şahsen bütün göstergelerin analog olmasını tercih ederdim hem dijitallere göre daha sağlam gibi geliyor hem görünümü daha güzel (ibrenin kadranda dans edişini izlemek ayrı bir zevk benim için )
Kısaca en güzel kadran sahip olduğum kadrandır vesselam
felon ve kanucan verdiğiniz örneklerde ki kadranlar gerçekten de muhteşem...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
buda benim kullandığım motorlar içinde göstergesini en beğendiğim motorum hem daha ulaşılabilir felon ve kanuncan ın paylaştıkları biraz lüküs :D
Uploaded with ImageShack.us
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
yamaha ybr 125 eski kasa yani 2011 den önceki modeller bana göre en güzel gösterge
Tabiki 2006-7-8 kasa gt 250 r, bu motora aşık oluşumun en büyük sebeblerinden biri.
2006-7 resimdekiyle bire bir, 2008 de ise sadece devir cubuğu ince sivri uclu hale cevrilmiş, rengide beyaz olmuş. Tek kötü yanı her iki secenektede lafta devir cubuğu fosforlu ama gece kötü oluyo insanın gözü yoldayken görüş acında olmasına rahmen devir hakkında bi fikir sahibi olamıyosun, bildiğin odaklanman gerekiyo.
Yeni kasada da hız göstergesi eski elektronik dandik saatler gibi resmen, hele sabah gün ışığında... Devir aksamına laf yok ama, ışıklandırması falan cok hoş, hem cubuktada ışıklandırma kullanılmış.Ama bütüne baktığımızda eskiler daha iyi bence.
Ben şuanda bunu kullanıyorum gayet te hoşuma gidiyor.
İhtiyacım olan herşey basit ve okunaklı bir şekilde mevcut.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Bayılıyorum buna! KTM Duke 125.
Bu da işlevsiz devir saatine rağmen çok güzel gözüken Fazer'ımın gösterge paneli
onu bunu bilmemde senin konu açmadaki ufkun ve yaratıcılığına hayranım hocam. ciddi de olsan saçmalasanda senin topikler bir başka oluyor valla mt de teksin
Sen İp Atla Bende Atlarım,Sen Saklanbac Oyna BEnde Oynarım , Sen El Salla Bende El Sallarım, Sen Gül Bende Gülerim , Sen Camdan Atla Ben Gülmeye Devam Ederim:))
Cbr 1000 rr 2012 wuuuw uzay üssü gibi
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
osman22 ortadaki foto benim km ve saate dikkat edin oylesine mola icin durdugumda bir anda gorunce inanamadigim gostergeyi fotograflamistim
En güzeli Gold Wing'in Bir an uçak kullanmış hissi verebilir
Kalbin Kaldırmıyorsa Fazla Acıyı, Tutmayacaksın GÖZTEPE'yi Hacı !! G.A.G.S!!!
Sadece Ahmaklar Kask Takmaz
bende tam tersi eski göstergenin el atarisi gibi olduğuna inanıyorum yeni gösterge led eskisi led değil ısıklandırmasıda ne göz alıyor nede odaklanma gerekiyor ayrıca ışığı zaltıp çoğalta biliyorsunuz tamamiyle zevkinize bağlı bütüne yarıma çeyreğe nereden bakarsanız bakın yeni göstergeler çok daha şık ve günümüze uygun yaptığı check devir ibresi yeni led km sayacı ısıklandırması eskiye göre çığır açmış 2006-2007-2008(karbüratörlüler) de kullanılan ibrenin kibrit çöpünden farkı yok kazık gibi cok iri ayrıca göstergenin içi 2009da beyaza büründü bunuda burdan duyurıyım
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
güncel......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)