Mini Bike'lar, Küçük Sürücüler ve Ben
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abi bu motorlar çok şirin yaaaa
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"][COLOR="red"]Ölüm, ölüm dediğin nedirki GÜLÜM Ben senin için en büyük sevdam M0T0RUMDAN vazgeçmişim ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
Şimdinin minikleri çok şanslılar bence ben ise ufak yaşlarda bir bisiklet için babama ne kadar yalvardığımı halen unutmadım Yeni nesil çok şanslı bence
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
Evet yeni nesil oldukça şanslı. İmkanlar çok fazla. Zamanında bisiklet isterdi çocuklar şimdi motor diyecekler. Yakında 600rr'lı ilkokula giden arkadaşlarımız olacak gibi
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
slm ben tarsus tan yazıyorum yeni üyeyim bende bu küçük motorlar hakkında araştırma yapıyordum çünkü bendede var minik motordan resmi eklerim motorun bu sayfaya
-
2.5 sene boyunca 3 tane post.. Bu bir moderatore hakarettir Tüh
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
cidden çok tatlılarmış
AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..
-
Ben de alacağım kendime böyle bir motor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Ben buyuk ihtimalle cocuklarimi motordan uzak tutmak icin elimden geleni yapardim. Bu ulkede ne kadar bilncli olsan da, ne kadar dikkatli olsan da, motosiklet cok tehlikeli. Bu arada kask cocugun kafasina sanki buyuk geliyormus gibi durmus. Buyuk gelen kask hic yoktan iyidir ama yine de tehlikelidir. Bir kaza aninda burun vs. ciddi yaralanmalara yol acabilir.
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
-
bu pocket bike'ları keşke 50 60 yerine 25 30 km hıza ayarlasalardı. ilerde oğlum olsaydı sünnet hediyesi olarak bundan almayı çok isterdim ama 50 km hız o yaşta bi çocuk için çok fazla.
Zalim olsa ne rütbe bi perva yine bünyad-ı zulmü biz yıkarız
Merkez-i hâke atsalar da bizi küre-i arzı patlatır çıkarız
-
ilerde oğlum olursa(kızım demiyorum)kesinlikle alacağım.
Orgazma Dudak Büktürür
-
ana arterlerde bu tarz motorlarla yanlarında ebeveynleri bile olsa çocukların dolaşması BENCE uygun değil. nasıl ki A2 ehliyeti için bile 17 yi doldurmuş 18 den gün almış olmak gerekliyse bu tarz motorlar için de bazı kısıtlamalar getirilmeli BENCE. çünkü siz ne kadar dikkatli olursanız olun ne kadar çocuğunuzu iyi eğitmiş olursanız olun motoru ve kendisi küçük olduğu için normal boyutlardaki motorları bile takmayan sürücüler siz ve çocuğunuz için sorun çıkartabilir. BENCE çocuklarımız için trafiğe kapalı alanlarda ehliyet yaşı gelinceye kadar motor tutkusu doğru aşılanmalı. bizde kural tanımaz sürücüler olduktan sonra değil çocuklarımız bizler bile tehlike altındayız sanırım.
-
18 Ağustos 2009, 13:07
ehliyet
iyi günler beyler benım anlamadığım bişe var bu kanunı mını 50 ehliyet gerektiriyormu
-
-
Maşallah nasıl bir hort la bu gg.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler