Sevgili MT Dostları,
BURAYA yazdıklarınızı eşime okutacağım. LÜTFEN BİR DESTEK ATIN. 25 YILLIK özlemime son verin.
Allah'a şükürler olsun mutlu,mesut ve huzurlu bir evliliğim var. Ben ilkokul 5-ortaokul 3 arasında vitessiz motosiklet kullanmış, sonra motosiklet aşkını üniversiteyi bitirdikten sonra kavuşmak için ertelemek zorunda kaldım(maddiyat yok,hem üniversiteye git, hem de çalış durumu). Okul yıllarında ise her motosiklet gördüğümde, yavrusundan ayrılmış parmaklıklar arkasındaki annenin çoçuğu uzaktan gözleriyle sevmesi, çoçuğunu hayalinde kucaklaması,bağrına basması, içinin içine sığmaması gibi bende her gördüğüm motosikleti kullandım,sürdüm,yıkadım,sevdim,bağrıma bastım hayallerimde... (Hayalimde kafada kask yoktu ama
) Üniversite bitti ve benim motosiklet sevdamı bilen şu an ki eşimle, ondan izin almadan motosiklete binmeyeceğimi belirterek tam 17 yıl önce evlendik. (Nasılsa ben onu ilerde ikna ederim ve motosiklet alırım.
). Tam 17 yıl oldu hala ikna edemedim...
Geçen yaz sonunda korumalar,kurs,eğitim almak şartlarıyla eşimi ikna ettim(ZANNETMİŞİM) , MT camiasını okumaya ve takip etmeye başladım. MT'den süper şeyler öğrendim. Motosiklet alma konusunuda 1 MART 2012 fuarına eşimle gideceğimiz fuara erteledim. Dün akşam ki eşimle aramızda geçen konuşmalar
Ben-Bu arada motosiklet fuarı için gidiş geliş,bilet,yer ve gezi organizasyonunu yapıyorum.
-Tabi yap gidelim gidelim......... Sen çok istiyorsun gitmeyi.
Ben-Evet ya çok heyecanlıyım,17 yıl sonra ikinci AŞKIMA kavuşacağım. Motosiklet alacağım....
- .....
Ben-Motosiklet, korumalar hem bana hem sana ...
- (Ağlamalar başladı.Bundan sonraki konuşmalar ağlayarak) Motosiklet AL AL tabi , ama ben senin motosikletle trafiğe çıkmanı istemiyorum. Ühü ühü ühü..
Ben -Motosiklet aldıktan sonra hemen trafiğe çıkmayacağım canım, zaten sen beni eğitim alırkende izleyeceksin zaten merak etme??
-(yine ağlıyor) Ben MT'de koruma ekipmanları araştırırken çok korktum
(Burada salaklık bende eşime MT'ye gir korumaları araştır dedim
), motosiklet AL ama binmeni istemiyorum??
Ben-Neyse bu konuyu sonra konuşalım zira sen duygusala bağladın yine. Gözüm açık mı ölmemi istiyorsun anlamadım ki??
SEVGİLİ MT DOSTLARI eşim korumaları vs. bu forumda araştırırken okuduğu sizlerin çok haklı uyarılarından tırsmış?Bence bu site süper ve çok faydalı) Bana motosiklet al, ama trafikte binme ŞAKASINI yapıyor? LÜTFEN buraya içinizden gelen cümleleri yazın bunların hepsini eşime okutacağım.. Ben ikna edemiyorum ? Son çare sizlersiniz ??? Sizler onu ikna edersiniz
. (Sizler aşığına kavuşmuş maşuklar, benimde aşkıma kavuşmama yardım edin)