Motoru Emanet Verdim Pişman Oldum
Reklamlar
-
Hocam çok geçmiş olsun...
Benim emanet motor konusunda bir felsefem var.
Motosikletimi, "kendimden daha iyi sürücü olduğuna inanmadığım" kimseye vermem.
Bu bana hem şahsı yakinen tanıma zorunluluğu, hem kendisi ile sürüş yapmış olma en olmadı motosiklet konusunda uzun uzun sohbet etmiş olma zorunluluğu veriyor.
Motorun canı cehenneme diyemem, mal canın yongası derler.
Ama alan adam kaza yaparsa, motor aklıma ancak adamın iyi olduğunu öğrendikten sonra gelir.
Her yeni motor acemilik getirir. O yüzden bilen adama vermek gerekir diye düşünüyorum.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Reklamlar
-
At avrat silah bunlar emanet verilmez demişti babam. Valla çok doğru söylemiş.
-
Geçmiş olsun ''Sonuçta Herkes Kendi Motorunun Huyunu Çok iyi bilir Ama bende Arkadaşımdan motor aldıgım zaman Başlıyor Virajlarda Arka Savrulmaya Dikkat Etmek Lazım
Bu Arada senin Hiç bir suçun Yok Arkadaşınada Geçmiş olsun İyileştimi Biraz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:32 ----------
excavatus adlı üyeden alıntı
Hocam çok geçmiş olsun...
Benim emanet motor konusunda bir felsefem var.
Motosikletimi, "kendimden daha iyi sürücü olduğuna inanmadığım" kimseye vermem.
Bu bana hem şahsı yakinen tanıma zorunluluğu, hem kendisi ile sürüş yapmış olma en olmadı motosiklet konusunda uzun uzun sohbet etmiş olma zorunluluğu veriyor.
Motorun canı cehenneme diyemem, mal canın yongası derler.
Ama alan adam kaza yaparsa, motor aklıma ancak adamın iyi olduğunu öğrendikten sonra gelir.
Her yeni motor acemilik getirir. O yüzden bilen adama vermek gerekir diye düşünüyorum.
Bu arada kişi ne kadar motor biliyor olsun Emanet Arkadaşının Motorunu Kendi motoru Gibi kullanamaz Çünkü o motorun Hiç bir Huyunu bilmiyorsun 1-2 km Motora alışma dönemi olarak düşünüyorum.!
-
Şuan motor onarımda ve arkadaşım iz kalmasın diye plastik cerrahtan bi krem alcakmış Ondada pek bişey kalmadı kazadan sonraki gün heryerim yanıyo diyodu
---------- Post added at 14:52 ---------- Previous post was at 14:48 ----------
cevap atan herkese çok teşekkür ederim ilginizden ötürü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)