ya ben verecektim çocuğa hiç ses soluk çıkmadı haber vermedi...
ya ben verecektim çocuğa hiç ses soluk çıkmadı haber vermedi...
Herkesin aklına cbr 600 alabılıyorken, korumalarda alınabilir, imkanlar o an elvermiyorsa motor garaja çekilir ekipmanlar tedarik edilince yine kullanılır diye düşünceler gelebilir...Biraz empati yapmakta fayda var...
len sen daha burda misin? don gomlek o sogukta binince hasta olursun gelemezsin sanmistik, neyse arasira ugra siteye, hal hatirimizi sor ( ara sira dedimse benzin bittikce ugra, herkes sana bir galon verir sirayla )
tamamıyla katılıyorum çok iyi sölemisiniz duygularımı ifade etmişsiniz resmen
bende utanıyorum senden abu kadarmı yüzsüz olunur burda ne arkadaşlarımız var cup alamıyolrlarda gelip buradan bişeyler istemiyorlar sen gidiyosun 12-13bin tl lik motor laıyosun geliyosun bizden 100tl kask istiyosun de git ya valla allah akıl fikir ihsan etsin ekipman istiyomuş o motoru alana kadar kendine bi mont bi kask bi eldiven bi dizlik bi pantalon alı verseydin kusurabakma esas ben utanıyorum senin gibi insanların motor kullanmasından kültür özürlüler zihniyete bak git milyarları ver motor al ekipman iste kendine ve çevresine değer veren adam o ekipmanları coktan alır burayada bunları yazmaya yüzü olmazdı ama nerde
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Üstteki fotoğrafı ne kadar yardımsever olduğunuzu anlatmak için koymuşsunuz. Bana fotoğrafın anlattığı, ayağında spor ayakkabılar ve kot pantolonla, arkasında her an tekerleğe takılıp boynunu kırabilecek bir Türk Bayraklı artçı taşıyan bir Süper Sport kullanıcısı gibi geldi.
Gökhan YAŞDAL
sanirim yanlis foto yukledigin 13. foto bende baska, arkadas fedakarlik yapip korumalari artciya vermis ve sanirsam artci sonra kacmis, geri vermemis korumalari
çok üzerine gitmişsiniz. yolda motorcu görse artık bu pisikoloji ile forumda buda yazmıştır bana diye ters davranacak.
" BİR UTANÇ YAZISI ''Rica etsem Herkez Bakabilirmi'' Umarım Hatırlamışsınızdır !!! "
başlığını okuyunca önemli bir şeylerden bahsedilecek zannetmiştim. Yanılmışım.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
http://img337.imageshack.us/img337/1...4308599909.jpg
Bu resimle neyi ifade etmeye çalıştığını anlamadım....
Dizliğini artçına vermişsin... Yani artçının dizini korumak için ;)
Ama artçına nasıl kullanması gerektiğini bile söylememişsin...
Adam dizden aşağı takmış...Futbolcular gibi....
Senin çıplak ayağının üzerine giydiğin spor ayakkabın ve kumaş pantolonundan hiç söz etmiyorum...
Ayrıca utanmana gerek yok...
Şurda bizbizeyiz....
Son olarak 2 şey daha....
1- ben birşey yazmışsam arkasındayım... Ssonuna kadar...
2- o bayrağa ne oldu?... Eksoz eritir o şekilde.... Ya da allah vermesin tekere falan dolanır.... Aman dikkat....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Uzay eriği değil miydi o?
Yok yok daha ayakta o.. 1 ay sonra okur gene..
Sayın 600F sahibi, kask alacak parası olmayan ve buna kızdık veya dalga geçtik veya inanmadık diye bizi UTANMAYA davet eden motosiklet sürücüsü arkadaşım...
sana bi tavsiye 1 ay ara vereceksen tekrar yazmaya.
ne olursun bir yazım kılavuzu al, oku öyle gel.
Hani tamam insanlar yazarken hata yapabilir ama.
bi yere kadar hakikaten. Konuştuğun gibi yazma ne olursun.
