Motoru Emanet Verdim Pişman Oldum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Oğuzhan büyük geçmiş olsun kardeşim. Nasıl bir durum tabiki bilemem hiç başıma gelmedi ama arkadaşın da umarım iyileşir tez vakit. Kendini suçlu hissetme sonuçta sen arkadaşına iyilik yapmaya çalıştın. Düşmesinin sebebi sen değilsin. Buna da şükür de beterin beteri var. Allah göstermesin. Geçmiş olsun tekrar.
-
Her ikinize de geçmiş olsun. Arkadaşın motosiklet konusunda tecrübesi varmıydı?
Şahsen iyi bir kullanıcı olduğunu bildiğim herkese motorumu veriyorum, ama böyle korumasız, hele ehliyetsiz kişilere bunu teklif bile ettirmiyorum.
-
zongoku adlı üyeden alıntı
Oğuzhan büyük geçmiş olsun kardeşim. Nasıl bir durum tabiki bilemem hiç başıma gelmedi ama arkadaşın da umarım iyileşir tez vakit. Kendini suçlu hissetme sonuçta sen arkadaşına iyilik yapmaya çalıştın. Düşmesinin sebebi sen değilsin. Buna da şükür de beterin beteri var. Allah göstermesin. Geçmiş olsun tekrar.
Allah razı olsun Bayram çok teşekkür ederim güzel tesellin için. İşte onu öyle görünce motoru vermeseydim böyle olmazdı dedim en son evine gittim az önce içim rahat etmedi yine . İyiyim diyince biraz olsun rahatladım ama yine de canım sıkkın
Levsy adlı üyeden alıntı
Her ikinize de geçmiş olsun. Arkadaşın motosiklet konusunda tecrübesi varmıydı?
Şahsen iyi bir kullanıcı olduğunu bildiğim herkese motorumu veriyorum, ama böyle korumasız, hele ehliyetsiz kişilere bunu teklif bile ettirmiyorum.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
bisiklet sürmüşlüğü vardır motor kullanmayı bilmez ehliyeti yok işi acil olduğu için verdim insanlık edelim dedim kötü sonuç doğurdu
-
Bu sana da arkadaşına da ders olmuş oldu. Yapacak bir şey yok olan oldu artık bundan ders çıkarmak en doğrusu olur. Böyle durumlar da ben seni götüreyim demek gerek heralde. Çünkü insan arkadaşını da kırmak istemiyor. Neyse büyük geçmiş olsun tekrardan.
-
Akacak kan damarda durmaz derler ya buda öyle işte . Çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor şuan
-
Sağlık olsun takma kafana olan oldu umarım yaraları ciddi ve derin değildir geçer gider bunu da böylece atlatmış olursunuz
-
-
ilk kurduğun cümleyi 4.duyuşum bu gece evet iyi ki ölüm olmadı yoksa kendimi asla affetmezdim
-
Öncelikle geçmiş olsun hem arkadaşınıza hem de size...
Bir ata sözü vardır tam bu duruma uygun
Malım seni vereyim de mi kötü olayım?yoksa vermeyim de mi kötü olayım.?
-
oguzhan6161 adlı üyeden alıntı
ilk kurduğun cümleyi 4.duyuşum bu gece evet iyi ki ölüm olmadı yoksa kendimi asla affetmezdim
İyi noktası da bu kardeşim inan ilk metini okurken arkadaşımı yerde gördüm diyince devamını korkuyla okudum. Sonra neyse ki dedim yani o yüzden kafan rahat olsun. Beterin beteri var.
-
Hepinizden Allah razı olsun dostlarım. Çok sağolun keyfim yerine geliyo burdaki muhabbetlerinizle. Çok teşekkür ederim hepinize
-
Sen bide benim damacanayı gör o zaman keyfin yerine geliraçtım konuyu sırf senin için bak
-
damacana mı nedir o
-
oguzhan6161 adlı üyeden alıntı
damacana mı
nedir o
moto sohbette motorumu ilk defa yükledim diye konu açtım maksat muhabbet olsun amacıyla
-
bakıyorum hmen
-
Bir daha motorunuzu kimseye vermeyin özellikle motosiklet tecrübesi olmayanları yanına bile yaklaştırmayın.Geçmiş olsun.
Motosiklete hiç binmediği halde bir tur atmak isteyenlere ve fazladan kaskım olmadığını belirtmeme rağmen "Beni şuraya kadar bırak" diyenlere gıcık oluyorum.İstediklerini yapmayıncada kötü sen oluyorsun.
ANGARAJ
-
Soykan67 adlı üyeden alıntı
Bir daha motorunuzu kimseye vermeyin özellikle motosiklet tecrübesi olmayanları yanına bile yaklaştırmayın.Geçmiş olsun.
Motosiklete hiç binmediği halde bir tur atmak isteyenlere ve fazladan kaskım olmadığını belirtmeme rağmen "Beni şuraya kadar bırak" diyenlere gıcık oluyorum.İstediklerini yapmayıncada kötü sen oluyorsun.
aynen durum böyle kötü sen oluyorsun.
-
Böyle durumlarda kötü ben olayım hiç önemli değil. Bunun için benle konuşmayacak arkadaşım varsa da konuşmasın mesele değil. Böyle şeyler olası olcana ben kötü olayım mesele değil. Çok geçmiş olsun tekrar kardeşim. Hayırlı geceler.
-
Çok geçmiş olsun. İnsan yaşadıkça tecrübe edinir derlerya artık motorunuzu bırıne versenız bile koruması yada kaskı olmadan vermezsınız. ölümlü kaza olmamasıda sevındırıcı. soykan67 nın dediği gibi banada özellikle motorumu yenı aldıgım zamanlar suraya at ,buradan gecıyorsan bende geleyım gibi tekliflerde bulunuyorlardı ama benım cevabım herzaman net ve kesındır. kaskın varsa gel yoksa alamam , kımsenın vebalını tasıyamam olmustur. hatta kız arkadasım bana çok kızmasına ragmen kısa mesafelrde bıle kasksız bındırmıyordum. kıssadan hisse artçınızıda en az kendınız kadar düşünmelisiniz.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)