Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

yinemi zam !

REKLAM ALANI
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    gösteri için izin almak gerekiyor diye biliyorum. taksim meydanı gibi bir yere izin vermezler kazlıçeşme gibi kerv an geçmez bir yere izin verirler. jop ve biber gazını da göze alıp birşeyler ytapmak lazım bence .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    35emre35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf250 L
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğrudan vergi toplamayı beceremeyen devlet, dolaylı vergilere yükleniyor işte. Zenginden çok, fakirden az vergi almaktansa herkesten aynı vergiyi almak en kolayı.
    herkesten aynımı??
    zenginden az, fakirden çok olmasın khutuck??

Motosikleti
    ybr125 2008
    Alıntı motorsaykıl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım veya gizlemeyelim. Bu foruma yazan her 3 kişiden biri akp ye oy vermiştir. Çünkü sandıktan çıkanı biliyorsunuz. Hiç ağlamayın, ödeyin o paraları bir güzel.
    asıl tepki akp ye oy verenin de karşı çıkmasıdır. adamlar akp ye oy verdiler diye her yapılanı kayıtsız şartsız kabul edecek değiller. demokrasi böyle olmamalı .

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asıl tepki akp ye oy verenin de karşı çıkmasıdır. adamlar akp ye oy verdiler diye her yapılanı kayıtsız şartsız kabul edecek değiller. demokrasi böyle olmamalı .
    demokrasi ve akp seçmeni! güldürmeyin beni.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    ybr125 2008
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2588089
    bu konuya biraz ilgi gösterelim arkadaşlar.

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Alıntı HercuL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonumuz ne olcak bilmiyorum ama ben oy vermedim verenler düşünsün dicem kim bilir neler dicekler
    Hep oy verenler pişmanız keşke vermeseydik diyorlar, peki merak ediyorum oy vermeyipte keşke verseydim diyen 1 tane adam var mı !
    Bence yok olamaz. O zaman bu işte bir yanlışlık var kimse öz iradesiyle değilde dini veya zorlama veya çıkar menfaatleri üzerine oy vermiş
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    Benelli trk 502 & tvs neo x3i
    Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hep oy verenler pişmanız keşke vermeseydik diyorlar, peki merak ediyorum oy vermeyipte keşke verseydim diyen 1 tane adam var mı !
    Bence yok olamaz. O zaman bu işte bir yanlışlık var kimse öz iradesiyle değilde dini veya zorlama veya çıkar menfaatleri üzerine oy vermiş
    bir ülke düşünün yarısı seviyor yarısı nefret ediyor. burada ciddi bir sorun var demektir. geçenlerde başımdan geçen bir olay. adam mevcut hükümete oy vermiş arabasının yakıtının hesabını yapıyor benzinin bu kadar pahalı olmaması gerektigini ve bunun sorumlusunun hükümet oldugunu söyledigimde ciddi tepkilerle karşılaşıyorum. toz kondurmuyorlar. cehalet öyle bir yere ulaşmış ki akaryakıt üzerinden alınan yüksek vergi yerine ülkede petrol çıkarılmıyor ondan bu kadar yüksek diyor.

be adam suriyedede şu kadar diyorum oradada petrol çıkarılmıyor.

yok yav olur mu öyle şey suriyede petrol var diyor ve saçmalama moduna giriyor. suriyede iç savaş var ondandır diyor.

ne diyebilirim ki böylesine.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    demiştim 5 TL Olsun düz olsun..
    maliye bakanı okuyor galiba bizim MT 'yi
    az tık..tık..tık benzin 5 TL
    malesef zengin milletiz ve ya lüksüne düşkün milletiz 5 km lik yolu 35 dk da alıyorum trafik yogunlugundan...
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

denyzmir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    bu gün benzin almayın bence 1-2 kuruş indirim gelir yarın

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    hadi benzin pahalı birde kalitesiz benzin satmazlarmı ben ona kızıyorum

dün yedek depoya düşmüştüm,dedim deponun pisliğini çekmesin 10 TL benzin aldım 36 km de yeniden yedek depoya düştüm
    genelde yarım depo kullanırım devamlı motosikletimi ama satmaya götürdügüm için fazla yakıt almamıştım.
    verdikleri benzin yüksek oranda solventli veya katkılı bu arada benzin istasyonunun ismini vermekte sakınca yok alırken düşünürsünüz İstanbul Anadolu yakası ümraniye carrefour'a doğru inerken sol taraftaki Total akaryakıt istesyonu...
    kalitesiz yakıt sattıkları için esefle kınıyorum..
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    arkadaslar sızı dıger konuya beklıyoruz bırseyler yapmak sesını duyurmak ısteyen arkadasları beklıyoruz

Motosikleti
    ybr125 2008

ne yazik ki hiç şaşırmıyoruz artık zam haberlerine sıradan bir olay gibi gelmeye başladı. tepkimizi ortaya koymadığımız sürece bunu kabullenmiş oluyoruz.
    Alıntı sezer aykaç adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demokrasi ve akp seçmeni! güldürmeyin beni.
    Bu mesaj hoş değil, çok yanlış. insanlar tek tip fabrikadan çıkmış değiller ve tabi herkesin görüşü farklı. neden görüşümüze uymayan, bizden farklı görüşleri olan insanları yaftalayarak, genelleyerek hepsini birden karalıyoruz.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)