Ben egeliyim, geliYOM gidiYOM diye yazmıyorum hiç bi zaman.
Arada elimden kaçıyorsa aceleyle. O kadar.
Accık daha dikkat..
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Basliga mesaj yazan tum uyelere teessuf ederim insan bi telefon acar haber verir "abi polemik var kos yetis " diye. Dahada Davosa gelmem haberiniz olsun.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Şimdi baktım da o linkini verdiğin başlıktaki yazıma....
Sonuna kadar değil dibine kadar arkasındayım....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
eheh o 13. fotoğrafta ben ve hanım da var. dostum burada memleketin herşeyi birilerinin tekelinde. dert etme. cumhriyet kortejine katılıyorum aşağı yukarı her sene. ama beni de cumhuriyet düşmanı sayıyorlar söylediklerim sebebi ile .forum babalarının çifliği. paran var niye koruma almıyorsun diyenlere aldırma. akıl fikir de bazılarının tekelinde. parasının son kuruşuna kadar cep telefonuna harcayıp faturasını ödeyemeyen birinin yazısını okumuştum bir n8 forumunda. bir iki ay sonra telefonu satıp borcunu ödedi. sağlık olsun bir hata yapmışsın da dost sandığn kişilerle paylaşmışsın. hatayı paylaşırsan böyle olur. yapacağın iş motoru garaja çekmek. taksitle kask mont pantolon vs almak. sonra da forumdakilere söylediklerine aldırmadan motor sürmeye ve tüm insafzılara inat forumda takılmaya devam.
allah yardımcın olsun dostum.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
arkadaşımız fırtınalı ergenlik dönemini yaşıyor bu dönemde duygusal olması normal...
haa 600f i ödünç versene dostum korumalarımı aldım desen bile yine bi derece mantıklı...
amaa damdan düşer gibi 12 bin tl lik motor aldım ödünç koruma verirmisin dersen olmaz...
üstüne bide bu konuda sana gerekli açıklamayı yapmış adamları(özellikle coq un yazısını okuman yeterli) böyle bir konuyu açarak eleştirmen,duy
gusala bağlaman hiç olmaz ...
yaa cihancım, kaç yıldır beraberiz burada.
benim bu başlıktan haberim yoktu ama okusaydım sanırım farklı düşüneblirdim.
ben gsr mi aldığım zaman cox kaskım kırılmıştı.
2 hafta kadar ne yapacağımı şaşırdım, ama gidip 20-*30 tl lik kask ta almadım. Allah yüzüme bakmış ki böyle bir topik açmadım "demiyorum " çünkü bu konuda kendimi yeterince ifade edebildiğimi düşünüyorum.
bildiğim kadarıyla çok saygılı, düzeyli bir arkadaşsın. çıkarcı olmayışın ve bu foruma olan tutkunu da az-çok biliyorum ama hemen kırılma.
inan ki sevilmesen ve umursanmasan bu kadar cevap almazdın.
son kuruşuna kadar hayaline harcamışsın ama gençliğini de umutlarını da aynı şeye harcama.
sen olmasan hiç bir şeyin anlamı olmaz.
ve zaman hep tecrübe içerir.
elimde olsa inanki fazla ekipmanımı verirdim ama verdikğim hiç bir ekipman geri gelmediği ve hep "çaldırdıkları" için şu anda bile yazlık eldiven kullnıyorum.
istersen onu da sana vereyim, kaç numara bot giyiyorsan özelden bildir, bir de fermuarı bozulan ama ayakkabı tamircisi bulamadığım için yaptıramadığım bir de botum var. şu an için elimden gelen bu olur.
haa, sanma ki sana braz da olsa kızgın değilim. ama hepimiz hata yaparız, umarım nefsine hakim olabilmeyi başarırsın.
sağlıcakla kal ( bize lazımsın )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Kabul edelim millet, söz konusu polemik olunca hepimiz çok iyiyiz İşte ekip ruhu bu... ovv yeahh
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)