Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Başlığı siz koyun...(dalgacılara gelsin)

REKLAM ALANI
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    su eksozum patlamiyor konusunda emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. uzun zamandir boyle gulmemistim. hala guluyorum ne yapti acaba?
    Aparatı aldımı ki acaba?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Bu forumda yıllardır sadece bir konuda dalga geçme pozisyonuna düştüm. Böyle diyorum çünkü amacım gerçekten dalga geçmek değil espri yapmaktı.

Açılan konu şunun gibi bir şeydi:

"Arkadaşlar filan marka motorun kırmızı rengini istiyordum, kırmızı kalmamış mavi sipariş verdim. Tam içime sinmedi, mavisi ile kırmızısı arasındaki farklar nedir?"

Ben de ilk mesajı yazan olarak dedim ki, kırmızısı daha hızlı giderdi ama neyse, mavisi de az benzin yakar.

Hulen demez olaydım

Peşpeşe gelmeye başlayan mesajlarla ortalık tam cümbüş yerine dönmüştü
    furkanmg ve zongoku bunu beğendiler.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Arkadaşlar benim subaplardan ses gelmiyor, neden ? Nasıl ses gelmesini sağlayabiliriz? Lütfen yardım edin.
    ANGARAJ

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    su eksozum patlamiyor konusunda emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. uzun zamandir boyle gulmemistim. hala guluyorum ne yapti acaba?
    Harbiden o konu ayrı bi olaySana egzos patlatma aparatı vermediler mi diyolar

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    isminide ben buldum ama yazmak kismet olmadi " egzopat "

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    isminide ben buldum ama yazmak kismet olmadi " egzopat "

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    Geyik güzel fakat konunun gidişatına belkide katkı sağlamak isteynler olabilir.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    arkadaşlar aranızda hızlı imam ı okuyan varmı? Bikaç yıl önceydi. Motorumun önünü nasıl kaldırabilirim vs bi sürü konu açmıştı. Hep alay konusu olmuştu. Öyle şeyler yazılmıştıki gülmekten yarılmıştım tabi sonra uzaklaştırılmıştı.

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu forumda yıllardır sadece bir konuda dalga geçme pozisyonuna düştüm. Böyle diyorum çünkü amacım gerçekten dalga geçmek değil espri yapmaktı.

Açılan konu şunun gibi bir şeydi:

"Arkadaşlar filan marka motorun kırmızı rengini istiyordum, kırmızı kalmamış mavi sipariş verdim. Tam içime sinmedi, mavisi ile kırmızısı arasındaki farklar nedir?"

Ben de ilk mesajı yazan olarak dedim ki, kırmızısı daha hızlı giderdi ama neyse, mavisi de az benzin yakar.

Hulen demez olaydım

Peşpeşe gelmeye başlayan mesajlarla ortalık tam cümbüş yerine dönmüştü
    O kişi gerçekten kaşınmış bariz şekilde dalga için açılmış.
    Fakat deyinmek istediğim bizim burdan dalga geçip gönderceğimiz soğutucağımız kişilerden bugunun yarının APAÇİLERİ çıkıcak...
    100 kişiden bir kişide olsa kar kardır...

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı furkanmg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fakat deyinmek istediğim bizim burdan dalga geçip gönderceğimiz soğutucağımız kişilerden bugunun yarının APAÇİLERİ çıkıcak...
    Muhtemelen dalga geçmek için açmadı. Hani belki kırmızılar şu yıl üretilmiştir, maviler bu yıl, dolayısıyla arasında şu farklar olabilir gibi bir düşüncesi vardı. Ama bazen olaylar anlık bir şekilde ve genelde ilk kişinin mesajı doğrultusunda gelişebiliyor.

Geçenki egzoz patlatma olayındaki ilk mesaj örneğin "kardeşim bırak bu apaçi işlerini" şeklinde olsaydı, konu muhtemelen o doğrultuda ilerleyecekti.

