Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Elektrikli Bisikletlilerin artistliği bitmiyor

REKLAM ALANI
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    bu yazıyı okuyabildinizmi gerçekten.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ertanos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya 125t(siyah) (sattı)
    Elektrikli bisiklet sürücüleri gerçekten çılgın oluyorlar. Ben scooterla bile diken üstünde gidiyorum elemanlar yollar benim hesabı saldım çayıra mevlam kayıra misali. e-5 de bile görüyorum adamları. ne cesarettir anlamadım gitti. sonuna kadar haketmiş. ellerine sağlık.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben okudum da ....

Çok çaba gösteremedim...
    ( . , , ;,:,!,'',...,,,... ) Bunlar serpiştirilseymiş belki anlamamız kolay olurdu....

Ya arkadaş,,,Bişey olmuş..Geçmiş olsun...
    Şunu düzgün yazın...
    Forum kurallarını geçtik , Türkçe kurallarına uyun bari....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1,5 yıl elektrikli bisiklet kullandım gına geldi sattım kurtuldum.

Son hızının 40 olması ve normal şartlada bile bazen trafiği mahvetmesi inanın içime oturuyordu.

Kullanıcı kitlesinin yaş grubu okadar düşükki eve gelene kadar en 10 tane veled yarışak mı abi diye yanaşıyordu bazılarıysa milim milim yanımdan geçerken hahahaaa geeeçtiiim geeeçtiim diyecek kadar aptal mahluklardı. Tabii birde bunlara cub motosikletli apaçilerde ekleniyor bunlar yaşca elektrikli bisiklet kullanıcılarından daha büyük ve anahtarına yarışmayı öğrenmiş gerizekalı tipler. Yanıma yanaşır ''gapışak mı lan burdan otobas durağına kazanan anahtarı alır.'' diyip mal mal gülümsüyordu. S'kime bile takmadığımı görüncede ciddileşip gidiyordu.

Birde bunların yanında kask meselesi var ki sormayın. 7 den 70 e zaten yavaş neden takıyorsun ki? Sorularına cevap vermekden bıkıp usanmıştım. (hoş şimdide aynı muameleyi mevcut motosikletim görüyor full koruma binince bu kez gören amaan bende bişi zannetmiştim diyor belki ömrü boyunca k'çını bundan iyisine koyamayacak tipler gelmiş neyin muhabbetini yapıyor!)

Kısaca insanlardan nefret eder oldum bekliyorum ki biri ters bişi desin hapazlıyorum hemen yeter yahu bu kadar ihmal karlık olmaz ki. Tamam sen kask takmayı ihmal ediyorsun diye benden niye aynı şeyi bekliyorsun! Sonrada var motor böyle vay 2 teker şöyle ulen tekeriniz batsın be!

Yav kusura bakmayın böyle içimi döktüm ama cidden artık gına gelmişti yav. Motorcunun halinden en iyi motorcu anlar zaten buna dayanarak döktüm içimi

Konu sahibi arkadaş eline sağlık ne yapsan yeridir bu mahluklara. 3krş luk mal aldım diye ne oldum delisi olmuş bunlar!
    ertanos ve arca94 bunu beğendiler.

DarkSeleCT93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks rocca 100 max
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1,5 yıl elektrikli bisiklet kullandım gına geldi sattım kurtuldum.

Son hızının 40 olması ve normal şartlada bile bazen trafiği mahvetmesi inanın içime oturuyordu.

Kullanıcı kitlesinin yaş grubu okadar düşükki eve gelene kadar en 10 tane veled yarışak mı abi diye yanaşıyordu bazılarıysa milim milim yanımdan geçerken hahahaaa geeeçtiiim geeeçtiim diyecek kadar aptal mahluklardı. Tabii birde bunlara cub motosikletli apaçilerde ekleniyor bunlar yaşca elektrikli bisiklet kullanıcılarından daha büyük ve anahtarına yarışmayı öğrenmiş gerizekalı tipler. Yanıma yanaşır ''gapışak mı lan burdan otobas durağına kazanan anahtarı alır.'' diyip mal mal gülümsüyordu. S'kime bile takmadığımı görüncede ciddileşip gidiyordu.

Birde bunların yanında kask meselesi var ki sormayın. 7 den 70 e zaten yavaş neden takıyorsun ki? Sorularına cevap vermekden bıkıp usanmıştım. (hoş şimdide aynı muameleyi mevcut motosikletim görüyor full koruma binince bu kez gören amaan bende bişi zannetmiştim diyor belki ömrü boyunca k'çını bundan iyisine koyamayacak tipler gelmiş neyin muhabbetini yapıyor!)

Kısaca insanlardan nefret eder oldum bekliyorum ki biri ters bişi desin hapazlıyorum hemen yeter yahu bu kadar ihmal karlık olmaz ki. Tamam sen kask takmayı ihmal ediyorsun diye benden niye aynı şeyi bekliyorsun! Sonrada var motor böyle vay 2 teker şöyle ulen tekeriniz batsın be!

Yav kusura bakmayın böyle içimi döktüm ama cidden artık gına gelmişti yav. Motorcunun halinden en iyi motorcu anlar zaten buna dayanarak döktüm içimi

Konu sahibi arkadaş eline sağlık ne yapsan yeridir bu mahluklara. 3krş luk mal aldım diye ne oldum delisi olmuş bunlar!
    sonuna kadar haklısın hocam

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    Trafikte başımıza gelecebilecek her türlü olağan kötü durumlardan uzak durun arkadaşlar..
    Sizlere söyleyebileceğim tek şey budur..
    Yolun oratasında kavga ederek çok büyük risk alıyorsunuz..
    1- Olayın bir dümen olduğunu varsayalım ve sizi motordan indirip başka biri motorunuza atlıyor ve gidiyor..
    2- Dengesiz piskopat birisi sizi orada yaralayabilir, motorunuza zarar verebilir..

Bu tip durumlarda derin bir nefes alın, ve son gaz olay yerinden uzaklaşın.. saygılar,sevgiler

feliçita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 500**2006**
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alıştım artık..feliçita translate devreye giriyor
    apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yeni Gilera Runner 180 sp Arıyor :)
    O degilde adam Elektrikliyle Geliyor Sagımdan geçmeye çalışıyor Yarışıyor Lan Sen Max 45 km gidiyorsun Benzinli motorla Yarışmak neyine
    Antalyada çok var yaa bide Elektrik direklerinden çalıyorlar DİKKAT ÖLÜM TEHLİKESİ yazısını asıyor.
    O motormu ölüm Tehlikesi :D
    Asıl Ben mobiletime Asayım öyle Bişey 110 km hıza çıkınca başlıyor ölüm tehlikesi :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Alıntı DarkSeleCT93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonuna kadar haklısın hocam

Ya abi inanırmısın bende mobilet var Üstünde Airsal 70 cc Takılı Elektrikli bisikletle Geliyor Abi Yarışalımmı diyor :D

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    açıkçası haketmiş...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)