ağzı olan konuşuyor
acaba yazdıklarımı doğru okudun mu
ders verdim demek onu geçtim züerine kırdım korkuttum demek değil.
trafikte kendisini sürücülere göstererek kullanması gerektiğini tarif etmeye çalıştım. yaptığım gayet doğruydu
bende diyorum ki o scooterlının canına kask etmedim sadece beklemediği anda arkasında bittim. sıkıştırdığım felan yok şerit değiştirmeisne yada tepki vermesine de gerek yok.
O yüzden herhangi bir tehlike unsuru yoktu.
Eğer ki canına kast etsem aynı şekilde sende silahı kafama dayayıp sıkmayabilirsin tamamen aynı örnek hiçbir farkı yok.
Lakin canına kast etme yada herhangi bir sıkıştırmanın olmadığını söylüyorum anlamak istemiyorsunuz o kadar
Sürekli bir savunma halindesin.. Yavuz hırsız hesabı.
Tamam kötü bi şey olmamış kuryeye, kaza olmamış, tamam 5 metreden daha yakın yaklaşmamışsın..
Ama bi de şu yandan düşün ya o kurye bi an dalmış olsaydı ve arkadan üzerine hızla gelen arabayı görüp sola/sağa bi anda kırsa ve düşüp kendini yaralasaydı ne olurdu ?
Kendini savunmaya biraz ara verip, bu kadar insan (genciyle, yaşlısıyla) bana neden bu kadar kızıyor ? diye düşünsen.. Aslında bende "biraz" hatalıyım dersin.
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
aaah ah
ben tehlike çıkartmadım diyorum savunurum çünkü yaptığımda kötü birşey yoktu adam bile tepki göstermedi diyorum
silahı dayamanda sorun yok silahı kafama vurursan ayrı
neyse kapatalım gitsin konuyu
herşey şunun için
motorsiklet denince insanın aklında kötü intiba olmaması.
trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım
Allah Akıl Fikir Versin Sana.
Bu sayfaya kadar olan kısmı düzgünce okudum tek bi yorum bile atlamadım bunu bilesiniz.
Samet10, senin araba kullanırken az biraz canın sıkılıyor belli. Düşündüklerini gerçeğe dönüştürme konusunda bi sıkıntın yok, düşünmüşsün uygulamışsın. Ama daha düzgün şeyler düşünüp uygularsan, bunca insanı burda sinirlendirmemiş olursun. Trafikte ders verdiğini sandığın adam o kavşaktan döndü ya, ulan demiştir, benim yaptığım bu ne hata! Ulan demiştir, arabaların arasından hiç böyle gidilir mi, ölürüm ya la ben demiştir. İşte, sen bi insanın hayatını kurtardın.
Ayrıca senin yazım tarzından, kelimelerinden, cumlelerinden, tersine söylenmiş cümleleri düz anlayışından ben anlıyorum ki, hız motosikleti kullanmak için çok ta uygun biri sayılmazsın. Ağzında 1den 10a kadar en hızlı sayacagın sürede 100kmhıza çıkan o motosiklet seni yutar, az biraz sayısal kafa gerektirir.
Arkadaşa tek sıkımlık diş macunu...
Konuyu açan arkadaşın sadece 3908 km lik tecrübesi var . Böyle konular açmasını normal karşılıyorum.
Trollüyordur herhalde bu mesaj gerçek değildir?
Slmlr,
Brkn
Keşke bu yola hiç gitmeyip, yaptığınız son konuşmayı ilk fırsatta deneseydiniz. Çok şükür ki bir kazaya sebebiyet vermemişsiniz.
samet ağa herkes kendi ğaz kolunu tutuyor ve herkes kendi sonunu kendiayarlıyor ğaz acılmıyacak yerde gaz actıysa kendine güveni yada herşeyi göze almış kişidir benim uyarmam sadece şu
aga pilakan düşüyor
yada sepetin acık
veya lastik yere sürüyor
motor kulanıyor diye herkesin görüşü bi olamaz
fazlasında ters tepki verebilir insanlık bazen yaramaz ağa
gecen forumda 17 yaşındaki cocuk yayaya carpıp 2 bacagını kırmış sukuturla sonrada yana döne care arıyor işmi bu anlamadım.
insanlar başına birşeyler gelirse anlıyor
oda anlamasa nato kafa nato mermer
aynen cenk. kaç gündür anlatıyorum anlatıyorum ama yok.
herkes kendi bildiğini okuyor.
bana ne milleti uyarmaktan girsin bir yere kendi dersini kendi görsün.
Boşuna dememişler. 1 müsibet 1000 nasihatten iyidir. Amacım ne ki konuşuyorum bana ne oluyosa
he bide tecrübeme laf söyletmem motorda daha 4bin olmadı ama emin ol 50 bin km motor sürenden daha iyi trafik bilgim vardır. motor konusunda tecrübem az fakat o kadar garantici sürerim ki tehlikeye genelde maruz kalmadım. neyse reklamları izledik :p
sonuç olarak cenk söylediklerine katlıyorum. herkes motor sürüyor ama herkesin görüşü ayrı her koyun kendi bacağından asılır isteyen istediği gibi kullansın o kadar
motor kulanmak yıllar sürsede bazende şans dostum bi avuc toz birikintisi bile insanı yaşamdan ayırıyor
yada 2 tekere mahkum ediyor
arkadaşım senin amacın ne ben onu anlamadım??? admin bu gereksiz konuyu kapatmak için daha neyi bekliyorsun???
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)