Motosikletli öğretmen?(nasıl olur)
Reklamlar
-
Meslektaşım merhaba,bunda önce üniversitede hocalık yapıyordum kurumlar arası atamayla meb e atandım,ankara ünv de çalışırken mtr la gidip geliodum ara sıra sorum olmuyordu,şimdi beden eğitimi öğretmeniyim okula bisikletle gidip geliyorum,bide hadememmiz var oda scooter gelio,bisikletle gidip gelirken dikkat çekiyorum tabi arada dalga geçen öğrencileirmde oluo ,bende bi gün sarı 600 rr ımla gittim okula ve hepsinin sesi soluğu kesildi hasta oldular şaşırdılar,aslında motosiklette bir ulaşım aracı tabiki gidebilirsiniz fakat çokda dikkat çekersiniz,benim tavsiyem ya çok dikkat çekmiyecek bi yere parkedin ya da mümkün olduğunca mtrla gitmeyin
Reklamlar
-
pridefirus adlı üyeden alıntı
Meslektaşım merhaba,beden eğitim öğretmeniyim okula bisikletle gidip geliyorum,bide hadememmiz var oda scooter gelio,bisikletle gidip gelirken dikkat çekiyorum tabi arada dalga geçen öğrencileirmde oluo ama bende bi gün sarı 600 rr la gittim ve hepsinin sesi soluğu kesildi hasta oldular şaşırdılar,aslında motosiklette bir ulaşım aracı tabiki gidebilirsiniz fakat çokda dikkat çekersiniz,benim tavsiyem ya çok dikkat çekmiyecekl bi yere parkedin ya da gitmeyin
Merhabalar öğretmenin. Öüsadenizle sizide listeye ekliyorum. Evet dikkat çekme konusunda haklısınız. Ama zamanla herşeye alışıyor insanoğlu. E haliyle velilerde ve öğrencilerde.
1- Tayfun Yüce - Rehber Öğretmen
2- Furkan Saraç- Okul öncesi öğretmeni(5 ay sonra inş.)
3- Mithat Komut - Din Kült. ve Ah. Bil.
4- Koray Yıldız - Fen Bilgisi Öğrt.
5- Mehmet Çakır - Sınıf Öğretmeni
6- Serkan Ç - matematik öğretmeni
7-İsa Baykal- Makine (torna) öğretmeni
8-Behçet Sepetçioğlu - Elektrik Öğretmeni (85 alırsa yaza atanacak )
9-Samet K.- Psikolojik Danışman(Devlet rehber öğretmen diyo...)
10-Yusuf AYDIN- Matematik öğretmeni
11- Onur Aziret - Bed. Eğt. Öğretmeni
[B]İnsanlar Nasıl Konuşulması Gerektiğinin Dersini Alırlar Ama En Büyük İlim, Nasıl Ve Ne Zaman Susulması Gerektiğini Bilmektir (Tolstoy)[/B]
-
olduk bakalım arkadaş
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
hocaseko adlı üyeden alıntı
olduk bakalım arkadaş
Allah bozmasın
[B]İnsanlar Nasıl Konuşulması Gerektiğinin Dersini Alırlar Ama En Büyük İlim, Nasıl Ve Ne Zaman Susulması Gerektiğini Bilmektir (Tolstoy)[/B]
-
Tafun hocam listede bi bed eğt öğr eksikti kadroyu tamamladık Katılıyrm zincirleri kırmak lazım sonuçta okula ata binerek gitmiyoruz diğer öğretmenler nasıl arabalarıyla geliyorlarsa bizim motorla gitmemiz çok doğal,hatta motorla giden öğretmenin kendine güvenini,cesaretini fazla özelliklere sahip olduğunu gösterir,bu radikal olmak anlamınada gelmez,ben bisikletle gidip gelyrm okuldaki herkeside teşvik etmeye çalışyrm,hem spor yapyrm hem benzin harcamyrm hem havayı kirletmyrm,trafiği meşgul etmyrm arabamda yıpranmıo
-
---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:03 ----------
olsa olsa tinerci olur boşbakanı kızdırır
-
pridefirus adlı üyeden alıntı
Tafun hocam listede bi bed eğt öğr eksikti kadroyu tamamladık
Katılıyrm zincirleri kırmak lazım sonuçta okula ata binerek gitmiyoruz diğer öğretmenler nasıl arabalarıyla geliyorlarsa bizim motorla gitmemiz çok doğal,hatta motorla giden öğretmenin kendine güvenini,cesaretini fazla özelliklere sahip olduğunu gösterir,bu radikal olmak anlamınada gelmez,ben bisikletle gidip gelyrm okuldaki herkeside teşvik etmeye çalışyrm,hem spor yapyrm hem benzin harcamyrm hem havayı kirletmyrm,trafiği meşgul etmyrm arabamda yıpranmıo
Haklısınız öğretmenim Biz okulda 2,5 motorcuyuz ve diğer öğretmenleride bu anlamda teşvik ediyoruz.
