Bende motorlu bir öğretmen olacağım kimse engel olamaz Bu sene en az 85 almam lazım, beni bu sınava güdüleyen en önemli şey "MOTOR AŞKI"
Bende motorlu bir öğretmen olacağım kimse engel olamaz Bu sene en az 85 almam lazım, beni bu sınava güdüleyen en önemli şey "MOTOR AŞKI"
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Veteriner olsaydın hiç problem yoktu bide sepetliyse motorun 10 numara şaka bir yanada benim arkadaşım vardı eleman sınıf öğretmenliği okuyordu aynı zamanda barda müzisyenlik yapıyordu ve chopper kullanıcısıydı, takım elbiseyle motoramı binilir dedi öğretmenliği bıraktı eleman şimdi müzisyenlik yapıyor
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
BEn de din kült. ve Ah. bil. öğretmeniyim izmitte yağmur çamur,kar,soğuk sıcak demeden 13 yıldan beri okula hep motosikletle giderim, öğrenciler arasınd "motoru olan hoca" sın öğretmenlerin gözünde kışın senin başka işinmi yok, yazın tam senlik havalar muhabbeti.. Hiç dert etmedim kendime kim ne derse desin.. diyenlerede lafımı öğretmen edebince hiç esirgemiyorum..
motorumla ben mutluyum ya gerisi angarya..
vesselam..
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
ben okul bahçesinde bir aragaz çekiyorum,tüm sınıflar pencerelere fırlıyor ...ama çocuklara çok kask aldırdım,takmayana selam bile vermiyorum iyi oluyor...artık enazından korumanın önemi anlamaya başladılar bence...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Ulem Furkan sen sinirli adamsın ,tam mesleğini bulmuşun ha.. Çocukları arkana alıp tekere kalkma cezası vermedikten sonra bişey olmaz..
Müsait olunca senle İrfan Aga çıkarması yapalım.. Bu hafta hava iyi ..
5 yıldır motorla gidip geliyorum. Meslek lisesi ğretmeniyim. Pantalon hariç tam koruma. 4000 Nüfuslu küçük ilçe deyim. Öğrencilere motor kullanırken korumaların önemini aşılamaya çalışıyorum.Hiç tepki almadım. Hep taktir ettiler.
gördüğüm kadarıyla epey bi öğretmen varmış aramızda bilmiyodum :D
gözümde büyüttüğüm gibi bi durum olmucak sanırım (racing rr filan olmassa:D )
bu arada MİTMUALLİM bende izmitteyim bakalım atama olursa nereye gidicez Allah kerim :D
MOTOSEYYAH abim selamlar.Siyaset ile bu denli içli dışlı oldğunu bilmiyodum abi
Hmm okudumda hakkaten takdir edilcek bişey yapmışsın abi.
FUSUY kardeşim yaptığın gezilerden biliyorum seni öğretmen oldugunu bilmiyodum :D
SEPETÇİOĞLU bende kendimi öyle gaza getiriyorum kpss çalışırken motoru büyütücem sevdasına:D
YAZAN okuyan bütün arkadaşlara abilerime teşekkürler çok faydalı bilgiler verdiniz.
YAZMAYANLARDANDA bilgilerini tecrübelerini yazmalarını rica ediyorum :D
NOT:Koray ayarlıyalım gidelim bi ara dediğin gibi hava güzel
ben hem köyde hem şehir merkezinde imamlık yaptım motosikletimle gidip geliyodum...bi sorun olmadı tabiii bu sizin diğğer vakitlerdeki insanlarla ilişkileriniz ve kişiliğinizle ilgili
yani siz ahlakınızla ilgili öğrenci olsun veli olsun insanların gölunu kazanmıssanız.sızın aracınız kıyafetınız cokta tepkı vermez...tabııkı benım fıkrım
Merakım geldi de acaba kaç öğretmeniz sitede. Yoklama alıcam hade bakayım. Eller havaya (Yeni bir başlık açmayayım dedim umarım konu sahibi kızmaz )
1- Tayfun Yüce - Rehber Öğretmen
[B]İnsanlar Nasıl Konuşulması Gerektiğinin Dersini Alırlar Ama En Büyük İlim, Nasıl Ve Ne Zaman Susulması Gerektiğini Bilmektir (Tolstoy)[/B]
2- Furkan Saraç- Okul öncesi öğretmeni(5 ay sonra inş.)
Mithat KOMUT Din Kült. ve Ah. Bil.
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
3- Mithat Komut - Din Kült. ve Ah. Bil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:37 ----------
Elbette katılabilirsin. Lakin biz bir kendi yoklamamızı tamamlayalım
[B]İnsanlar Nasıl Konuşulması Gerektiğinin Dersini Alırlar Ama En Büyük İlim, Nasıl Ve Ne Zaman Susulması Gerektiğini Bilmektir (Tolstoy)[/B]
4- Koray Yıldız - Fen Bilgisi Öğrt.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Peki hocam kurul toplantısı bitince bende dahil olurum yalnız bence çay söylemeyin müdür bu ay hademelerin maaşını eksik vermiş ondan hademelerde bardakları yıkamıyormuş yani anlayacağınız çaylar hijyen değil hocam maazallah zehirlenirsiniz felan........
Tamam hocam öyle bakmayın çıktım ben
Kendimi harbiden okulda hissettim yav )
4- Koray Yıldız - Fen Bilgisi Öğrt.
5- Mehmet Çakır - Sınıf Öğretmeni
6- Serkan Ç - matematik öğretmeni (çocuklar böyle diyor )
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)