Konunun takipçisiyim.
Konunun takipçisiyim.
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
gokhan senin cbr karburatorlu mu enjektorlu mu?
aslında bende kıyamıyorum cıbırıma ama nasıl olsa parçalar bende olacak eski haline getirebilirim ileride... O yüzden pek de içim yanmıyor performansı hep böyle olmuyor arada bir gitmiyor gibi geliyor basıyorum 120de tıkanıp kalıyor deli oluyorum...
Benim cıbır 2006 repsol yani karburatörlü neden sordun?
karburatorlu ve enjektorlu icin parcalarda farklilik oluyormus, bana da sordular, her ikisi de olabilir dedim
mayıs haziran gibi operasyonlar başlıyor inşallah
Karbüratörlü yerine enjeksiyonlu gönderme hacı yanlışlıkla
yanlislikla enjektorlu gonderirsem sifir bir cbr125 alirsin onu bozariz
benimde aklımda 2006 kasa cbr 125 alıp ona crf benzin deposu grenajları koltuğu takıp ön arka amartisörü yokseltip 150 cc ye çıkartıp süpermoto ya çevirip kullanmak var ama crf deposunu acaba cbr a oturtabilirmiyim bundan emin değilim şasi tipleri aynı açıkcası bende cbr olsa eski kasa çoktan işe koyulmuştum bile hatta
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Kürşat abi bir arkadaş sormuş ybr125 için de kit var mı diye ama ya cevap vermedin ya da gözümden kaçtı... ben de tekrarlıyorum soruyu?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
bazen mesaj geldi diyor tikladigimda birsey goremiyorum, yazi tipinden sanirim, ybr icin de var, yalniz orjinal degil, ve tavsiye etmiyorum o yuzden, ama illa istiyorum derse ilgilenirim ama bir arkadas ta yzf r125 icin istedi ona da dedim, malossi falan bunlara 500-600 euro verip ilk anlarda verim alip sonra ellerindeki eskiyi takiyorlar, su an bulamadim ama youtube da malossi kiti takan bir arkadasin videosunda vardi, kendi yorumlamis eskiyi geri taktim diye, biz birebir orjinal 150 yapmayi dusunuyoruz, benzeri olursa bir kiymeti olmaz cunku, faddybike sitesinde veya ebay tarzinda sitelerde var 500-600tlye maledip 177-180cc falan yapabiliyorsun, benzin tuketimi artarken elde edilen guc sadece 1-2 beygir ve kisa sure sonra da o guc gidiyor, ybr125e aslinda yamahanin lc135 modelinin motoru uygulanabilse super olur, http://www.motosiklet.net/forum/moto...na-posuna.html linki
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
yok ya ben gelirim öyle bir durumda usta ayağımıza gelecek değil ya
cok guzel bir kaynak buldum, uzun ama herseyi gosteriyor, bol resimli, tercume edip ekleyecegim becerebilirsem tercumeyi
eyvallah hocam merakla bekliyorum
arkadaşlar dikkat edin de benden uyarması dolandırılma ihtimaliniz var.
ilk siparişleri gönderir ardından toplu vurgun yapıp avucunuzu yalarsınız.(dolandırmayadabilir.)
burada bu adamı tanıyan dostu arkadaşı yok. olsa da ancak gezide 2 dakika konuşmuştur.
olur da dolandırılırsanız bilmem.dolandırmayadabilir. ama siz riske girmeyin taylanddaki biri için.
eskiden elektronik receiver şu bu satardı. 2senedir de taylandda.
cbr 125 im var diyordu geçen sene de.
bilmiyorum yani çarpılada bilirsiniz.
zaten kendisi dürüstse önce malı gönderir.sonra parayı alırr.
sahtekarsa da artık şansınıza
ben suçlama yapmıyorum aman ha ama uyarı sadece
http://www.sat-television.com/showth...C4%B1-sahtekar
burada adı geçiyor
ben tekrar buraya yazı yazmayacağım . kararı siz verin.
