dün gece motorumdan tüm benzini çalmışlar :D 10 lt benzin gitti benzin hortumunuda kesmişler. bunuda gördüm sonunda..
benzin aldım az önce bı baktım yıne zam bı lanet te onlara
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
bu arada türkiyede zamlara yada bu %68 lık vergiye bın kışi bıle bırleşip tepki göstermez. kaldıkı on bınler bırleşsin bı sonuç alınsın mumkun değil ben görmedim yanı
Toplu sürüşün çok fazla etki yapıcağını sanmıyorum.En etkilisi yakıt almama eylemi olur.
arkadaşlar Kpss ye hazırlandığım için vatandaşlık çalıştım dün. Kişisel haklarımız vardır. Bizi devlete ve topluma karşı koruyan. Bunlardan biri toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkıdır. Ve silahsız ve saldırısız bir şekilde yapıldıktan sonra izin alınması gerekmez Tabi bu uygulamada ne kadar gerçekleşir bilemiyorum. Ayrıca gösteri yürüyüşü hakkı demiş. Bizim kanunlarımızda haklarımızda bu lastik gibi ordan oraya çekilir. Yani izin almadan kesin job yeriz
adam cıkacagını bılsek yapılabılır
cop yesek daha etkılı olur aslında
burdan medyacı arkadaslar cıkar mı acaba?
Taksim'de eylem iyi hoş ama binlerce motordan onlarcası eylem sonrası benzin istasyonuna uğramasın "Ülen hazır toplaştık bir gezi yapalım" diyerek?
acalım bı konu o zaman bu konuda organıze olmaya yardımcı olacak arkadaslardan bı grup olustururuz
pankart hazırlanır fuardan cıkıp taksıme gıderız ornegın
bu konuyla alakalı bı konu acayım bu gece
vallahi kişisel haklar bizi topluma karşı koruyo da devlete jopa karşı koruyamaz heralde
Arkadaşlar bu iş çok iyi organize olmayı gerektirir. Bu işle bizzat ilgilenen biri olması gerekir danışmak gerekir. Ayrıca her ilde eş zamanlı yapılması daha çok ses uyandıracaktır. Ama milletin gözünde şu imaj da çizilebilir ki bizim halkımız kesin böyle düşünür. Adamlar motora bile benzin yetiremiyorsa ooooo arabası olanlar yaksın benzinlikleri o zaman şeklinde!!! Tabi böyle düşünen insanlar mutlaka olacak. Bu çok büyük bir organizasyon olmalı sadece İstanbul olarak ele almamak gerek. Fakat çok ama çok zor yani.
benzıncıye ugramadan olmaz su ıle gıtmeyecegıne gore motor
bu konuda cıddı olan arkadaslarla konusmak ısterım fuar zamanı bınlerce motoru aynı anda gorebılırız herkes ısını gucunu ayarlayıp gelıyor sonucta
bır ıkı saatten problem olmaz herkes katılır dıye dusunuyorum
Eylemi ciddiye alanlar olucağı kadar oraya şov içinde gelecekler olucak.Aragaz verenler lastik yakanlar.Bu tip şovcular içinde önlem alınmalı.
sow ıcın gelcekler de gelsın onlarda adam sonucta hemde motorlu
konusalım bu konuyu gece ne yapılabılır nasıl kımler aktıf rol alacak v.s
Biber gazı, jop, yumruk tekme Göztepe'li bir taraftar olmak zor iş hakkaten
Neyse arkadaşlar böyle bir eyleme'e dökersek olayı HERTÜRLÜ destek veririm. Benzin almama da olur toplanıp yürüyüşte olur. En az sizin kadar öfkeli en az sizin kadar enayi hissediyorum kendimi. Sadece İstanbul bazındada kalmazsa, aynı saatte bir çok şehirde yapılırsa bu olay ses getirir diye düşünüyorum. Motorsiklet cenneti Antalya Uyumaaaaa !!!!
Kalbin Kaldırmıyorsa Fazla Acıyı, Tutmayacaksın GÖZTEPE'yi Hacı !! G.A.G.S!!!
Sadece Ahmaklar Kask Takmaz
arkadaşlar bu konuda fikri olan gerçekleştirebileceğine inanan
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2587963
konusundan devam edebilir mi ?
bu konuda yorum yapmıyorum. nasıl olsa konu siyasete girecek sonrada yönetici arkadaşlar konuyu ya kırpacak ya kilitleyecek yada kökten kaldıracak.
oysaki
benzine zam demek daha az gezmek demek
benzine zam demek cc küçültmek demek
benzine zam demek forum kalitesinin düşmesi demek.( nasıl oluyor derseniz ayrıca bir açıklama yaparım )
ötv yi bu hükümet soktu bize. hayatımızın her alanını ahtapot gibi sardı. bir taraf zevk alırken bir taraf acı çekiyor. veriyorlar kırbacı veriyorlar kırbacı.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım veya gizlemeyelim. Bu foruma yazan her 3 kişiden biri akp ye oy vermiştir. Çünkü sandıktan çıkanı biliyorsunuz. Hiç ağlamayın, ödeyin o paraları bir güzel.
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)