Hep alp_tunay'ın yüzünden oldu yani
    furkanmg bunu beğendi.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Geyik güzel fakat konunun gidişatına belkide katkı sağlamak isteynler olabilir.
    Çok pardon gerçekten bu arada konu tamamen olaydan saptı kendi adıma özür diliyorum.
    Bu konudaki düşüncelerim aslında tam net değil gerçekten. Bir yandan gerçekten bilmeyebilir diyorum bir yandan da insan hiç mi araştırmaz diyorum. Ben bu siteyi nasıl buldum google mondial 100 ukh mi kanuni elite mi falan yazarak buldum. İlk olarak kayıt olan arkadaşların heyecanına veriyorum bende mutlaka dikkat etmeden konu açmışımdır. Fakat siteyi sadece bilgi edinip daha sonra hiç ziyaret etmeyen binlerce kişi vardır. Belki de hak ediyolardır. Çünkü burası gerçekten motosiklet konusunda bana göre en gelişmiş en geniş site. Ve burada ki çoğu üye artık kemikleşmiş ve belirli bir düzeye ulaşmış kişiler. Siteyi gerçekten sahiplenmiş insanlar. Böyle konular artık kendilerine basit geldiğinden ve bu kişilerin siteyi bir daha tıklamayacağını düşündüklerinden dalga konusu ortaya çıkıyor olabilir.
    Her zaman değil ama bazen gerçekten belirli cevaplar verilmesi gereken konular olduğunu düşünüyorum.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen dalga geçmek için açmadı. Hani belki kırmızılar şu yıl üretilmiştir, maviler bu yıl, dolayısıyla arasında şu farklar olabilir gibi bir düşüncesi vardı. Ama bazen olaylar anlık bir şekilde ve genelde ilk kişinin mesajı doğrultusunda gelişebiliyor.

Geçenki egzoz patlatma olayındaki ilk mesaj örneğin "kardeşim bırak bu apaçi işlerini" şeklinde olsaydı, konu muhtemelen o doğrultuda ilerleyecekti.
    Ankarada şu vardı zamanında..
    Kırmızı titanların deposu 750 lira falandı...
    Ama mavi olunca 125 liraydı....
    Sebebi kırmızı çok üretilmemiş ,az sayıda olduğu için karaborsada;
    Mavi olan titanlar çok olduğu için ucuz du...

Tabi bunlar 2.sınıf parça satıcılarının kıçlarından uydurduğu karaborsa hikayeleri...
    Belki böyle birşey dumuştur adam...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Doğru söylüyosunuz. Kişileri burdan dalga geçirerek uzaklaştırcamıza güzel kelimelerle kazanabiliriz. Fakat böyle kişiler yani aynasını söken, egzos patlatmak isteyen, kask takmayan kişiler zaten kendi bölgesindeki arkadaş çevresinden aynı şeyleri uygulamış görmüş kişiler. Özenti durumları yani. Bu nedenle biz ne kadar doğruyu söylersek söyleyelim o kişi yine arkadaşlarına uyarak kendi bildiğini yapacaktır.

Egzos patlatmayla ilgili konu açmışsa kesin arkadaşları egzos patlatıyo kendi motorunda patlamıyo onu öğrenmek için gelmiş. Şimdi biz dicez ki bu arkadaşa güzel kardeşim egzos şu şekilde patlar yap bak olcak. Tamam zaten sonra bida uğramıcak. Çünkü motorun amacını ruhunu bilmeyen kişi kendisi. Egzos patlatarak ön kaldırarak motorcu olduğunu zannediyo. Bu kişiyi kazanmak özel ilgilenmeyi gerektirir. Bunu da ben şahsi olarak yapamam.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    dostlar, romalılar!
    yazışmalarımda şahsi değer yargılarımı referans alırım.
    ama herkesin çıtası farklı.
    forum kuralları da bu yüzden var.
    dalga geçmek bahsinde de; forum kuralları dahilinde olduğu sürece bir beis yok. her zaman ansiklopedik yürümüyor işler.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    biri benle kafa bulmuş diye motorculuğa küsmedim.
    defalarca küfür yedim, o küfredenler şimdi yoklar....

arama butonunu tavsiye etmek, balık yakalamayı öğretmekle aynı mantıktır, minnetten kurtarır.

dalga geçen, fake üyelikle sorular soranlarla, cehaletten veyta bilgiye aç olan insanın farkını anlamak artık zor değil.

fakat hassasiyetinizi anlıyorum fakat google a " motosiklet.net cc nedir " dediğim anda en üstte bu formdaki açılmış başlıklar çıkıyor ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostlar, romalılar!
    yazışmalarımda şahsi değer yargılarımı referans alırım.
    ama herkesin çıtası farklı.
    forum kuralları da bu yüzden var.
    dalga geçmek bahsinde de; forum kuralları dahilinde olduğu sürece bir beis yok. her zaman ansiklopedik yürümüyor işler.
    hem dost hem de romalı olanlara ne diyecen bakalım -dost romalılar-mı?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yoksa ben de seneye 18 oluyorum, isterim ki bana da saygi gösterilsin.
    Biraz daha ufalda cebime gir Horoz! Yaş ilerledikçe başkalarının bizi küçük yaşta görmesi ne hoş oluyor değil mi?! Bunu bende yaşamaya başladım, itiraf ediyorum..

