Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

1500 TL ye ilk motorum. Lütfen Yardım

REKLAM ALANI
    KAYA28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QM250
    bundan 3-4 sene önce hyosung rt 125 im vardı paraya sıkıştım 2000 tl fiyat yazmıştım motorda tertemizdi... 7-8 kere kapora aldım. 50-60 kişi bakmaya geldi kaporayı verenlerde bakmaya gelenlerede inandıramadım fiyat düşük ya satmaktan vazgeçtim kaporaları cebe attım tabi 2-3 ay sonra 3,250 tl ye verdim. gitti bakmak lazım anlıyacağınız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Arkadaşlar bu akşam şu jinluna gidip bi bakıcam, bakıcam da neresine dikkat edeyim bilmiyorum. Bi ustaya götüreyim desem usta bilmiyorum. istanbul levent civarında jinlundan anlayan kimse var mı beyler acil yardım edin lütfen.

Re!S*33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Az kaldı alacak :)
    çinli alma derım ben japon al bence

Tam35scream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE500
    250 mct arkadaşımda vardı güzel motorda fazla yakıyor. sonra otobüse girdi şükür fizik tedaviyle atlattı. Ancak motorun öntarafta cddi hasar vardı. o bile 1.350'ye satmıştı. o motor da bi bit yeniği olması beni de düşündürdü gerçekten.
    Ancak 2.si daha makul gözüküyor en azından 150'lik çok daha az yakacağını düşünüyorum tipi de güzel..
    Herhangi bir motorcuya götürsen 20-25 liraya kontrol edecektir tanıdık olması şart değil diye düşünüyorum
    Kalbin Kaldırmıyorsa Fazla Acıyı, Tutmayacaksın GÖZTEPE'yi Hacı !! G.A.G.S!!!
    Sadece Ahmaklar Kask Takmaz

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    ARKADASIM KUB AL 1.700 1.800 TL 0 LARI AL SENELERCE SIKINTISIZ BIN HER YERE GOTRUR DAG TAS KUBA ONERİRİM

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    kolay satmayı düşünüyorsan yamaha honda gibi markaların eskilerinden al.

ayrıca junlun tamircisi bulamasan da çinlilerin tek silindirli olanlarının büyük bölümü honda cg motor tipinde. herhangi bir usta da anlar dilinden. junlun veya çelik , mondial pek farkları yok .

orhunorhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    skyteam st 200 sm
    jinlun motor diger motorlardan biraz daha sıkıntılı parca sıkıntısı var ve arkadaslarında dedigi gibi satması zor olur diye düşünüyorum son alıcısı sen olursun kanımca ..ölü olsun japon olsun kanaatindeyim
    ^^eGzoZum dumaNına sArsaM UçurSam SEnİ

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1500 tl lik motor alacaksan eminim benzin israfınıda dùşüneceksin 250 mct 7 litre falan yakıyordu forumda okumuştum hem ilk motor olarak ideal değil bence
    y7 li öyle mi?
    biraz mantıklı olursan iyi olur. ha birinci viteste o 250 lik motorla 100 ü görmee çalışırsan yakar. ama normal kulanımda 4 lt falan yakar.
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Arkadaşlar öncelikle konuya gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürlerimi bildirmeyi boynuma bir borç bilirim. Şimdi... yukarıda bahsettiğim jinluna gidip baktım. Adamlar dürüst temiz insanlara benziyordu, motorda ufak tefek keyfe keder masraflar vardı. İçime sinmedi, içimdeki ses alma boşver dedi, almadı. Sahibi de halbuki bi 200 lira kadar aşağı çekmişti fiyatı. Kısmet değilmiş...
    Fakat motor serüvenim burda bitmedi. Motorun üzerine bindiğinde insan kendini Fahrettin Altay paşanın kolordusunda izmire akın eden bir süvari gibi hissediyor. Bütün derdi tasası, bütün stresi alan demirden atlar... Scootera da binsen, çinliye de binsen hondaya hayabusaya da binsen bütün motorcuların hissiyatlarının aynı olduğunu düşünüyorum. Bi akrabamda 2006 model Dayun Space 125 cc motor var. Şimdilik onunla tecrübe kazanıyorum. Edinmiş olduğum izlenimler aşağıdadır:
    1. İnternette bu motorla ilgili bilgi neredeyse yok denecek kadar az.
    2. Yedek parça bulmak imkansıza yakın.
    3. Yokuş aşağı 45 kiloluk artçımla 110 u gördüm.
    3. Meret çok az yakıyor.
    4. 2006 yılından bu yana hiç bakım yapılmamış, yağmur kar çamur içinde yüzmüş, defalarca kaza yapmış, yatmış, hor görülmüş, kötü kullanılmış olmasına rağmen hala biniliyor.
    5. 80 km den sonra o kadar titriyor ki üzerinde durmak imkansız.
    6. Ya birgün ben onun üzerinde parçalancam ya da o benim altımda parçalancak. Ama süvari olmaya devam... Sevgiler, saygılar.
    yaqizak bunu beğendi.

45 kg kim ki cocuksa niye riske atiyorsun ki sanki pisttesn bi cukur ciksa ne yapacaksin.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    az daha şartları zorla yamaha ybr al... boşver çinliyi, motor hevesinin kırar.

Selamün aleyküm arkadaşlar.
    Bu site olsun başka siteler olsun bayadır araştırma yapıyorum ama ne alsam kararsızım a2 ehliyetini de aldım.Ama kursta pek ögretmediler anca sınavdan geçecek kadar benimde daha önceden motora binmişliğim yok yani kısaca acemiyim.2000-2500 liraya scooter almayı düşünüyorum internette okudugum kadarıyla mondial gibi çin motorlarının düşük kalite kötü servis oldugudur ne kadar doğru bilmiyorum da bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    macit al bence
    mondial mct 250
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    45 kg kim ki cocuksa niye riske atiyorsun ki sanki pisttesn bi cukur ciksa ne yapacaksin.
    Çocuk değiln kendisi eşim olur. 45 50 kilo minyon bi tip. :D

Motosikleti
    Mondial 125 MG Deluxe
    o paraya temiz bir japon bulman zor zaten senin bence gel sen bir çinli al mondial falan hem ortalıkta okudugun karad sorunlu motorlar degil ucuz motor sonucta tabikide ucuzlatmak için bazı seylerden kısacaklar doğal olarak ama saglam motorlar parçalarıda ucuz ekonomikler zaten motorsiklet delisi olmayan yeni başlayan birinede cok rahat itelersin hertürlü özellikle liseli apacilerde cok var

Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Pnpa fiyat çok düşük 100lük sıfır cub al yada 125lik motoran sport falan var
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)