tamam olmazsa profilde mesaj kısmı var ordan mesaj ile adresini gönder yardımcı olmaya çalışayım
tamam olmazsa profilde mesaj kısmı var ordan mesaj ile adresini gönder yardımcı olmaya çalışayım
İkincilik kaybedenler içindir...
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
dostum malesef ıstedıgın ebatlarda yok,
cub ön lastigi var oda sana çok ınce gelır keske yardımcı olabılseydım...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
sıkıntı yok hocam ) ilgilenmeniz yeterliydi.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Beyler hepinize çok çok teşekkür ederim. Bugün tamirci bir arkadaşımdan CBR954RR ın çıkma ön lastiğini satın aldım. lastik 2009 senesinin. Henüz bayatlamamış gideri var
Gerçekten çok teşekkürler. Böyle insanlar olduğunu bilmek güzel. Almasaydım eğer 3-4 kişi göndermeye hazırdı.
Hatta resimlerini bile çektim. Atayım.
biraz ilginç durdu gerçi. tam oturmadı mı sanki ?
Vallahi dostum tam oturdumu oturmadımı anlamıyorum ama bulabilmene sevindim.Görüntü olarakta çok güzel duruyo açıkçası İyi günlerde kullanmanı dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)