para para para
en azından kendisinin çıkıp adını soyadını doğrulatması lazım burada
koysun pasaportunun resmini buraya
http://www.motosiklet.net/forum/dige...d-edition.html
http://www.motosiklet.net/forum/sati...zos-sifir.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-motorum.html
http://www.motosiklet.net/forum/sati...ostergesi.html
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tl-gunluk.html
bilmiyorum okudun mu bu zamana kadar yazilanlari yoksa sadece hemen uye olup mesajini mi yazdin? Bu cbr cc yukseltme olayini siteden isteyen ilk arkadas ile ve sadece bir kisi ile de diye ozellikle belirttim konu acilisini okursaniz, yani bir arkadas ile bu islemi yapip sonra toplu siparis alma olayi diye birsey yok, foruma 5 senedir uyeyim ama cok daha uzun suredir takip ediyorum, o kadar kolay mi toplu vurgun allah askina, bir islemi yaparken elimize yuzumuze bulastirmayalim sonuc alalim diye cabalamak mi dolandiricinin amaci? burada beni taniyan dostumun olmadigini soyluyorsun ve bugun uyesin, bunu bilmen icin ya daha uzun zamandir bu sitedesin yada eski bir uye olup yeni uye olmus olabilirsin, verdigin linke baktim, konu tarihinde ben turkiyede degildim birincisi, yaklasik 15 sene oncesinden beri internette yurtici yurtdisi urun alimim ve satisim oldu, genelde ilgimi ceken urunleri alip kullandiktan sonra satis seklinde, receiver da sattim karakoyden anlastigim bir uyducudan toplu alarak, verdigin linkteki arkadas demis dolandirdi 3 gunde kayboldu, bana soyledigine gore ismi kursat tekin diye, dolandirma niyeti olan kendi adiyla mi yapar bu islemi? Turkiyede yasamiyorum ama gel git yapiyorum, akli basinda biri sunu bilir, sen adama parayi gonderirsen ya elden verirsin, ya hesap nosuna yatirirsin, hesap nosuna yatan para da kayitli olur, adam benim hesabima para yatirinca yani hesap numarama sahip olunca adresine kadar bilgilerine sahip olabilir ( hukuki acidan ), biri bana diyebilir mi su motor parcasi aldim, parasini yolladim, urunu yollamadi, dolandirildim? para gonderdi isen dekontun vardir, ne alacaginla ilgili konusma,mesajlasman vardir, verdim mi savciliga ne olur? hele bir de toplu dolandirma, eskiden bircok motorum vardi, hatta birini de bu sitedeki arkadastan aldim, gecen sene cbr125im vardi demedim, cbr150 dedim, su an sifir click aldim, belki birkac ay sonra satar baska alirim, ne hosuma giderse, bunla neyi anlatmak istedin cozemedim? ben sinopluyum, burda sinoplu olan arkadas coktur, bir tanesi arastirsin, durust olmak ailemden en buyuk serveti, son gunlerde forumda birkac kisi ile sorunum oldu takip edenler bilir, internette isim kotulemek basittir ama her forumda her sitede olmaz, bu siteden bir kisi cikip ta beni dolandirdi, yada kotu bozuk sey verdi diyemez, hep boyle hevesimi kiran mutlaka cikiyor yazdikca insan sinirlenip yazasi geliyor, biri okuldan sevdigi kizdan ayrilinca bir suru forumda o. telefonu diye kizin telini ismini paylasmisti, gerci cok bu sekil, ne demek lazim ne yapmak lazim en guzeli zamana birakmak sanirim bu arkadasin yorumunu
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------
komik seni
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:08 ----------
arkadaslar bu actigim konunun ilk mesaji, buraya da ekliyorum tekrar
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
dikkat toplu dolandirabilirmisim icime dogmus ta her mesajda tekrar tekrar bir kisi, toplu olmayacak diye yazmisim, turkiyede ogrencilik donemimde bazen cok guzel satislar yaptim, bazen de anlik kesilmeler oldu, adam 5mart uye oluyor ve hemen bu konuyu yaziyor, dolandirilabilirsiniz dolandirilmayabilirsiniz de diyerek bir de verdigi linkleri inceleyin, kesin dolandirilirsiniz demek icin debelenmis, simdi bu arkadas diyelim forumumuzu distan takip eden biri, bir sitede ismimi gorup hemen sizi uyarmak icin uye olmus olabilir diyecegim, yazilanlar bunu gostermiyor, anki kinli gibi, hadi kaziklanan kisi olsa, direk bu beni kazikladi, soyle soyle oldu der, o da degil cunku ismini baska sitede gordum dikkat diyor, kuyruk acimiz var ama acaba ne? sitelerde forumlarda baskasinin ismi ile uye olmak, ismim su demek zor degil
hacı boşver benle ilgili de olabilir bu muhabbet sitede benimle uğraşanlar da var cıbırımla beni kıskanan çekemeyenler, yolda tokatlayıpda geçtiğim ve bunu hazmedememiş arkadaşlarda var haaa onlardan biridir demiyorum ama olabilir... (Olmayabilir de) bu arada 5 mart yani bugün benim doğum günüm la
Haa aklıma gelmişken yanlış hatırlamıyorsam sen ptt kargo ile kapıda ödeme ile de olabilir gibi bişey söylemiştin...
cakal_gs19@hotmail.com Honda
0531 953 03 88 (365/24) Hayat
16 JE 885...................... Onda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)