gösteri için izin almak gerekiyor diye biliyorum. taksim meydanı gibi bir yere izin vermezler kazlıçeşme gibi kerv an geçmez bir yere izin verirler. jop ve biber gazını da göze alıp birşeyler ytapmak lazım bence .
gösteri için izin almak gerekiyor diye biliyorum. taksim meydanı gibi bir yere izin vermezler kazlıçeşme gibi kerv an geçmez bir yere izin verirler. jop ve biber gazını da göze alıp birşeyler ytapmak lazım bence .
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2588089
bu konuya biraz ilgi gösterelim arkadaşlar.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
bir ülke düşünün yarısı seviyor yarısı nefret ediyor. burada ciddi bir sorun var demektir. geçenlerde başımdan geçen bir olay. adam mevcut hükümete oy vermiş arabasının yakıtının hesabını yapıyor benzinin bu kadar pahalı olmaması gerektigini ve bunun sorumlusunun hükümet oldugunu söyledigimde ciddi tepkilerle karşılaşıyorum. toz kondurmuyorlar. cehalet öyle bir yere ulaşmış ki akaryakıt üzerinden alınan yüksek vergi yerine ülkede petrol çıkarılmıyor ondan bu kadar yüksek diyor.
be adam suriyedede şu kadar diyorum oradada petrol çıkarılmıyor.
yok yav olur mu öyle şey suriyede petrol var diyor ve saçmalama moduna giriyor. suriyede iç savaş var ondandır diyor.
ne diyebilirim ki böylesine.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
demiştim 5 TL Olsun düz olsun..
maliye bakanı okuyor galiba bizim MT 'yi
az tık..tık..tık benzin 5 TL
malesef zengin milletiz ve ya lüksüne düşkün milletiz 5 km lik yolu 35 dk da alıyorum trafik yogunlugundan...
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bu gün benzin almayın bence 1-2 kuruş indirim gelir yarın
hadi benzin pahalı birde kalitesiz benzin satmazlarmı ben ona kızıyorum
dün yedek depoya düşmüştüm,dedim deponun pisliğini çekmesin 10 TL benzin aldım 36 km de yeniden yedek depoya düştüm
genelde yarım depo kullanırım devamlı motosikletimi ama satmaya götürdügüm için fazla yakıt almamıştım.
verdikleri benzin yüksek oranda solventli veya katkılı bu arada benzin istasyonunun ismini vermekte sakınca yok alırken düşünürsünüz İstanbul Anadolu yakası ümraniye carrefour'a doğru inerken sol taraftaki Total akaryakıt istesyonu...
kalitesiz yakıt sattıkları için esefle kınıyorum..
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
arkadaslar sızı dıger konuya beklıyoruz bırseyler yapmak sesını duyurmak ısteyen arkadasları beklıyoruz
ne yazik ki hiç şaşırmıyoruz artık zam haberlerine sıradan bir olay gibi gelmeye başladı. tepkimizi ortaya koymadığımız sürece bunu kabullenmiş oluyoruz.
Bu mesaj hoş değil, çok yanlış. insanlar tek tip fabrikadan çıkmış değiller ve tabi herkesin görüşü farklı. neden görüşümüze uymayan, bizden farklı görüşleri olan insanları yaftalayarak, genelleyerek hepsini birden karalıyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)