-
26 Temmuz 2017, 23:08
Konu hortladı
Arkadaşlar öğretmen motorcular için facede grup kurdum
Motorcu öğretmenler diye gruplarda aratırsanız çıkar
Beklerim
-
27 Temmuz 2017, 00:09
ankara'da bir meslek lisesinde öğretmenlik yapıyorum ve okula motorla gidiyorum
eşyalarımı sırt çantama götürüp okulda üstümü değiştiriyorum
hiç bir sıkıntı olmuyor merak etme
tepkiler güzel
-
27 Temmuz 2017, 00:22
Lisede hocam vardı. Puch motoru vardı. Lise bitmeye yakın oda bi çin malı almıştı. Yaşı 60 filan vardı. Geçen sene befat etmiş Allah rahmet eylesin.
Komşum vardı emekli öğretmen. Rus Planet vardı ondada.
Yani var motorcu öğretmenler.
-
27 Temmuz 2017, 08:50
Ben de okula bazen motorla gidiyorum. Genellikle seminer döneminde veya öğrencilerin az olduğu ilk veya son haftalarda. Meslek lisesindeyim, motorun üzerine oturmaya kalkarlar veya kurcalarlar diye çekiniyorum.
-
27 Temmuz 2017, 08:56
Aeryn adlı üyeden alıntı
Ben de okula bazen motorla gidiyorum. Genellikle seminer döneminde veya öğrencilerin az olduğu ilk veya son haftalarda. Meslek lisesindeyim, motorun üzerine oturmaya kalkarlar veya kurcalarlar diye çekiniyorum.
Parçalarlar kurcalamak nedir :D
Facebook profil fotolarını süsler motor
-
27 Temmuz 2017, 09:25
Aeryn adlı üyeden alıntı
hocam bir iki bakıp kurcalıyorlar sonra zaten sıradanlaşıyor
ama motorla birlikte fotoğraf çekilebiliyorlar
birde bizim olduğumuz yerde yakın motor ders aralarında dışarı çıkıp arada dolaşıyorum bakıyorum bir sıkıntı yaşamadım daha
-
27 Temmuz 2017, 10:17
Fotoğraf çektirmede sorun yok. Sağolsunlar öğretmen arkadaşlarım, öğrencilerim bol bol çektirirler. Bazen kendimi yazlık yerde devesi olan köylü gibi hissederim. Asıl beni mutlu eden kısım kadınların da isterlerse başaramayacağı bir şeyin olmadığını göstermek öğrencilerime. Bana söyledikleri ilk şey kadınlar motosiklet kullanamaz ama oluyordu. Şimdi gayet alıştılar bu duruma. Hatta ders çıkışında hocam dikkatli gidin şimdi sizi ufak tefek görürlerse sıkıştırırlar diye öğüt bile veriyorlar.
-
27 Temmuz 2017, 13:30
afatsum adlı üyeden alıntı
ankara'da bir meslek lisesinde öğretmenlik yapıyorum ve okula motorla gidiyorum
eşyalarımı sırt çantama götürüp okulda üstümü değiştiriyorum
hiç bir sıkıntı olmuyor merak etme
tepkiler güzel
Sırt çantasında elbiseler karışmıyor mu, ben de bu sene normal okul günlerinde de motorla gitmeyi düşünüyorum, bi deneyeyim sizin bu yöntemi
Önceki çalıştığım okullarda takım elbise ve kaskla gidiyordum kısa mesafe diye
Şimdi işler değişti
Aeryn adlı üyeden alıntı
Ben de sizin gibi bu zamanlarda gidiyordum, artık komşu ilçeye tayinim çıktı, muhtemelen normal zamanlarda da motorla gideceğim, bakalım nasıl olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)