunu al,
    öğren, rahatla, tecrübe kazan.

bu bahsettiğin yolculuk sana eziyetten başka bir şey olmaz.
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

mezit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cb125e
    boşuna heveslenme enselenirsin biyerde yediğin ceza kazıklarıya kala kalırsın ortada...
    kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...

ByR3D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa 250 Classic
    Alıntı excavatus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyet yeni alınacak
    Motor tecrüben yok.
    Bir de artçı alacaksın
    ilk yol tecrüben olacak

motorunu al,

nasıl ya .s ? Okumuyorsun heraldE yazdıklarımı tecrübem olmadığını kim söyledi ? Yada acemi olduğumu ? Garip.

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 ay kiralayacaksan bence 200 tl fln teklif et uzun yola çıkmadan yağını değistir ara ara mola ver yolculukta
    teklif dısındakılere katılıyorum. 1 aylığına 200 lıraya bisiklet bile vermezler
    Alıntı excavatus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ehliyet yeni alınacak
    Motor tecrüben yok.
    Bir de artçı alacaksın
    ilk yol tecrüben olacak

motorunu al,

Hocam kardeşimiz tecrubesı oldugunu belirtmiş. Fakat iş emanet kısmına gelınce çoğu kısının de dediği gibi biraz uzak dur derım. Kısa mesafe olsa yıne bır derece ama sen uzun yol yapıcam dıyorsun. Bilmediğin(tecrubeden bahsetmıyorum) bir motora bınmek ,rus ruleti oynamak gibidir.Çünkü uzun yolda her an herşey olabılır; Teknık bılgınde yoksa zor durumda kalabılırsın. İlla çıkıcam dersende mutlaka motoru guzel bır bakımdan geçirt, lastikleride kontrol ettir. Kazadan bahsetmedım bile Allah korusun... Geçen sene yuvacık gezısınde motor kıralayan bır kardesımız, lastıkler kabak oldugu ıcın motoru yatırdı. Allaha çok şükür kendısınde bırsey yoktu ama granaj kırıldığı için 1000tl grenaj parası ödemek zorunda kaldı. Bunlarıda göz önunde bulundurmanda fayda var...
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Motosikleti
    daelim s3 250 advance
    Yine motosiklet.net e yazacak kadar burayı sadece sıradan herkesin buluştuğu gibi bir yer görüp anlamış bir arkadaşın gereksiz bir o kadarda anlamsız tur programına fikir vermek değil yorum yapmak bile yanlış bence....yaş önemli değil, bu soruyu bu şekilde soran kişi trafik için potansiyel tehlikedir, motorculukla alakası bile olmaması gerekir diye düşünüyorum., heleki hiç fikir verip vebal almamak lazım....motosiklet, bisiklet, Ya da araba temel trafik okuma, trafik bilgisi bile değil eğitim almış olmak, sıkı tecrübe gerektirir...Bu sırada ben böyle bir geziye tüm risklerle beraber sağlık, motor bedeli beklenmeyen giderler gibi, banka da en az 5000 lira paran olması gerekir...
    feliçita bunu beğendi.
    cross 250-xl200-kawasakiz750s-ktm640adv-bmw g650xchallenge-kymco agility city125-honda spacy110-honda ps150i-aprillia sr50-daelim s3 advance 250

feliçita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 500**2006**
    Alıntı rcwrx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yine motosiklet.net e yazacak kadar burayı sadece sıradan herkesin buluştuğu gibi bir yer görüp anlamış bir arkadaşın gereksiz bir o kadarda anlamsız tur programına fikir vermek değil yorum yapmak bile yanlış bence....yaş önemli değil, bu soruyu bu şekilde soran kişi trafik için potansiyel tehlikedir, motorculukla alakası bile olmaması gerekir diye düşünüyorum., heleki hiç fikir verip vebal almamak lazım....motosiklet, bisiklet, Ya da araba temel trafik okuma, trafik bilgisi bile değil eğitim almış olmak, sıkı tecrübe gerektirir...Bu sırada ben böyle bir geziye tüm risklerle beraber sağlık, motor bedeli beklenmeyen giderler gibi, banka da en az 5000 lira paran olması gerekir...
    sonuna kadar katılıyorum sana..
    apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)