Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Elinde çıkma 17 jant lastik olan var mı ?

REKLAM ALANI
    HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    tamam olmazsa profilde mesaj kısmı var ordan mesaj ile adresini gönder yardımcı olmaya çalışayım
    İkincilik kaybedenler içindir...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    Alıntı HaydarBıçak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen üzerine alınma kardeş o herkese öyle arama bölümünden nick ile arama yap daha önce tartışmadığı adam kalmadı bulamazsan gel bana isim isim sayayım

fazla muhattap olmamak en iyisi. şimdilik bekliyorum bende belki birinden çıkma bulursun diye bulamazsan ben burda buldum ama almaya vaktim yok

en geç önümüzdeki hafta alıp gönderirim sana

senin beni cekemedigini kiskandigini bütün forum biliyor yalanlarina kendin inanirsin anca

konuyu acan kardesim sana demek istedigim yalnizmisin kimin kimsen yokmu ailen yokmu esin dostundami yok onlardan bulamadinmi onu demek istiyorum beni yanlis anlama canini yerim

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı Zodium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin beni cekemedigini kiskandigini bütün forum biliyor yalanlarina kendin inanirsin anca

konuyu acan kardesim sana demek istedigim yalnizmisin kimin kimsen yokmu ailen yokmu esin dostundami yok onlardan bulamadinmi onu demek istiyorum beni yanlis anlama canini yerim
    hocam ben ailemden yıllardır bişey istemedim. 3 senedir babamdan tek kuruş para almadım bu motoru da kendi çalıştığımla aldım. bu durumda da bozmayacağım bu durumu. lastik alamazsam motoru çekerim kapının önüne kullanmam ama babamdan istemem yine de
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam ben ailemden yıllardır bişey istemedim. 3 senedir babamdan tek kuruş para almadım bu motoru da kendi çalıştığımla aldım. bu durumda da bozmayacağım bu durumu. lastik alamazsam motoru çekerim kapının önüne kullanmam ama babamdan istemem yine de
    Canimsin

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    dostum malesef ıstedıgın ebatlarda yok,
    cub ön lastigi var oda sana çok ınce gelır keske yardımcı olabılseydım...
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    sıkıntı yok hocam ) ilgilenmeniz yeterliydi.
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Beyler hepinize çok çok teşekkür ederim. Bugün tamirci bir arkadaşımdan CBR954RR ın çıkma ön lastiğini satın aldım. lastik 2009 senesinin. Henüz bayatlamamış gideri var

Gerçekten çok teşekkürler. Böyle insanlar olduğunu bilmek güzel. Almasaydım eğer 3-4 kişi göndermeye hazırdı.

Hatta resimlerini bile çektim. Atayım.

biraz ilginç durdu gerçi. tam oturmadı mı sanki ?

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Vallahi dostum tam oturdumu oturmadımı anlamıyorum ama bulabilmene sevindim.Görüntü olarakta çok güzel duruyo açıkçası İyi günlerde kullanmanı dilerim

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi dostum tam oturdumu oturmadımı anlamıyorum ama bulabilmene sevindim.Görüntü olarakta çok güzel duruyo açıkçası İyi günlerde kullanmanı dilerim
    Görüntüsü güzel. Oturdu gibi yaa sıkıntı olmaz kanımca. )

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)