minibüsçülerin dayağını gördün mü sen hocam?
16sında davam vardı:
park yerine motoru yola dik şekilde parketmişim. park alanında g.t kadar yer kaplıyorum. önümde yeterli alan var. 2 hareket fazla yapılarak gayet parkedilir yani... adam "o motoru kaldırıma kaldır oraya ben parkedecem" dedi. durdum baktım korumaları çıkarıyordum. "ön boş parkedebilirsin" dedim. "efendim?" dedi, "boş burası" dedim, ön tarafı gösterdim. "kaldırıma çıkarsana kardeşim" dedi. "120 kiloluk motoru nasıl kaldırayım, kaldıramam" dedim. "sen niye ters cevap veriyorsun" dedi, o an şimşek çaktı bende; "niye kaldırıyorum, niye bu motor vergi vermiyormu" dedim. orta sehpaya aldım, aracın arkasından dolaşırken bana güzel bi küfretti. nişanlım da 2 adım ötemde beni bekliyor. beraber indiğimizi de gördü. "sen ne biçim konuşuyorsun" diye yan ön cama giderken adam da el frenini artistçe çekti, aşağı indi üzerime yürüdü.
valla ben boş yakalandım, adam bi yumruk geçirdi gözüme; sonrasında omuzlarımdan tuttu. dün davada gördüm benden bi 15 cm uzun 20-25 kg fazlası var. şansıma o gün alta kalın dağcı yeleği ve deri mont giymiştim, rahat değildim. ilk fırsatta kendimi kurtarıp yumruklamaya başladım adamı. 2-3 tanesi iyi tuttu. sağ kaşını patlattım, burnuyla sol gözüne de vurmuşum o sıra. o sıra nişanlım taksicileri çağırmış, ayırdılar.
adam hala bana saldırmaya çalışıp küfrediyor. o sıra yerde camı kırılan gözlüğümü gördüm. iyice nevrim döndü. adama bağıra bağıra küfrediyorum. polis çağırdım gözü önünde. adam aşağıya gidiyorum diyip bastı gitti.
sonrası, polis, hastane, karakol.
adamı akşam evinden almışlar. o da hemen gidip rapor almış. ifadesinde benim motoru bir araçlık yere parkettiğimi, kendisine ters cevap verdiğimi, sonra kendisine saldırdığımı yazdırmış.
ulan;
yalan söylenir de bu kadar desteksiz nasıl söylenir. tek tek açıklayıp canımı sıkmayacağım. herkes o adamın ne kadar saçma ifade verdiğini anlamıştır.
16sında dava vardı. adam direk "karşı taraf davacı olmazsa ben vazgeçiyorum" dedi. hakime hanım öpüşün barışın yoksa ikinize birden ceza verecem dedi. kendimi savundum aynen böyle. bi işe yaramadı. polis raporunda gözlüğümün kırıldığını yazmışlardı; ama sayın savcı göz önüne almamış sağolsun.
tepemizde kamera vardı; tam tepemizde. eşşeklik bende ki gidip te almadım o kaydı.
gerçi alsaydım gene bi şey olmazdı.
yani bence adam bu ülkede yapılması gerekeni yapmıştır kimse kusura bakmasın. hakkaniyetlik insanlık ölmüş. yarın gene böyle bir şey olsun; kavgadan kaçmam, tam tersi Allah yarattı da demem.
adam anca silah bıçak çıkarırsa kurtulur elimden. sonrası da Allah kerim, ölür gideriz.
böyle bi devlette yaşıyoruz.