Konu hk. ise ne diyebilirim ki! Bırakın gençler gençliğini yaşasın, saçma sorular sorsunlar, ukalalık yapsınlar, aramayı bilmesinler, biraz daha anlayışlı olmak lazım! Veya benim gibi anlayışla cevap yazamıyorsanız yazmama hakkınızı kullanmak lazım!
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    mecidiyekoyde dogan usta vardir 98 senesinde mz lerimizi o yapardi. Adama iki soru sordukmu bizi itin kicina sokup cikarirdi sakayla karisik. Yinede kusmezdik her firsatta gidip ne yapiyor nasil yapiyor gorup birseyler kapmaya calisirdim.
    Simdi altindan kalkamayacagim is neredeyse kalmadi. Simdi gencler cok tahammulsuz. Hani derlerya hem kel hem fodul. Gidip ustasina soruyor adam onunla ya dalga geciyor ya kaale almiyor yada birsey soylemek istemiyor. O anda hic ses edemiyor ama ayni sacma soruyu burada sorup kendisi ile dalga gecildiginde basiyor kufuru. Nasil olsa sanal alem bedava delikanliligin kolay oldugu mekan Saniyorki bu cavaplari computer otomatik yaziyor.
    Su akar yolunu bulur. Dogru adam burada kalmanin bir yolunu buluyor zaten.
    Ayrica adami noktalama kullanimjndan taniyan eski saglam uyeler var. Dalgada geciyorsa adamina gore. 12 yasinda cocugada gayet guzel cevaplar verildigi konular var. Cunki sormasini bilmis en azindan. vs vs vs.
    Bence cok takilmayin bu mevzulara.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    motora yeni başlayacak olanlara motor tavsiyesi etmem.önce ehliyet,sonra full koruma öneririm.bunu ister dalga olarak anlasın,ister başka bişey...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Furkan abi haklısın kimse anasının karnından herşeyi bilerek doğmuyor fakat bi çoğumuz bilmediğimiz bişeyi önce araştırıp eğer konu hakkında birşey bulamassak başkalarına danışıyoruz.Fakat bazı arkadaşlar aklına ne eserse bi başlık açıp sorabiliyor buda 999.kez açılan başlığı 999kere cevaplayan üyeleri çıldırtabiliyor.Burda kızılan şey soru değil insanı aptal yerine koyup kullanma isteği diye görüyorum ben.Fakat bazı konular varki yeni üyeliklerle kasıtlı olarak açılıyor onlarlaysa sonuna kadar dalga geçme taraftarıyım çünkü acayip eğlenceli oluyo
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı BIYIKLI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz daha ufalda cebime gir Horoz!

Ulem sanalda olsa azicik mutlu olalim dediydim.

Birakmiyonuz ki.

Bu dalga geçme konusunda farkli kistaslar var.
    Aslinda asil mesele kisinin kendini iyi ifade edip edemedigiyle ilgili bir durum.
    levsy örneginde oldugu gibi, belki uye farkli birsey sormak istiyor ama kendini düzgûn ifade edemeyince alay konusu olabiliyor.
    eh okuma yazmayi adam gibi ögrenememis biri de aslinda dalga geçilmeyi biraz hak ediyor.
    Yoksa ayni konu basligindan onarca olsa da cevap yazdigimiz uyeler çok var.
    hatta arama butonunu kendimiz kullanip,ilgili topigin linkini verdigimiz yuzlerce topic vardir.
    Bunlarin ne ayricaligi var?
    ayricaliklari var,çünku dûzgün cümlelerle kendilerini ifade etmeyi becermisler.
    Yani adamin yazim tarzi zaten sizi onunla dalga geçmekten alikoyuyor.

Kisacasi ben olaya armut pis agzima düs meselesi olarak bakmiyorum.
    Internet zaten bilgiye kisa yoldan ulasmak için var.
    Ama arama kismina bir kaç kelime yazmaya usenen adama uzun uzun yazmaya ben usenirim sahsen.
    Bir de disaridan bakan ya da yeni gelen uyenin algilayamadigi bir nokta var.
    Forumda açilan konularin içerigi ne olursa olsun aslinda bir kaç ana baslikta toplaniyor.
    Mekanik ve teknik olaylar.
    Sürüs teknikleri
    Giyim kusam.

Yukaridaki uç ana baslik uzerinden tartisma yurutuyoruz.
    Ama gelen sorularin çogunlugu ayni.
    Lastigim patladi ne yapayim?
    Dizimi yere sürtmek istiyorum.
    Hangi kask daha iyi korur?

Hadi gel cevap ver.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)